رفتن به مطلب

کلاب بهترین اسپم 2


Poorya_Lion
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

  • ارسال 7.3k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

  • حمیدرضا نظری(hamidparniyan)

    1477

  • Mohamad Hajati

    1256

  • koenigsegg

    1216

  • Ata_Se7en

    357

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

  • کاربر ویژه

آخه نیما گفت خیلی بی خاصیته َمنم که مورد علاقه ام هست این گیاه نتونستم تحمل کنم!

راستی بادمجان نرسیده سرشار از یک نوع سم هست.پس همیشه اون حسابی رسیده هاش رو سوا کنید( کاملا مشکی و کشیده) و برای جذب کامل خواصش اونرو سرخ نکنید و به صورت آبپز و یا تنوری استفاده کنید.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

تاپیک اسپم به تاپیک آشپزی تغییر نام پیدا خواهد کرد :D :D :D :D

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
آخه نیما گفت خیلی بی خاصیته َمنم که مورد علاقه ام هست این گیاه نتونستم تحمل کنم!

راستی بادمجان نرسیده سرشار از یک نوع سم هست.پس همیشه اون حسابی رسیده هاش رو سوا کنید( کاملا مشکی و کشیده) و برای جذب کامل خواصش اونرو سرخ نکنید و به صورت آبپز و یا تنوری استفاده کنید.

درود

معیین حان آخه خیلی شنیده بودم و خونده بودم قبلا که دوران دانشحویی آشپزی می کردم که فکر کنم یا اینایی که گفتید رو نمی شد جذب کرد یا به نسبت دیگر مواد کمتر بود... خلاصه یچیزی تو این مایه ها شایدم بخاطر این بود با نخوه ی پختی که معمول انجام میشه هیچی نمی مونه توش!!! :D

با اینحال همه می خورن و دوست دارن از جمله خودم که ترشیش رو بیشتر از همه نوع دیگش دوست دارم... :D

--------------------------

خب مهمان ویژه ی امروز ما هومن عزیز هست که درخدمتشون هستیم... :-h

       «من» B) @};- :D «هومن عزیز»

نظر شما چی هست یه تاپیک جدا بزنیم یا همینوعوض کنیم؟؟؟

اگه میشه نظرتون رو در مورد بادمجان هم بطور خلاصه مطرح کنید دوستان فیض ببرند! :D

ویرایش شده توسط nima2007
لینک به دیدگاه
Share on other sites

به نظر من کلاس آشپزی را همینجا بر گذار کنید. اگر استقبال خوب بود،  اون قسمت را هم راه اندازی میکنیم. /

 

فقط شرطش این هست که موقع شام و نهار عکس مواد خوراکی تحریک کننده اشتها نگذارید، :D :D :lol:

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

«من» B) @};- :D «هومن عزیز»

با تشکر از حمایت شما دوست عزیزراستی  شما غذا چی دوست دارین؟؟؟

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

سلام نیما

ضرب المثل : بادمجون بم افت نداره

همین یکی رو بلد بودم

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

سلام

هومن جان باید از خانوما هم دعوت کنیم یه کمکی به این تایپیک بکنن !  نا سلامتی تایپیک اشپزیه ها !!!

 

بشتابید بشتابید

ویرایش شده توسط ata_se7en
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
سلام نیما

ضرب المثل : بادمجون بم افت نداره

همین یکی رو بلد بودم

«من» B) @};- :rolleyes: :D «هومن عزیز»

                «عطا جان»

بله در این لخظه در خدمت دوست دیگری هستیم، عطا جان نظر شما در رابطه با تغییرعنوان یا زدن تاپیک جدید با عنوان لیون وسرآشپز چی هست خودتون هم اگه چیزی بهتر بنظرتون میرسه عنوان کنید !!!

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
سلام

هومن جان باید از خانوما هم دعوت کنیم یه کمکی به این تایپیک بکنن !  نا سلامتی تایپیک اشپزیه ها !!!

