رفتن به مطلب

تعویض واتر کولر گرینgreen evo360 یا تعویض فنها با فنهای قویتر

Recommended Posts

در 6 دقیقه قبل، amin-nvidia گفته است :

زمانی که سیستم زیر تست هست دمای کولانت چنده؟؟

دوست عزیز وقتی دما بالا هس و غیر عادیه چندتا دلیل

یکیش ولتاژ بالاس

دومیش مشکل از خمیر و درست نبستن بلاک هم میشه

وقتی همه اینا اوکی بود برو سراغ پمپ رو چه سرعتی داره میچرخه بزارش رو ۱۰۰ درصد پمپ رو ببین تغییر میکنه یا نه

زمانی که شما سیستم رو زیر لود بردین چون همه قطعات گرما تولید میکنن خصوصا الان که هوا گرمه رو همه جا تاثیر میزاره مثلا بعد از لود اگه سیستم رو به حالت بیکاری ببرین دمای پایینی نمیگیرین چون داخل کیس خیلی گرمه دمای اتاق خیلی تاثیر گذاره اون دوستی که گفتن ۴۰ برای بیکاری زیاده الان با این وضعیت گرما معمولیه

بیخود نمیخواد فن هارو عوض کنین چون این فن ها به اندازه کافی کارایی دارن

خود من ۲۴۰ اوو دارم الان دمای کولانت تا ۵۵ هم میرسه

مدل سی پی یو 4690k هست که تا ۴.۴ اورش کردم پردازنده رو هم دلیلد کردم با این وضعیت الان توی بازی سنگین حدود ۶۵ حالا یکم بالا و پایین میشه ولی زمستون حدود ۶۰ بود تو بیکاری هم به ۲۲ میرسید اما الان زوری به ۳۵ میرسه تو بیکاری

سلام رفیق

یکم تو پستهای بالاتر عکس تو حالت بیکاری و زیر بار بودن سی پی یو و کرافیک گذاشتم

ممنون میشم یه نگاه بندازید

ولی دنای اتاق خیلی تاثیر داره

اما کلا رایزن فک کنم ولتاژ بالا بخواد

ببینید مشکل کجا میتونه باشه

ولی چند نفر گفتن کلا فنهای واتر گرین کلا ضعیفن

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

سلام رفیق

یکم تو پستهای بالاتر عکس تو حالت بیکاری و زیر بار بودن سی پی یو و کرافیک گذاشتم

ممنون میشم یه نگاه بندازید

ولی دنای اتاق خیلی تاثیر داره

اما کلا رایزن فک کنم ولتاژ بالا بخواد

ببینید مشکل کجا میتونه باشه

ولی چند نفر گفتن کلا فنهای واتر گرین کلا ضعیفن

دیدم نتایج رو،والا من این مدل سی پی رو نداشتم نمیتونم نظر بدم

ولی تعویض فن هزینه بر هست بیخیال شو فک نکنم فایده داشته باشه یا اندازه پولی که میدی فایده نداره 

نگفتی سرعت پمپ واتر رو چند هست ؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 18 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

سلام به همه دوستان 

۳تا فن کیس قوی جایگزین فنهای خود واتر کولر کنم؟؟؟؟؟

درود

شما قوی ترین فن های بازار رو هم با قیمت های تخیلی تهیه کنید بازهم تفاوت بسیار ناچیزی خواهد بود.

مهم ترین مساله دمای محیط هست، شما 20 تا فن هم نصب کنید و بهترین AIO رو هم داشته باشید اگر دمای محیط بالا باشه نتیجه ای نخواهید دید.

بنده سی پی یو شما رو نداشتم اما هر زمانی که سی پی یو جدید میگرفتم اولین کار اقدام به Under volt کردنش می کردم و نتیجه به صورت میانگین 10-15 درجه بوده است.

