رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید موس گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در ۱ ساعت قبل، Darksoul گفته است :

من استفاده کردم اینطور که شما میگید هم نیس ! احتمال زیاد موس پد خوبی نداشتین

pffff...mouse pad steelseries gaming دارم

سه تا موس هم خونه دارم

یدونه موس درب و داغون دارم اون اینطوری نیست xD

ویرایش شده توسط Coffee Addicted
لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، Darksoul گفته است :

خب دوستان نظر من روی tl80 و لاجیتک g402 هستش و همینطور g502 قراره برم از نزدیک ببینمشون به نظرتون g502 ارزش داره ؟ دقیقه ؟ یا دث ادر ریزر بهتره ؟

راستی مثلا من اگه موس لاجیتک بگیرم حتما باید موس پد خودشو بگیرم ؟

میشه یه موس پد زیر 100 هزار تومن معرفی کنین ؟ اخه خیلی قیمتاشون بالان . کیفیتش هم خوب باشه و اصطکاکش هم مناسب باشه

سر موس پد سخت نگیرید یه موس پد معمولی ایرانی 20 هزار تومنی فرقش با بهترین موس پد ریزر 400 هزار تومنی خیلی کمتر از چیزی هتس که فکرشو میکنید پس اصلا روی پد هزینه نکن

g502 ارزش داره به شرط اینکه بازی کردنت هم در حد g502 باشه نه اینکه g502 بگیرید مثل موس های عادی باهاش بازی کنی فایده نداره

g402 و g502 خوب هستن اگر خیلی حرفه ای میخوای بازی کنی بعلاوه پولدار هستی 502 بگیر وگرنه g402

لینک به دیدگاه

در در 1397/04/14, 20:12:16، Darksoul گفته است :

البته من تعریف این موس رو زیاد شنیدم که سفارش دادید یه جورایی هم صاحبان این موس دهن مارو تو کانتر سرویس کردن و ادم واقعا فکر میکنه طرف چیتره ! ولی خب نمیتونم ریسکش رو قبول کنم چون ریزر خریدم اصلا بدردم نخورد ولی با بلادی کار کردم کیفیتش حتی از موس خودمم بالا تر بود یکی از قابلیت هاییی که خیلی دوس دارم اینه که جوری میشه تنظیمش کرد که سه تا تیر بزنه فقط ( موس بلادی ) و میتونی حالت هایی براش تعریف کنی که تیر خطا نره اینا خیلی من مجذوبش کرد .

اره من بلادی دارم فکر کنم tl80

واقعا راضیم

دکمه هاشو برنامه ریزی کردم که یه سری حرکتو برای اور واچ انجام بده، حالت اسنایپر داره وه دی پی ایو برای لحظه ای پایین بیاره، کیفیتش هم خوبه واقعا راضیم

فقط اوایل با گریپش راحت نبودم که الان عادت کردم

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، alirezatha گفته است :

سر موس پد سخت نگیرید یه موس پد معمولی ایرانی 20 هزار تومنی فرقش با بهترین موس پد ریزر 400 هزار تومنی خیلی کمتر از چیزی هتس که فکرشو میکنید پس اصلا روی پد هزینه نکن

g502 ارزش داره به شرط اینکه بازی کردنت هم در حد g502 باشه نه اینکه g502 بگیرید مثل موس های عادی باهاش بازی کنی فایده نداره

g402 و g502 خوب هستن اگر خیلی حرفه ای میخوای بازی کنی بعلاوه پولدار هستی 502 بگیر وگرنه g402

اتفاقا با موس پد های ارزون هم کار کردم واقعا خوب بودن مثلا x7 واقعا خوب بود یا تسکو . ولی بین این ارزون قیمتا باز حداقل باید یکیشون بهتر باشه که نمیدونم کدومشون خوبن

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Darksoul گفته است :

اتفاقا با موس پد های ارزون هم کار کردم واقعا خوب بودن مثلا x7 واقعا خوب بود یا تسکو . ولی بین این ارزون قیمتا باز حداقل باید یکیشون بهتر باشه که نمیدونم کدومشون خوبن

