رفتن به مطلب

فروش MSI GTX 1070 GamingX کارکرده

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام خدمت دوستان عزیز

یک عدد کارت گرافیک MSI GTX1070 GamingX بصورت کارکرده ، با کارکرد معقول _ یعنی مثل 99.99 درصد اوقات که همه به جنس خودشون میگن "کم کارکرد" و حتما راست هم میگن نیست _  گارانتیِ "ماندگار" ، ماندگار تا فروردین 1398

مدلش اینه: (آره همینی که زده 768.98 دلار?)

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127947

لینک قیمت آکبند در ایران:

https://www.lioncomputer.com/کامپیوتر/قطعات-اصلی/کارت-گرافیک/nvidia/msi/کارت-گرافیک-ام-اس-ای-gtx-1070-gaming-x-45.html

عکس ها : 

IMG_3453.thumb.jpg.735bfa9c9a1594456c9d7844081c6fd0.jpg

IMG_3452.thumb.jpg.24a78e5b48abbf604b0fc4d50b58ad25.jpg

فروخته شد

* طبق معمول به دنبال فروش بی دردسر هستم ،نه آواره ی ترمینال و اتوبوس شدن واسه ارسال های عجیب و غریب یا قرار  گذاشتن دور یه میدون چند کیلومتر اونطرف تر که یکی دو ساعت تو این گرما تو تاکسی و ترافکیم گیر بیوفتم به خاطر دوزار پول

*ارسال صرفا با تیپاکس و پست برای شهرستان ها و پیک موتوری در تهران هست یا مراجعه حضوری به محل کار/سکونت

* ابتدا پرداختِ سریع و سپس ارسال از سمت بنده خواهد بود... در صورت تحویل حضوری هم قبل از رسیدن به محل مشخص شده باید پرداخت انجام شده باشه.. کم پیش نیومده طرف جنس رو از فروشنده تحویل بگیره و بگه بیا بریم دمه عابربانک و در مسیر یه جوری بپیچونه و فرار کنه!(یه چرخی تو نت بزنید نمونش هست)

*اولویت با کاربران معتبر هست ، البته دوستان با امتیاز بالایی هم وجود دارن که سر 5 تومن ده زار واسه من موش و گربه بازی در آورده باشن! پس اعتبار صرفا در تعداد امتیاز خلاصه نمیشه...

* این که صرفا در تاپیک یا هرجای دیگه ای قبل از دیگران بفرمایید که "من خریدار هستم" هیچ حقی رو برای شما ایجاد نمیکنه ، چون باید شرایط بالا رو هم در نظر داشته باشید

ببخشید که اینقدر تبصره نوشتم ، اما متاسفانه همیشه این مشکلات رخ داده و علاقه ای به تکرارشون ندارم

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

سلام

یعنی باید قاب کرد این چند جمله را

نقل قول

* طبق معمول به دنبال فروش بی دردسر هستم ،نه آواره ی ترمینال و اتوبوس شدن واسه ارسال های عجیب و غریب یا قرار  گذاشتن دور یه میدون چند کیلومتر اونطرف تر که یکی دو ساعت تو این گرما تو تاکسی و ترافکیم گیر بیوفتم به خاطر دوزار پول

*ارسال صرفا با تیپاکس و پست برای شهرستان ها و پیک موتوری در تهران هست یا مراجعه حضوری به محل کار/سکونت

* ابتدا پرداختِ سریع و سپس ارسال از سمت بنده خواهد بود... در صورت تحویل حضوری هم قبل از رسیدن به محل مشخص شده باید پرداخت انجام شده باشه.. کم پیش نیومده طرف جنس رو از فروشنده تحویل بگیره و بگه بیا بریم دمه عابربانک و در مسیر یه جوری بپیچونه و فرار کنه!(یه چرخی تو نت بزنید نمونش هست)

*اولویت با کاربران معتبر هست ، البته دوستان با امتیاز بالایی هم وجود دارن که سر 5 تومن ده زار واسه من موش و گربه بازی در آورده باشن! پس اعتبار صرفا در تعداد امتیاز خلاصه نمیشه...

* این که صرفا در تاپیک یا هرجای دیگه ای قبل از دیگران بفرمایید که "من خریدار هستم" هیچ حقی رو برای شما ایجاد نمیکنه ، چون باید شرایط بالا رو هم در نظر داشته باشید

ببخشید که اینقدر تبصره نوشتم ، اما متاسفانه همیشه این مشکلات رخ داده و علاقه ای به تکرارشون ندارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود 

خریداری شده 

وجه هم تقدیم شد باتشکر از دوست عزیز

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، Mahdi457 گفته است :

سلام

یعنی باید قاب کرد این چند جمله را

سلام مهدی جان

چاکریم ، دیگه وضعیه که پیش اومده و تنها راهکار ایجاد قانون اساسیه من درآوردیه ?

در 1 دقیقه قبل، 780ti گفته است :

درود 

پایه

لطفا زمان پایان مزایده مشخص کنید 

سلام دوست عزیزم 

فروش به صورت مزایده نیست و اون قیمت نوشته شده در بالا قیمت فروش قطعی هست ، البته در صورتی که اون موارد نوشته شده به رنگ قرمز مورد قبول شخص پیشنهاد دهنده باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، mojtaba7 گفته است :

اگر دوستمون نخواستن برای بنده فرجام جان

سلام مجتبی جان ، دوست عزیزمون در مرحله واریز بودن وقتی پست گذاشتین و بعدش واریز کردن

انشالله در آینده در خدمتتون باشم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، mojtaba7 گفته است :

اگر دوستمون نخواستن برای بنده فرجام جان

ضمن عذر خواهی ازشما دوست گرامی اگه نیازتان اورژانسی باز دوبار درخدمتم

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...