توی این فصل گرم تا جای ممکن دمای محیط رو کم کنید و حتما سعی در Under volt کردن سی پی یو کنید.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، amin-nvidia گفته است :

دیدم نتایج رو،والا من این مدل سی پی رو نداشتم نمیتونم نظر بدم

ولی تعویض فن هزینه بر هست بیخیال شو فک نکنم فایده داشته باشه یا اندازه پولی که میدی فایده نداره 

نگفتی سرعت پمپ واتر رو چند هست ؟؟

سرعت پمپ رو ۲۱۰۰ هست تقریبا

وقتی زیره باره

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Sir MehDi گفته است :

درود

شما قوی ترین فن های بازار رو هم با قیمت های تخیلی تهیه کنید بازهم تفاوت بسیار ناچیزی خواهد بود.

مهم ترین مساله دمای محیط هست، شما 20 تا فن هم نصب کنید و بهترین AIO رو هم داشته باشید اگر دمای محیط بالا باشه نتیجه ای نخواهید دید.

بنده سی پی یو شما رو نداشتم اما هر زمانی که سی پی یو جدید میگرفتم اولین کار اقدام به Under volt کردنش می کردم و نتیجه به صورت میانگین 10-15 درجه بوده است.

توی این فصل گرم تا جای ممکن دمای محیط رو کم کنید و حتما سعی در Under volt کردن سی پی یو کنید.

موفق باشید

آره رفیق

احتمالا یه کولر آبی بگیرم

یهجوری بزارم که کیس خنک شه

آخه امروز یه تست کردم.یه دستمال نخی نمدار کذاشتم جلو میس 

حدودا ۱۰ درجه دما کم شد

نشون میده دمای اتاق بالا بوده

امیدوارم با کولری که میگیرم مشکل حل شه

لینک به دیدگاه

ماشاالله شما خودت استادی ولی که توصیه دارم هیچ وقت رو اینجور چیزا خیلی حساس نشو ادمو اذیت میکنن نمیزارن لذت کامل رو هم ببری

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

سرعت پمپ رو ۲۱۰۰ هست تقریبا

وقتی زیره باره

درود. سرعت ماکزمم واترپمپ این کولر فکر کنم حدود 3300 باشه

بهتره به هدر دیگه‌ای از مادربرد متصلش کنین تا از تمام سرعت واترپمپ استفاده کنین و همچنین عمرش هم بالاتر بره، دما هم مطمئناً بهتر میشه...

اگر اعلام کنین که دو سوکت رو به چه هدرهایی از مادربرد متصل کردین بهتر میشه راهنمایی کرد

یک تبدیل (پل) احتمالا توی پکیج وجود داره، هر سه فن رو بهش وصل کنین و به CPU Fan متصل کنین

بعد واترپمپ رو هم به System Fan یا Sys Fan متصل کنین تا بهترین کارایی رو داشته باشین

اتصال واترپمپ به هدر Water Pump مادربرد برای این واترکولر اشتباه هست چون کنترلر نداره...

همچنین بهتره از مدیریت کابل‌تون هم تصویر بذارین چون ممکنه اسمبل نامناسب جلوی گردش هوا رو بگیره

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

درود. سرعت ماکزمم واترپمپ این کولر فکر کنم حدود 3300 باشه

بهتره به هدر دیگه‌ای از مادربرد متصلش کنین تا از تمام سرعت واترپمپ استفاده کنین و همچنین عمرش هم بالاتر بره، دما هم مطمئناً بهتر میشه...

اگر اعلام کنین که دو سوکت رو به چه هدرهایی از مادربرد متصل کردین بهتر میشه راهنمایی کرد

یک تبدیل (پل) احتمالا توی پکیج وجود داره، هر سه فن رو بهش وصل کنین و به CPU Fan متصل کنین

بعد واترپمپ رو هم به System Fan یا Sys Fan متصل کنین تا بهترین کارایی رو داشته باشین

اتصال واترپمپ به هدر Water Pump مادربرد برای این واترکولر اشتباه هست چون کنترلر نداره...

همچنین بهتره از مدیریت کابل‌تون هم تصویر بذارین چون ممکنه اسمبل نامناسب جلوی گردش هوا رو بگیره

رفتم خونه عکس میگیرم

ولی اینایی که گفتی خیلی سخته

نمیدونم چی به چیه??

ولی شبی هرچی بود انجام میدم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، رضا موسوی گفته است :

رفتم خونه عکس میگیرم

ولی اینایی که گفتی خیلی سخته

نمیدونم چی به چیه1f602.png1f602.png

ولی شبی هرچی بود انجام میدم

اینم سوکت، هدر و بریج یا پل یا همون تبدیل خودمونی: ?

