رفتن به مطلب

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز
یک عدد مودم روتر 4G LTE  رومیزی مدل  TP-Link Archer MR200 AC750 Wireless Dual Band 4G LTE Router برای فروش موجود میباشد .
مودم روتر کاملا سالم - دارای گارانتی اصلی - بصورت آنلاک کارخانه ای و بسیار کم کارکرد و تمیز میباشد .دستگاه با نو فرقی نداره .سلفونش هم روشه .
از همه سیم کارتها پشتیبانی میکنه و تنظیمات بسیار راحتی داره .
شبکه داخلی وایرلس این مودم بصورت 2 باند هست و از AC750 ساپورت میکنه و سرعت و برد بسیار بالایی داره .
دارای 4 پورت Lan شبکه هم میباشد .این مودم روتر قابلیت استفاده به عنوان یک روتر وایرلس حرفه ای را هم بطور مجزا داره .
دارای آنتن های بسیار قوی میباشد و بنظر من اصلا نیازی به تعوض آنتن و ... نداره آنتن خود اینو معمولا چون قوی هست برمیدارند میزارند رو مودمهای دیگه :D
این مودم معروف ترین مودم روتر 4G LTE رومیزی در حال حاظر در ایران هست
سرعت در این مودم بسیار بالا میباشد .

لینک سایت اصلی :

در فروشگاه های اینترنتی و در قسمت امتیاز و نظر اعضا هم ببینید همه راضیند و امتیاز بالایی به این مودم دادند به عنوان مثال در Digikala :

تو همین لینک دیجیکالا میتونید نظرات کاربران را بخونید و خود دیجیکالا هم یه بررسی دقیق از این مودم انجام داده .

خارج از فروم فروخته شد .

photo_2018-06-30_10-01-22.jpg

photo_2018-06-30_10-01-50.jpg

photo_2018-06-30_10-01-54.jpg

ویرایش شده توسط Nobody2000
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوستان خریدار قبلی از اعضای قدیمی و پرسابقه فروم  بودند و براشون یک هفته مودم را نگه داشته بودم متاسفانه پولشون جور نشد .(پیش میاد دیگه)

فروش از سر گرفته شد

لینک به دیدگاه

گفنم یه توضیح بدم :

گیرندگی و سرعت این مودم بسیار بالا هست .من مودم هواوی B525 هم داشتم که اون 900 تومان پولشه الان و در عمل در سرعت یکی  بودند .گیرندگی این مودم MR200 ورژن 1 به واسطه 2 آنتن مجزا 4G بسیار بالا هست و در بسیاری از مناطق روستایی هم که سیگنال کم هست این کار میکنه .

خودم دارم میفروشم چون فعلا  ADSL دارم و مودم USB هم یکی دارم کارمو راه انداخته پولش بیشتر بکارم میاد.

نیاز به آنتن اکسترنال اضافی نداره ولی اگر خواستید آنتن اکسترنال اضافه هم میخوره .یه خوبی هم که یادم رفت بگم اینکه آنتنهای همراهش فقط برا اینترنت 4G هست و در صورت استفاده از آنتن اکسترنال دیگه ای تاثیری در قدرت شبکه WiFi اش نداره .قدرت شبکه اش هم عجیب خوبه من طبقه دوم قرار داره بودم به غیر از طبقه دوم طبقات اول و سوم هم کامل سیگنال WIFi داشتند و با سرعت بالا بهش وصل میشدند .

لینک به دیدگاه

دوستان قیمت آخرش 460  هست هزینه ارسال هم پا خودم کمتر شرمنده شما هستم .

لینک به دیدگاه

گارانتی اصلی پارس ارتباط هست و تا تاریخ 01/03/1399  گارانتی داره .

البته خیالتون را راحت کنم این مودم خراب شدنی نیست .کلا  اهل داغ کردن و هنگ و ... نیست . این جور مودمها اوناییشون که داغ میکنند اکثرا هنگ میکنند و بعد یه مدت هم مرخص میشند .این مدل کلا داغی و هنگ نداشته .تو سایت دیجیالا قسمت نظرات مشتریان چک کنید همه راضی هستند و پرامتیاز ترین مودم 4G اون سایت هست .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...