رفتن به مطلب

ارتقاء CPU و MB

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

این مشخصات سیستم بنده هست :

2dr_untitled_thumb.png

قصد ارتقاء CPU و MB رو دارم ، به نظر شما  بهترین گزینه هایی که میشه برای کاربری گیم انتخاب کنم ، چه مدل هایی هستند ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بهترین گزینه خرید سی پی یو i7 مثل 4790K  است. و نیاز به عوض کردن بورد هم ندارید.

من اگر باشم یه باندل Z97+ 4790K میگیرم و جایگزین این می کنم.

اگر بخواهید پلتفرم رو عوض کنید مجبور می شید رم DDR4 بخرید که با این قیمت های موجود کار بسیار اشتباهی است.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، GUYVER گفته است :

با سلام

این مشخصات سیستم بنده هست :

2dr_untitled_thumb.png

قصد ارتقاء CPU و MB رو دارم ، به نظر شما  بهترین گزینه هایی که میشه برای کاربری گیم انتخاب کنم ، چه مدل هایی هستند ؟

درود

تو کدام گیم کم آورده که میخاین ارتقا بدین؟این سیستم نیازی به ارتقا ندارد،تو این وضع بازار پولتو دور نریز.مشخصاً با این کارتی که دارین 2k گیم میزنین که تو این رزولوشن سیپیو ها تفاوتشون کمه

نهایتاً اگر میخاین ارتقا بدین،فقط کافیه سیپیوتون رو با 4790k تعویض کنید،و یک کولر خوب هم بگیرین که از پس خنک کردنش بربیاد.

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، ***sniper*** گفته است :

درود

تو کدام گیم کم آورده که میخاین ارتقا بدین؟این سیستم نیازی به ارتقا ندارد،تو این وضع بازار پولتو دور نریز.مشخصاً با این کارتی که دارین 2k گیم میزنین که تو این رزولوشن سیپیو ها تفاوتشون کمه

نهایتاً اگر میخاین ارتقا بدین،فقط کافیه سیپیوتون رو با 4790k تعویض کنید،و یک کولر خوب هم بگیرین که از پس خنک کردنش بربیاد.

موقع اجرای بازی هایی مثل : The Witcher 3 Watchdogs 2, AC: Origins روی رزولوشن 2K میزان استفاده ی پردازنده تا 100 درصد میرسه و گاها افت فریم لحظه ای ایجاد میشه.

قصد دارم به زودی یک 1080 دیگه تهیه کنم و در کنار کارت گرافیک فعلی ام برای گیمینگ روی رزولوشن 4K استفاده کنم ( مادربرد فعلی ام ، متاسفانه از SLI پشتیبانی نداره و CPU فعلی هم قطعا برای دو تا 1080 کم هست. )

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ***sniper*** گفته است :

درود

هر جوری حساب کنید سی پی یوش گلوگاه میکنه.

----

اگر پولت میرسه یه مادربورد b350 با یه سی پی یو 2600  اگر یا سی پی یو 8400-8500 با یه بورد B360

perfrel_2560_1440.png

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، GUYVER گفته است :

موقع اجرای بازی هایی مثل : The Witcher 3 Watchdogs 2, AC: Origins روی رزولوشن 2K میزان استفاده ی پردازنده تا 100 درصد میرسه و گاها افت فریم لحظه ای ایجاد میشه.

قصد دارم به زودی یک 1080 دیگه تهیه کنم و در کنار کارت گرافیک فعلی ام برای گیمینگ روی رزولوشن 4K استفاده کنم ( مادربرد فعلی ام ، متاسفانه از SLI پشتیبانی نداره و CPU فعلی هم قطعا برای دو تا 1080 کم هست. )

درود

تغییر سوکت هزینه زیادی داره،سیپیوتون رو با 4790k تعویض کنید،و یک کولر خوب هم بگیرین که از پس خنک کردنش بربیاد.

sli هم مشکلات خودشو داره.بجای گرفتن کارت دوم،کارت فعلی رو بفروشین و یدونه  1080ti بگیرید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...