از لحاظ فرم و شکلی شاید متفاوت باشن ولی همین‌طور هستن تقریبا :)

q6jo_installfm1_5122.jpg

روی مادربرد نوشته که مثلا فلان هدر مربوط به Sys Fan هست یا Water Pomp یا CPU Fan

موارد رو کامل بالاتر عرض کردم خدمتتون

لینک به دیدگاه

رضا جان شما نه واترکولرت مشکل داره نه هیچ قطعه خنک کننده دیگه ای من تجربه رایزن ندارم برای همین نمیتونم دقیق در حل مشکلت کمک کنم ولی چیزی که من تو نت دیدم این بود که این پردازنده و مادربرد ولتاژش بالاست البته درسته که رایزن ها به ولتاژ بیشتری نسبت به نسل های دیگه نیاز دارند ولی نه در این حد شما سعی کن تا حد امکان ولتاژ رو پایین بیاری و از دوستانی که رایزن داشتند مخصوصا مدل پردازنده و مادربرد شما در این خصوص کمک بگیر.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

رضا جان شما نه واترکولرت مشکل داره نه هیچ قطعه خنک کننده دیگه ای من تجربه رایزن ندارم برای همین نمیتونم دقیق در حل مشکلت کمک کنم ولی چیزی که من تو نت دیدم این بود که این پردازنده و مادربرد ولتاژش بالاست البته درسته که رایزن ها به ولتاژ بیشتری نسبت به نسل های دیگه نیاز دارند ولی نه در این حد شما سعی کن تا حد امکان ولتاژ رو پایین بیاری و از دوستانی که رایزن داشتند مخصوصا مدل پردازنده و مادربرد شما در این خصوص کمک بگیر.

ممنونم علی جان

تازه رفتم یه کولر آبی گرفتم

حتما نتیجه رو اعلام‌میکنم خدمت همه دوستان

ببینم چیکارش میتونم کنم

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

ممنونم علی جان

تازه رفتم یه کولر آبی گرفتم

حتما نتیجه رو اعلام‌میکنم خدمت همه دوستان

ببینم چیکارش میتونم کنم

سلام دوست من.

نتجیه تست رو بفرمایید.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Ali Subi گفته است :

سلام دوست من.

نتجیه تست رو بفرمایید.

سلام

یاشه چشم

بلافاصله بعد از تست نتیجه رو‌میگم

فقط رفتم کولر کوچک آبی واسه اتاق بگیرم

رفتم یه کولر پشت بومی گرفتم که دریچش فقط تو اتاق خودمه?

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من تستامو انجام دادم-ساعت ۹ صبح

با گذاشتن کولر و کم کردن دمای محیط عکسها به ترتیب با تست -۵دقیقه-Aida64

۱-سی پی یو زیر بار بوده دما عمدتا رو ۷۲ بوده ولی گه گاهی میپرید رو ۸۲ ولی سریع برمیگشت.و حدودا ۶ تا ۸ درجه از قبل خنکتره

۲-دمای گرافیک وقتی زیر بار گذاشتم مول قبل رو ۷۵ موند-نمیدونم چرا کمتر نشد

۳-بعد از تست دمای بیکاری رو ۳۲ هستش که خیلی بهتر از قبل هستش مه حدودا ۸ تا ۱۵ درجه بهتره

چون اونموقع نوسان بالایی داشت تو دما

ولی به نظرم اگه فنهام قویتر باشن ،احساس میکنم با مکش بیشتر دما تو لود ۱۰۰‎٪ میشه یه ۳ تا ۵ درجه کمترش کرد-درکل خیلی بهتر شده

485300D4-CA42-4F80-B9DF-6079C1A4B70F.jpeg

E4A19EAC-F8C2-4440-B046-71FE6EA15F96.jpeg

64758447-FCB2-4AB9-BE8E-A5EDF8B57FBD.jpeg

ویرایش شده توسط رضا موسوی
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

با گذاشتن کولر و کم کردن دمای محیط عکسها به ترتیب با تست -۵دقیقه-Aida64

درود جناب موسوی، اون تغییرات رو در اتصال فن‌ها و سوکت واترپمپ روی سیستم اعمال کردین!؟ اگر احیاناً اعمال نشده، انجام بدین نتیجه بسیار بهتر خواهد شد

