رفتن به مطلب

خرید مانیتور 4k

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من به تازگی مانیتورم خراب شده و میخوام با یک مانیتور 4k جایگزین کنم. خلاصش حداقل 27 اینچ، با کیفیت رنگ دقیق برای کار. سرعت خوب برای گیمینگ. چی پیشنهاد میکنید؟ 

شرح:

اول اینکه نرم افزارای طراحی کار میکنم و دقت رنگ بالا ای پی اس از اولویت هام هست و اندازه حداقل 27 و ترجیحن 32 اینچ

ضمن اینکه گیمر هم هستم و مانیتور قبلیم موقع اجرای گیم پرش تصویر و خاموشی صفحه داشت. سیستمم نصبتن های اند هست و مشکل قطعن از مانیتورم بوده. مانیتور جدیدم اگه باز هم ازین لگ ها داشته باشه دیوونه می شم با وضع قیمت ها... 

خلاصه غیر از آمار مانیتور می خوام از تجربیات و کیفیت هایی که در ایران دیدید بدونم

و مهم تر از همه مانیتور هایی که در ایران موجود هست رو مع فی کنید لطفن

لینک به دیدگاه

شرح و لیست باقی قطعات سیستم هم ممکنه بهراهنمایی بهتر دوستان و انتخواب صحیحتر کمک کند.

سقف و بودجه ای از  مقداری که میخوایید هزینه کنید هم مهمه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، rramrram گفته است :

سلام دوستان

من به تازگی مانیتورم خراب شده و میخوام با یک مانیتور 4k جایگزین کنم. خلاصش حداقل 27 اینچ، با کیفیت رنگ دقیق برای کار. سرعت خوب برای گیمینگ. چی پیشنهاد میکنید؟ 

شرح:

اول اینکه نرم افزارای طراحی کار میکنم و دقت رنگ بالا ای پی اس از اولویت هام هست و اندازه حداقل 27 و ترجیحن 32 اینچ

ضمن اینکه گیمر هم هستم و مانیتور قبلیم موقع اجرای گیم پرش تصویر و خاموشی صفحه داشت. سیستمم نصبتن های اند هست و مشکل قطعن از مانیتورم بوده. مانیتور جدیدم اگه باز هم ازین لگ ها داشته باشه دیوونه می شم با وضع قیمت ها... 

خلاصه غیر از آمار مانیتور می خوام از تجربیات و کیفیت هایی که در ایران دیدید بدونم

توصیه میکنم 4k نگیرید چون سیستم شما حتی 1080ti هم که باشه تو 4k کم میاره

پیشنهاد بنده مدل

pg279q هست

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، rramrram گفته است :

سلام دوستان

شرح:

ببین اگر کارت طراحیه، به کارت بیشتر اهمیت بده تا گیم

الان این qled های جدید کرو سامسونگ عالین

من از نزدیک دیدم، خیلی کنتراست خوبی داشت، کیفیت رنگشم که خب از مشخصات معلومه که فوق العادس

4k بگیر ولی 2k بازی کن که کم نیاره گرافیکت

qled سامسونگ رو واقعا پیشنهاد میکنم

خودمم dell دارم، ازش واقعا راضیم، خیلی کیفیت ساختش بالاس، رنگاشم خوبه ولی بخوای با qled سامسونگ مقایسه کنی، سامسونگ بهتره

لینک به دیدگاه

RAM 64 GB Vulcan DDR4

Core i7 7820X 11MB Cash 4.3 GHz overclocked

GeForce Ti 1080 11G GDDR5 3X RGB

SSD 1TB SAMSUNG EVO 960

این قطعات اصلی سیستمم هست که قطعن از 4K براحتی پشتیبانی می کنه. برا کار دیزاین و ادیت به مانیتور 4k نیاز دارم ایمبار میخوام فقط بشه گیم ها رو هم بدون لگ اجرا کنه. مخصوصن اون خاموش روشن شدن های ریز که سر درد میاره. تا 5 6 تومن هزینه برام ممکنه. ممنون میشم اگه مانیتور معرفی کنین

اسپیکر و هدفون مجزا هم دارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...