رفتن به مطلب

خطای باز کردن exeها

amir-82
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان دیشب یه فایلی رو دانلود کردم ولی بعد باز کردنش متوجه شدم فایل های exe سیستم من باز نمیشه ؛ با یکی از دوستام مطرح کردم یه فایل fix رجیستری بهم داد و گفت که مشکلم حل میشه ولی اونم کار نکرد اسکین خطارو هم براتون میزارم

*ویندوز هم عوض کردم ول جواب نداد*

اسکرین از ارور

لینک به دیدگاه

درود

یا به دام باج‌افزار افتادین یا ویروسی که خوراکش فایل‌های اجرایی هست سیستم‌تون رو آلوده کرده.

البته احتمالات دیگری هم هست که ضعیف‌تره و بهتره مطرح نشن...

با یک سیستم دیگه دیسک نجات کسپرسکی رو از سایت اصلی دانلود کنین و روی یک فلش مموری یا دیسک بوت رایت کنین و در نهایت سیستم خودتون رو بوت کرده و اسکن کنین. به احتمال زیاد مشکل حل میشه و این آنتی‌ویروس ابزار مخرب رو از فایل‌ها پاک می‌کنه و فایل رو سالم تقدیم‌تون میکنه... (در صورتی که گرفتار باج‌افزار جدیدی شده باشین موضوع متفاوت میشه و باید تشخیص بدین که کدوم باج‌افزار هست، معمولا باج‌افزارها پیغامی بعد از یک دقیقه تا چندساعت روی سیستم‌تون میذارن و متوجه میشین که چه نوعی هست)

احتمال ضعیف‌تر هم هست که ممکنه ویندوزتون آسیب دیده باشه و با تایپ دستور SFC /SCANNOW توی قسمت Run سیستم مشکل حل بشه...

لینک دیسک نجات کسپرسکی از سایت سازنده:

https://rescuedisk.s.kaspersky-labs.com/updatable/2018/krd.iso

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود

یا به دام باج‌افزار افتادین یا ویروسی که خوراکش فایل‌های اجرایی هست سیستم‌تون رو آلوده کرده.

البته احتمالات دیگری هم هست که ضعیف‌تره و بهتره مطرح نشن...

با یک سیستم دیگه دیسک نجات کسپرسکی رو از سایت اصلی دانلود کنین و روی یک فلش مموری یا دیسک بوت رایت کنین و در نهایت سیستم خودتون رو بوت کرده و اسکن کنین. به احتمال زیاد مشکل حل میشه و این آنتی‌ویروس ابزار مخرب رو از فایل‌ها پاک می‌کنه و فایل رو سالم تقدیم‌تون میکنه... (در صورتی که گرفتار باج‌افزار جدیدی شده باشین موضوع متفاوت میشه و باید تشخیص بدین که کدوم باج‌افزار هست، معمولا باج‌افزارها پیغامی بعد از یک دقیقه تا چندساعت روی سیستم‌تون میذارن و متوجه میشین که چه نوعی هست)

احتمال ضعیف‌تر هم هست که ممکنه ویندوزتون آسیب دیده باشه و با تایپ دستور SFC /SCANNOW توی قسمت Run سیستم مشکل حل بشه...

لینک دیسک نجات کسپرسکی از سایت سازنده:

https://rescuedisk.s.kaspersky-labs.com/updatable/2018/krd.iso

به احتمال یاد باج افزار نیست یه نرم افزار در مورد اسکن پروکسی بود که قرار بود تو سرور بازش کنم و شتباها تو سیستمم باز شد 

دو روز گزشته و هیچ اخطاری نداده این سیستم من

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...