کاش یه‌خورده بالاترش رو هم عکس می‌گرفتین تا ولتاژ هم مشخص بشه

همچنین امتیاز بنچمارک رو هم درج بفرمائین

در حالت کلی برای این پردازنده توی حالت عادی: 35 تا 40 درجه، حالت گیمینگ: 50 تا 65 درجه و رندرینگ و فول لود: 70 تا 90 درجه مناسب هست

البته در بازی‌هایی مثل بتل‌فیلد 1 که بار پردازشی زیادی روی پردازنده هست دمای بین 70 تا 80 هم طبیعیه

با واترکولر و دقت در نصب و تتظیمات و بهبود مدیریت اسمبل و کابل‌کشی، مدیریت جریان هوای کیس، تغییر وضعیت مکان قرارگیری کیس و ... دما قاعدتا باید پائین‌تر از این موارد بالا باشه

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود جناب موسوی، اون تغییرات رو در اتصال فن‌ها و سوکت واترپمپ روی سیستم اعمال کردین!؟ اگر احیاناً اعمال نشده، انجام بدین نتیجه بسیار بهتر خواهد شد

کاش یه‌خورده بالاترش رو هم عکس می‌گرفتین تا ولتاژ هم مشخص بشه

همچنین امتیاز بنچمارک رو هم درج بفرمائین

در حالت کلی برای این پردازنده توی حالت عادی: 35 تا 40 درجه، حالت گیمینگ: 50 تا 65 درجه و رندرینگ و فول لود: 70 تا 90 درجه مناسب هست

البته در بازی‌هایی مثل بتل‌فیلد 1 که بار پردازشی زیادی روی پردازنده هست دمای بین 70 تا 80 هم طبیعیه

با واترکولر و دقت در نصب و تتظیمات و بهبود مدیریت اسمبل و کابل‌کشی، مدیریت جریان هوای کیس، تغییر وضعیت مکان قرارگیری کیس و ... دما قاعدتا باید پائین‌تر از این موارد بالا باشه

سلام احسان جان تو عکس اولی ولتاژها معلومه.

نه متاسفانه اون تغیراتو‌انحام ندادم،سعی میکنم انجام بدم

دقیق نمیدونم دمای این سی پی یو تا چند درجه طبیعیه،ولی برنامه Aida64 به نسبت برنامه سنگینیه و فشار زیادی وارد میکنه.

واسه اون تغیرات حتما باید اون کابل تبدیل باشه؟؟

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

سلام احسان جان تو عکس اولی ولتاژها معلومه.

نه متاسفانه اون تغیراتو‌انحام ندادم،سعی میکنم انجام بدم

دقیق نمیدونم دمای این سی پی یو تا چند درجه طبیعیه،ولی برنامه Aida64 به نسبت برنامه سنگینیه و فشار زیادی وارد میکنه.

واسه اون تغیرات حتما باید اون کابل تبدیل باشه؟؟

الان دور واترپمپ‌تون کم هست، وقتی اون تغییرات رو انجام بدین، بالا میره، خنک‌کنندگی هم قطعا بهتر خواهد شد

اون کابل یک مثال بود! توی جعبه‌ی خود واترکولر همچین چیزی وجود داره، از اون استفاده کنین...

دمای عادی رو بالاتر نوشتم، البته با کولر اصلی خودش، با واترکولر و البته تنظیماتی که در پست قبل عنوان شدن، می‌بایست دما پائین‌تر بیاد

اگر از کیس و نحوه‌ی چیدمان فن‌ها، کابل‌منجمنت و ... تصویر داشته باشیم بهتر میشه راهنمایی کرد

ولی پیش از همه‌ی این‌ کارها حتما سوکت‌ها رو به مواردی که عرض شد متصل کنین

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

الان دور واترپمپ‌تون کم هست، وقتی اون تغییرات رو انجام بدین، بالا میره، خنک‌کنندگی هم قطعا بهتر خواهد شد

اون کابل یک مثال بود! توی جعبه‌ی خود واترکولر همچین چیزی وجود داره، از اون استفاده کنین...