 

بشتابید بشتابید

«من» B) @};- :rolleyes: :D «هومن عزیز»

                «عطا جان»

واقغا بنکته خوبی اشاره کردین اما بنظر بنده در این دوره زمونه اقایون هم پابپای خانوم ها وبعضا دیده شده اصلا خانوم ها بلد نیستن تازه یاد می خوان بگیرن آشپزی رو بعد ازدواج، نمونش داداشه خودم با این که خانومش آشپزیش خوبه اما داداشم یچیز دیگس :D

در هر صورت اگه اشکالی نداشته باشه از خانومهای حاضر در خواست دارم که اگه امکان داره بیان رو سن اعلام امادگی کنند و از تبهرات وتجربیات خودشون در این رابطه صحبت کنند. ^_^

ویرایش شده توسط nima2007
لینک به دیدگاه
Share on other sites

تاپیک اسپم به تاپیک آشپزی تغییر نام پیدا خواهد کرد :D :D :D :D

 

:lol:  :lol: :lol:  :lol:

 

چه کردم من با این تاپیک! (*)  

لینک به دیدگاه
Share on other sites

«من» B) @};- :rolleyes: :D «هومن عزیز»

                «عطا جان»

واقغا بنکته خوبی اشاره کردین اما بنظر بنده در این دوره زمونه اقایون هم پابپای خانوم ها وبعضا دیده شده اصلا خانوم ها بلد نیستن تازه یاد می خوان بگیرن آشپزی رو بعد ازدواج، نمونش داداشه خودم با این که خانومش آشپزیش خوبه اما داداشم یچیز دیگس :D

در هر صورت اگه اشکالی نداشته باشه از خانومهای حاضر در خواست دارم که اگه امکان داره بیان رو سن اعلام امادگی کنند و از تبهرات وتجربیات خودشون در این رابطه صحبت کنند. ^_^

 

نیما تو فروم خانم نداریم، مجلس خودمونی و بی ریاست. :p تو آشپذی هر گلی زدیم به سر خودمون زدیم.

ویرایش شده توسط ARMIN2012
لینک به دیدگاه
Share on other sites

منه دانشجو که به دور از خانواده ام ترجیح میدم سیب زمینی بخورم . البته به 6 حالت : 1.خلالی سرخ شده 2.خلالی سرخ شده با تخم مرغ سرخ شده 3. خلالی سرخ شده با رب گوجه 4.سیب زمینی پخته 5. سیب زمینی پخته با تخم مرغ پخته 6.سیب زمینی پخته با پیاز سرخ کرده ...  6 روز در هفته غذا اینا هست که جمعه میمونه که اونم به قید قرعه کشی در بین غداهای قبلی انتخواب میشود . پس تا در کنار خانواده ای از زندگی لذت ببر . :wub:

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

                               «من»

        «آرمین عزیز» :p B) @};- :rolleyes: :D «هومن عزیز»

                                      «عطا جان»

 

به به در این لحظه در خدمت دوست عزیزم آرمین هستیم،...

آرمین جان شما نظرت در رابطه با تغییرعنوان یا زدن تاپیک جدید با عنوان لیون وسرآشپز چی هست خودتون هم اگه چیزی بهتر بنظرتون میرسه عنوان کنید !!!

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

                               «من»          «عطا جان»

        «آرمین عزیز» :p B) @};- :wub: :rolleyes: :D «هومن عزیز»

                                        «mka19»

خوشحالیم که دیگر دوستان هم حاضر هستند در جمع ما، اگه میشه خودتون رو در ابتدا مختصرا معرفی کنید وبرای ما بفرمایید چه غذایی بیشتر دوست دارید و اگه شرایط پیش بیاد شما خودتون دست بکار می شید یا نه و تا چه حد به آشپزی علاقه دارید؟؟؟ :D

باور کنید خودم تو دوره دانشجویی یخورده قبلتر شروع کردم و یادمه یبار از خواهران آش اورد نذری ما هم بچه تخس یه مدت بعد یک دیگ آش درست کردیم بردیم دادیم خوابگاه خواهران هم دانشجویی کفشون بریده بود. ناخوناشونم باهاش خورده بودن. :-SS

........................

هومن عزیز هم مثله داداش خودم خوش اشتها هست، باریکلا به شما و سلیقه ی خوبتون در انتخاب غذا... ^_^

ویرایش شده توسط nima2007
لینک به دیدگاه
Share on other sites

دوستان  عزیز اسپمر و گل.

 

یک خواهش دارم . لطفا از دادن امتیاز مثبت در تاپیک اسپم خود داری کنید . چون اینجوری حق دیگر دوستانی که وقت می گذارند و راهنمایی میکنند ضایع می شود.

 

 

تشکر فراوان . @};- @};- @};-

لینک به دیدگاه
Share on other sites

دوستان  عزیز اسپمر و گل.

 

یک خواهش دارم . لطفا از دادن امتیاز مثبت در تاپیک اسپم خود داری کنید . چون اینجوری حق دیگر دوستانی که وقت می گذارند و راهنمایی میکنند ضایع می شود.

 

 

تشکر فراوان . @};- @};- @};-

 

چشم هومن جان.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

(*)اینم بهترین اسپم این تاپیک (*)


لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

نیما جان اسم انتخابی خوبه ولی سراشپزش کیه ؟ من که میشم گارسون !

