رفتن به مطلب

مشکل در ورود به ایمیل

abc.abc
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یکی از آشناها یک مشکلی براش پیش اومده که برای من خیلی جالبه اینجا مطرح کردم شایدکسی راهی براش سراغ داشته باشه

مشکل اینجاست ایشون وقتی میخواد داخل ایمیل وارد شه برای ورود یک کد به ایمیل ارسال میشه تا وریفای کنند اما این کد دقیقا به همین ایمیلی ارسال میشه که میخوان واردش بشن:

00000l.thumb.jpg.a35e2f5e78e28fce9d9560480890f9ae.jpg

دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

سلام

ممکن نیست که به این ایمیل ارسال کنه به ایمیل دومی که وارد کردید ارسال میکنه که قطعا متفاوت با این ایمیل هستش.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ASTS گفته است :

سلام

ممکن نیست که به این ایمیل ارسال کنه به ایمیل دومی که وارد کردید ارسال میکنه که قطعا متفاوت با این ایمیل هستش.

بله درسته نظر من هم همین هست و سیستم مطمعنن برای وارد کردن ایمیل اصلی به عنوان ایمیل دوم خطا خواهد داد ، اما ایشون اینطور میگن که دقیقا همون ایمیل هست ، راهی داره که از ایمیل مطمعن شد یا با حالت دیگه ای وارد ایمیل شد؟

ایشون ایپاد دارن و روشن نمیشه و باید اپل ایدی بزنن که نیاز به ورود به این ایمیل دارن

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، abc.abc گفته است :

بله درسته نظر من هم همین هست و سیستم مطمعنن برای وارد کردن ایمیل اصلی به عنوان ایمیل دوم خطا خواهد داد ، اما ایشون اینطور میگن که دقیقا همون ایمیل هست ، راهی داره که از ایمیل مطمعن شد یا با حالت دیگه ای وارد ایمیل شد؟

تا اونجایی که یادمه چند حرف از اون ایمیل رو باید نشون بده تو همون صفحه ای که اسکرین گذاشتید ولی چرا نشون نمیده رو نمیدونم شاید باید برید به مرحله بعد و در اینجا ارسال کد رو تایید کنید.

راه دیگه اینکه روی دستگاه دیگه ای مثل کامپیوتر یا گوشی ایمیل لاگین باشه و با باز کردنش رمز و هیچی نخواد تا واردش بشه ولی از اونجایی که ارور امنیتی هستش و نیاز به تایید داره فکر کنم اونجا هم به مشکل بخورید.

در 3 ساعت قبل، abc.abc گفته است :

ایشون ایپاد دارن و روشن نمیشه و باید اپل ایدی بزنن که نیاز به ورود به این ایمیل دارن

دوباره همون قصه همیشگی?

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، ASTS گفته است :

تا اونجایی که یادمه چند حرف از اون ایمیل رو باید نشون بده تو همون صفحه ای که اسکرین گذاشتید ولی چرا نشون نمیده رو نمیدونم شاید باید برید به مرحله بعد و در اینجا ارسال کد رو تایید کنید.

راه دیگه اینکه روی دستگاه دیگه ای مثل کامپیوتر یا گوشی ایمیل لاگین باشه و با باز کردنش رمز و هیچی نخواد تا واردش بشه ولی از اونجایی که ارور امنیتی هستش و نیاز به تایید داره فکر کنم اونجا هم به مشکل بخورید.

بله یک حرف از اول و دو حرف اخر رو نشون میده که داخل این اسکرین شات پاک شده ، روی گوشی این ایمیل باز هست اما نه ارسال میکنه و نه دریافت

نقل قول

دوباره همون قصه همیشگی1f611.png

اون هم هیچ راهی نداره؟

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، abc.abc گفته است :

بله یک حرف از اول و دو حرف اخر رو نشون میده که داخل این اسکرین شات پاک شده ، روی گوشی این ایمیل باز هست اما نه ارسال میکنه و نه دریافت

یعنی ایمیل دریافتی رو داخل گوشی نشون میده؟

در 7 ساعت قبل، abc.abc گفته است :

اون هم هیچ راهی نداره؟

بستگی به مدلش و نسخه سیستم عامل یکسری از تعمیرکاران و مراکز بازیابی اطلاعات میتوانند کارهایی در این خصوص انجام بدهند.

