رفتن به مطلب

اتصال دانگل 4G به روتر ایسوس

sepehrariaee
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت اساتید گرامی

بنده یدونه دانگل 4G ایرانسل (هووای) E3372 خریدم که بصورت اتصال مستقیم به pc یا لپتاپ استفاده میکنم . یدونه روتر ایسوس AC 5300 هم دارم که به میکروتیک 3011 وصل کردم و از اینترنت  adsl مخابرات ، نت رو share میکنه . وقتی دانگل 4G رو به میکروتیک وصل میکنم اینترنت رو به دستگاههای متصل به میکروتیک share میکنه (بصورت wired) ولی روی ایسوس وایرلس پخش نمیکنه . از اساتید محترم این سوال رو دارم که چجوری میتونم این دانگل رو مستقیما روی ایسوس وصل کنم و اینترنت دانگل رو share کنم؟خود این روتر دوتا پورت usb ورژن 2 و 3 داره که تو توضیحاتش نوشته میشه دانگل های 4G رو بهش وصل کرد . خیلی گشتم ولی مطلب مرتبط پیدا نکردم

ممنون راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، sepehrariaee گفته است :

با سلام خدمت اساتید گرامی

بنده یدونه دانگل 4G ایرانسل (هووای) E3372 خریدم که بصورت اتصال مستقیم به pc یا لپتاپ استفاده میکنم . یدونه روتر ایسوس AC 5300 هم دارم که به میکروتیک 3011 وصل کردم و از اینترنت  adsl مخابرات ، نت رو share میکنه . وقتی دانگل 4G رو به میکروتیک وصل میکنم اینترنت رو به دستگاههای متصل به میکروتیک share میکنه (بصورت wired) ولی روی ایسوس وایرلس پخش نمیکنه . از اساتید محترم این سوال رو دارم که چجوری میتونم این دانگل رو مستقیما روی ایسوس وصل کنم و اینترنت دانگل رو share کنم؟خود این روتر دوتا پورت usb ورژن 2 و 3 داره که تو توضیحاتش نوشته میشه دانگل های 4G رو بهش وصل کرد . خیلی گشتم ولی مطلب مرتبط پیدا نکردم

ممنون راهنمایی کنید

سلام

تا اونجایی که اطلاع دارم هر مودمی رو نمیتونی استفاده کنی. توی سایت میکروتیک چک کن ، لیست مودم هایی که ساپورت میکنه رو نوشته.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، i-Farzad گفته است :

سلام

تا اونجایی که اطلاع دارم هر مودمی رو نمیتونی استفاده کنی. توی سایت میکروتیک چک کن ، لیست مودم هایی که ساپورت میکنه رو نوشته.

روی روتر ایسوس چی؟تنظیمات خاصی داره؟؟

میکروتیک که نیاورد متاسفانه

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، sepehrariaee گفته است :

روی روتر ایسوس چی؟تنظیمات خاصی داره؟؟

میکروتیک که نیاورد متاسفانه

اطلاعی ندارم ، صبر کن بچه ها میان راهنماییت میکنن

لینک به دیدگاه

من روتر asus rt-n16 دارم که دو تا پورت usb داره و قدیمی هم هست (سال 90 خریدم)

چند بار دانگل وصل کردم ساپورت کرده بدون مشکل

تازه گوشی رو هم مستقیما با کابل usb به روتر وصل که میکنم اونم بعنوان دانگل 4G شناسایی میکنه و اینترنت رو share میکنه

هیچ تنطیماتی هم نداره فقط enable 4G/3G میزنم

ویرایش شده توسط sinastar
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، sinastar گفته است :

من روتر asus rt-n16 دارم که دو تا پورت usb داره و قدیمی هم هست (سال 90 خریدم)

چند بار دانگل وصل کردم ساپورت کرده بدون مشکل

تازه گوشی رو هم مستقیما با کابل usb به روتر وصل که میکنم اونم بعنوان دانگل 4G شناسایی میکنه و اینترنت رو share میکنه

هیچ تنطیماتی هم نداره فقط enable 4G/3G میزنم

روی تنظیماتش روی ویندوز بزنم enable ؟؟

وصل که میکنم نمیاره متاسفانه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...