 

دوستان شام امادست :

امشب املت استوایی داریم با پای سیب !

لینک به دیدگاه
Share on other sites

منه دانشجو که به دور از خانواده ام ترجیح میدم سیب زمینی بخورم . البته به 6 حالت : 1.خلالی سرخ شده 2.خلالی سرخ شده با تخم مرغ سرخ شده 3. خلالی سرخ شده با رب گوجه 4.سیب زمینی پخته 5. سیب زمینی پخته با تخم مرغ پخته 6.سیب زمینی پخته با پیاز سرخ کرده ... 6 روز در هفته غذا اینا هست که جمعه میمونه که اونم به قید قرعه کشی در بین غداهای قبلی انتخواب میشود . پس تا در کنار خانواده ای از زندگی لذت ببر . :wub:

به به، البته حالا که داری سیبزمینی میزنی برای چاشنی چه میکنی؟ چون نمیشه که همش یک مدل آدم سیب زمینی بخوره.

 

 

به به در این لحظه در خدمت دوست عزیزم آرمین هستیم،...

آرمین جان شما نظرت در رابطه با تغییرعنوان یا زدن تاپیک جدید با عنوان لیون وسرآشپز چی هست خودتون هم اگه چیزی بهتر بنظرتون میرسه عنوان کنید !!!

نظر من اینه که بالاخره ما آقایون گاهی وقت ها کسی نبوده برامون غذا درست کنه، بالاخره پیش اومده چه در خونه و چه در یک برهه ای از زمان تو زندگیمون مثل دوران دانشجویی یا سربازی خودمون یک دستی به آتش کشیدیم. خودش کلی تجربه است که میتونیم در اختیار هم قرار بدیم. این تجربیات اصلا قرار نیست منجر به خورش فسنجان بشه. میتونه یک سیب زمینی پخته باشه ولی با طعمی متفاوت که ما بهش رسیدیم.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
نیما جان اسم انتخابی خوبه ولی سراشپزش کیه ؟ من که میشم گارسون !

 

دوستان شام امادست :

امشب املت استوایی داریم با پای سیب !

چرا گارسون شما تاج سر مایی عزیز اگه بشه یه عکس و نحوه ی پخت و مواد تشکیل دهندش رو توضیح بدید؟؟؟ :D

اشپز هم دوستان همه آشپزن ختی اگه نمیرو درست می کنند و بیان توضیح بدن که چجوری نیمروشون رو درست کردن، جدی می گم هر کی یجوری درست می کنه واسه خودش! :D

لینک به دیدگاه
Share on other sites

 

داشتیم هومن جان؟! داشتیم آخه؟

 

این تصور پیتزا رو که بزرگ کردم اصن ناخودآگاه صورتم رو بردم جلوی مانیتور. =P~

 

خدا لعنت کنه سامسونگ رو با این مونیتور های با کیفیتش، لامصب هرچی تو مانیتور میبینیم ارتباط مستقیم برقرار میکنه با فعل و انفعالات معده. :Hee Hee:

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
نظر من اینه که بالاخره ما آقایون گاهی وقت ها کسی نبوده برامون غذا درست کنه، بالاخره پیش اومده چه در خونه و چه در یک برهه ای از زمان تو زندگیمون مثل دوران دانشجویی یا سربازی خودمون یک دستی به آتش کشیدیم. خودش کلی تجربه است که میتونیم در اختیار هم قرار بدیم. این تجربیات اصلا قرار نیست منجر به خورش فسنجان بشه. میتونه یک سیب زمینی پخته باشه ولی با طعمی متفاوت که ما بهش رسیدیم.

چرا که نه فسنجان هم میام توضیح می دم بهتون اگه قصد درست کردن داری؟؟؟ اصلا غمت نباشه، مرغ و فسنحون یکی از غذاهای مورد علاقه منه در این برهه ی زمانی که گوشت قرمز رو کمتر می خورم. :D

لینک به دیدگاه
Share on other sites

داشتیم هومن جان؟! داشتیم آخه؟

 

این تصور پیتزا رو که بزرگ کردم اصن ناخودآگاه صورتم رو بردم جلوی مانیتور. =P~

 

خدا لعنت کنه سامسونگ رو با این مونیتور های با کیفیتش، لامصب هرچی تو مانیتور میبینیم ارتباط مستقیم برقرار میکنه با فعل و انفعالات معده. :Hee Hee:

  این به تلافی عکس لازانیا که شما گذاشتید :D :D .

لینک به دیدگاه
Share on other sites

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری


×
×
  • اضافه کردن...