هیچ تفاوت محسوسی ندارند من به جای شما بودم بر اسا ظاهر قضاوت میکردم ببنیدی کدوم خوشگلتره همون رو بگیرید ولی با این حال اگر پول اضافه داری مدل msi sheild رو بگیرید

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Darksoul گفته است :

خب دوستان نظر من روی tl80 و لاجیتک g402 هستش و همینطور g502 قراره برم از نزدیک ببینمشون به نظرتون g502 ارزش داره ؟ دقیقه ؟ یا دث ادر ریزر بهتره ؟

راستی مثلا من اگه موس لاجیتک بگیرم حتما باید موس پد خودشو بگیرم ؟

میشه یه موس پد زیر 100 هزار تومن معرفی کنین ؟ اخه خیلی قیمتاشون بالان . کیفیتش هم خوب باشه و اصطکاکش هم مناسب باشه

سلام.

g502 درصورتی که دست بزرگ یا انگشتان بلندی دارین از هر لحاظ بهتر از موارد دیگه مورد نظرتون  هست حتی deathadder elite (البته در راحتی همچنان deathadder برتر هست). g502 یکی از دقیق ترین سنسورهای موجود رو داره و کلیک های بسیار خوبیم داره.tl80 هم کمی تجربه ی استفادشو داشتم(ماوس یکی از دوستان)  گزینه ی بسیار خوبیه همونطور که سایر دوستان اشاره کردن بخصوص نقد و بررسی علی آقا. پد هم a4tech گزینه های مناسبی داره (x7 و نمونه ای دیگه که اسمش یادم نیست تست کردم)هرچند بنظرم میزان اصطکاکشون نسبتا کمه بخصوص برای tl80. یکی از مناسب ترین روش های سنجش نسبت اصطکاک پد و ماوس پد اینه که ماوس رو از یکی از طرفین بکشین و رها کنین.در این حالت نه باید ماوس زیادی سر بخوره و نه اینکه خیلی سریع متوقف بشه.از ماوس پد های control هم دوری کنین چون نه تنها عکس العملتون رو پایین میاره بلکه موجب ناراحتی مچ دست هم میشه به مرور.

لینک به دیدگاه

درود دوستان

در معرفی ماوس حتما رزولوشن تصویر طرف رو هم دریابید.

ماوس‌هایی که توی تاپیک معرفی شدن اکثرا برای دقت 1080p و یا کمتر هستن، اگر رزولوشن 2k به بالا - یا بهتر بگم 4k - مد نظر هست این ماوس‌ها بسیار اذیت‌تون خواهد کرد.

همچنین اگر لطف بفرمائین و برای رزولوشن 4k و 5k ماوسی رو معرفی بفرمائید سپاسگزار خواهم بود

اولویت : کارهای گرافیکی، گیم، مطالعه و وبگردی / قیمت نسبت به کارایی مناسب باشه

متشکرم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Darksoul گفته است :

مبارک باشه چطور بود موسش ؟ امکاناتش چی هست ؟

عالیه داداش

جنس مات بدنه واقعا دلنشینه و دستمم عرق نمیکنه

طراحیش خیلی خوشگل و خوش دسته

5تا کلید اضافه هم داره که میتونی به هر صورتی که بخوای برنامه ریزیش کنی و شخصی سازیش کنی

20تا حالت داره که میشه برای هرکدوم در نظرش گرفت

حتی میشه کلید ها کیبورد رو به کلید های روی موس تنظیم کرد

و میزان دقت هم قابل تنظیمه

کلید اسناپیر هم داره که سرعت موس رو پایین میاره تا با دقت شکلیک کنی

چراغ های ال ای دیش واقعا زیباست و از طریق برنامه هم میشه رنگش رو عوض کرد یا به حالت چشمک زن و ثابت درش آورد یا میزان نورشو کم و زیاد کرد

و البته سیم بلندی هم داره که خیلی خوبه و دستت رو آزاد میزاره برای حرکت دادن به هر طرف