لینک به دیدگاه

درود

اگر به ایمیل ریکاوری دسترسی دارید که خوب

اگر ندارید، برای همون ایمیل چک کنید و ریکاوریش کنید

از اون طریق میشه به ایمیل مد نظرتون دست پیدا کنید

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

یعنی ایمیل دریافتی رو داخل گوشی نشون میده؟

بستگی به مدلش و نسخه سیستم عامل یکسری از تعمیرکاران و مراکز بازیابی اطلاعات میتوانند کارهایی در این خصوص انجام بدهند.

بله ایمیل داخل گوشی از قبل باز شده اما نه ایمیل های دریافتی رو میزنه و نه ارسال انجام میده

در 5 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

درود

اگر به ایمیل ریکاوری دسترسی دارید که خوب

اگر ندارید، برای همون ایمیل چک کنید و ریکاوریش کنید

از اون طریق میشه به ایمیل مد نظرتون دست پیدا کنید

از ساخت ایمیل بیش از ده سال میگره ایشون نمیدونن که چه ایمیلی برای ریکاوری زدن و چیکار کردن

اینطور که ایشون میگن این ایمیلی که کد وریفای براش ارسال میشه دقیقا همون ایمیلی هست که میخوان واردش بشن و به کد وریفای دسترسی ندارن

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، abc.abc گفته است :

اینطور که ایشون میگن این ایمیلی که کد وریفای براش ارسال میشه دقیقا همون ایمیلی هست که میخوان واردش بشن و به کد وریفای دسترسی ندارن

همچین چیزی ممکن نیست. کد ریکاوری به ایمیل ریکاوری میره نه این ایمیل...

به هر حال اگر می‌تونن و دسترسی به ایمیل ریکاوری دارن میشه کاری کرد ( با توجه به چندحرفی که مشخص میشه، میتونن حدس بزنن مگر اینکه ایمیل رو خودشون درست نکرده باشن)

اگر کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم بتونم انجام بدم...

در موارد حاد می‌تونین با نامه‌نگاری با یاهو در میون بذارین و مشکل‌تون رو حل کنین...

لینک به دیدگاه

در در 1397/04/21, 17:57:54، EHSANRF گفته است :

همچین چیزی ممکن نیست. کد ریکاوری به ایمیل ریکاوری میره نه این ایمیل...

به هر حال اگر می‌تونن و دسترسی به ایمیل ریکاوری دارن میشه کاری کرد ( با توجه به چندحرفی که مشخص میشه، میتونن حدس بزنن مگر اینکه ایمیل رو خودشون درست نکرده باشن)

اگر کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم بتونم انجام بدم...

در موارد حاد می‌تونین با نامه‌نگاری با یاهو در میون بذارین و مشکل‌تون رو حل کنین...

سلام

ممنون از لطفتون

روز گذشته خودم رفتم این مورد رو چک کردم

ایشون ایمیل رو از قبل داخل نرم افزار email samsung داشتن اما 9 ماه بود که سینک نشده بود  و منم هرچی زدم سینک نشد و پیام sing in faild میداد ، اما داخل تنظیمات این اکانت داخل برنامه زده بودن احرازهویت و همین ایمیل وارد شده بود....

photo_2018-07-15_16-58-49.thumb.jpg.52c7e87c45942f5edf1364cc6ae4fa69.jpg

از نظر پورت و کانکت شدن هم درست بود چون اگه پورت رو عوض میکردم خطا عوض میشد ، این هم خطایی که اگه بزنم DONE رخ میده و سینک نمیکنه:

photo_2018-07-14_19-10-49.thumb.jpg.f3c556428a24e41c4df86d5a6e874824.jpg

ویرایش شده توسط abc.abc
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...