دمای عادی رو بالاتر نوشتم، البته با کولر اصلی خودش، با واترکولر و البته تنظیماتی که در پست قبل عنوان شدن، می‌بایست دما پائین‌تر بیاد

اگر از کیس و نحوه‌ی چیدمان فن‌ها، کابل‌منجمنت و ... تصویر داشته باشیم بهتر میشه راهنمایی کرد

باشه چشم

شب عکس میکیرم

ولی به نظرم واتر کرین اوو۳۶۰ از کولر اصل خودش قویتر باشه

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

عکس گرفتم ولی نمیدونم این عکسا بهدرد میخوره یا نه

A630DD59-A0B6-4A37-B764-6F2B1D51D5FC.jpeg

B4A22F42-B321-464F-85E6-42E1EE266CA8.jpeg

03788DD2-C0F1-4B7A-9576-E06F793CC3D8.jpeg

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

ولی به نظرم واتر کرین اوو۳۶۰ از کولر اصل خودش قویتر باشه

بالاتر عرض کرده بودم خدمت‌تون که قطعا واترکولر بهتر از استوک خودش هست ولی خب نه با هر شرایطی!

در 1 ساعت قبل، رضا موسوی گفته است :

عکس گرفتم ولی نمیدونم این عکسا بهدرد میخوره یا نه

دمای مایع یه خورده بالاست، اگر تو حالت عادی و بدون فشار هست قطعا دور پمپ پائین و موارد دیگر - که بالاتر و تو پست‌های قبلی درج شد - روی اون تاثیرگذار خواهد بود

هنوز نفرمودین که اون موارد انجام شده یا نه!

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

بالاتر عرض کرده بودم خدمت‌تون که قطعا واترکولر بهتر از استوک خودش هست ولی خب نه با هر شرایطی!

دمای مایع یه خورده بالاست، اگر تو حالت عادی و بدون فشار هست قطعا دور پمپ پائین و موارد دیگر - که بالاتر و تو پست‌های قبلی درج شد - روی اون تاثیرگذار خواهد بود

هنوز نفرمودین که اون موارد انجام شده یا نه!

فقط ولتاژو دارم کم میکنم که بهتر شده

وقتی که سی پی یو زیره باره که فنهای واترکولر با حداکثر دور مار میکنن،دمای بلاک میاد پایین و حدودا ۳۴درجس

ولی اون مواردی که گفتین رو بلد نیستم انجام بدم

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، رضا موسوی گفته است :

فقط ولتاژو دارم کم میکنم که بهتر شده

وقتی که سی پی یو زیره باره که فنهای واترکولر با حداکثر دور مار میکنن،دمای بلاک میاد پایین و حدودا ۳۴درجس

ولی اون مواردی که گفتین رو بلد نیستم انجام بدم

تلفن بنده رو که دارین، فردا تماس بگیرین در خدمتم

ولتاژ که کم بشه همه‌ی پردازنده‌ها خنک‌تر میشن اما خب پرفورمنس‌شون هم کم میشه...

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

تلفن بنده رو که دارین، فردا تماس بگیرین در خدمتم

ولتاژ که کم بشه همه‌ی پردازنده‌ها خنک‌تر میشن اما خب پرفورمنس‌شون هم کم میشه...

باشه فردا تماس میگیرم

نه پرفرمنسش ثابته چون با vray benchmark و cinebenchmark  تست میگرمومقایسه میکنم

فقط واسه این الان میتونم ولتاژو کم کنم که دمای اتاقم پایین اومده

وگرنه قبلا نمیشد کمش کنم

البته وقتی زیر باره ولتاژ مید پایینتر تا ووقتی که تو حالت بیکاریه،نمیدونم چرا

تو بیکاری روی ۱/۲۵۰۰ هستش ولی زیر بار میاد 

ولتاژ طبق عکس پایینتره

BD3E9319-538C-4E4E-983E-6536DEA8D566.jpeg

ویرایش شده توسط رضا موسوی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...