واقعا روانه

من که راضیم و پیشنهادم همینه

ویرایش شده توسط Amir.PRG
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mohsen.dehvari گفته است :

سلام.

g502 درصورتی که دست بزرگ یا انگشتان بلندی دارین از هر لحاظ بهتر از موارد دیگه مورد نظرتون  هست حتی deathadder elite (البته در راحتی همچنان deathadder برتر هست). g502 یکی از دقیق ترین سنسورهای موجود رو داره و کلیک های بسیار خوبیم داره.tl80 هم کمی تجربه ی استفادشو داشتم(ماوس یکی از دوستان)  گزینه ی بسیار خوبیه همونطور که سایر دوستان اشاره کردن بخصوص نقد و بررسی علی آقا. پد هم a4tech گزینه های مناسبی داره (x7 و نمونه ای دیگه که اسمش یادم نیست تست کردم)هرچند بنظرم میزان اصطکاکشون نسبتا کمه بخصوص برای tl80. یکی از مناسب ترین روش های سنجش نسبت اصطکاک پد و ماوس پد اینه که ماوس رو از یکی از طرفین بکشین و رها کنین.در این حالت نه باید ماوس زیادی سر بخوره و نه اینکه خیلی سریع متوقف بشه.از ماوس پد های control هم دوری کنین چون نه تنها عکس العملتون رو پایین میاره بلکه موجب ناراحتی مچ دست هم میشه به مرور.

والا من نمیدونم انگشت های بزرگ از نظر شما و دوستان به چه انگشتی میگین ولی خب دستم نه خیلی بزرگه نه خیلی کوچیک متوسطه . خب شما لطف کنین یه موس پد با اصطکاک مناسب زیر 100 هزار هم معرفی کنین که دیگه ختم کلامش کنیم .

از طرفی میگین G502 سنسور دقیق تری داره از طرفی دیگه هم میگین DEATH ADDER موس راحت تری هستش این منو حقیقتا دو دل کرده بین این دو .

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، Amir.PRG گفته است :

عالیه داداش

جنس مات بدنه واقعا دلنشینه و دستمم عرق نمیکنه

طراحیش خیلی خوشگل و خوش دسته

5تا کلید اضافه هم داره که میتونی به هر صورتی که بخوای برنامه ریزیش کنی و شخصی سازیش کنی

20تا حالت داره که میشه برای هرکدوم در نظرش گرفت

حتی میشه کلید ها کیبورد رو به کلید های روی موس تنظیم کرد

و میزان دقت هم قابل تنظیمه

کلید اسناپیر هم داره که سرعت موس رو پایین میاره تا با دقت شکلیک کنی

چراغ های ال ای دیش واقعا زیباست و از طریق برنامه هم میشه رنگش رو عوض کرد یا به حالت چشمک زن و ثابت درش آورد یا میزان نورشو کم و زیاد کرد

و البته سیم بلندی هم داره که خیلی خوبه و دستت رو آزاد میزاره برای حرکت دادن به هر طرف

واقعا روانه

من که راضیم و پیشنهادم همینه

ایشالله تا میتونی باهاش هدشات کنی  . من حتما تهران اومدم چند روز دیگه همرو از نزدیک میرم میبینم که چجوری ان

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Darksoul گفته است :

ایشالله تا میتونی باهاش هدشات کنی  . من حتما تهران اومدم چند روز دیگه همرو از نزدیک میرم میبینم که چجوری ان

کجایی هستی؟

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...
در در 14 تیر 1397 در 19:28، Maxwell گفته است :

درود

موس گیمینگ بلادی مدل زیررو موجوددارم اکبندوبدون کارکرد بایک سال گارانتی بکارتون اومد پ.خ درخدمتم.

https://a4tech.ir/product/tl70/

سلام موستون هنوز موجوده،اگر موجود دارید قیمت پ خ میکنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، gladiator گفته است :

سلام موستون هنوز موجوده،اگر موجود دارید قیمت پ خ میکنید

سلام

عزیزتاپیک مال یه سال پیشه برای خریدموس می تونیدبراش تاپیک جداگانه بزنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...