رفتن به مطلب

فیلم انگلیسی(حل شد)

Alirezatha
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر همه دوستان

من میخوام انگلیسی رو کامل برای یه گفگتگو راحت یاد بگیرم

که تا الان با کتاب اینکارو میکردم ولی خوب مشکلی که دئارم این هست که فقط روی کاغذ یاد میگیرم وقتی میگن بیا انگلیسی حرف بزن نمیتونم

تحقیق کردم فهمیدم بهترین کار فیلم دیدن هست حالا سوال من این هست که دوستانی که تجربه دارن:

1. فیلم با زیرنویس ببینم یا بدون زیر نویس؟ 

1.2 اگر جواب مٍثبت هست و با زیر نویس ببینم زیر نویس انگلیسی یا فارسی؟

2. از کجا باید بفهمم که کدوم فیلم فهم راحت تری و لغات و تلفظ های ساده تری درش به کار رفته تا با دیدن اونها کار رو شروع کنم؟

ویرایش شده توسط alirezatha
لینک به دیدگاه

باید گروهی مکالمه یاد بگیرید

به گلیپهای صوتی کوتاه گوش بدید تا شنیداری قوی بشید

فیلم هم بدون زیرنویس ببینید طبیعتا قصدتون یادگیری باشه تا لذت فیلم دیدن

لینک به دیدگاه

بهترین کار اینه که سریال های Friends و Game Of Thrones رو هر قسمت رو یک بار با زیرنویس فارسی و دفعه بعد همون قسمت رو با زیرنویس انگلیسی ببینی.

البته با این موضوع فقط Hearing خوب میشه

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

پیشنهاد من فقط سریال friends هستشنه حوصله سربره خیلی هم کمدیه قشنگیه و هرقسمتش کمتر از نیم ساعته مختصر و مفید

لینک به دیدگاه

درود

بهتر است با کسی به زبان انگلیسی رابطه ی افلاطونی یا ارسطویی داشته باشی.

در غیر اینصورت اخبار voa

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

بنظرم بهتره در کلاس های مکالمه محور شرکت کنید با تعداد کم دانشجو تا مجبور بشید انگلیسی صحبت کنید تعداد اعضا زیاد باشه فرصت مکالمه خیلی کم میشه به ازای هر نفر

لینک به دیدگاه

درود

توصیه می‌شه یک یا چند دوست‌دار آموزش (یا به قول ایرونی جماعت پارتنر) در سایت دیوار یا موارد مشابه پیدا کنی و با هم  شروع کنین...

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

من معلم انگلیسی ام. قدیم خودم با فیلم و سریال ضمن علاقمند شدن به انگلیسی اون رو بخوبی یاد گرفتم. پیشنهادات دوستان همگی درست هست و من صرفا هایلایتشون میکنم.

1. فیلم و سریال فقط و فقط و فقط با زیرنویس انگلیسی. اصلا اهمیت نداره متوجه میشین یا خیر. فقط به قصد لذت ببینید. باید فراموش کنید قصد یادگیریه. کسانی که انگلیسی رو pick up میکنن بهتر از کسانی هستند که learn میکنن. کلافه هم شدید همینکارو تکرار کنید. خوشه ای بخش های مورد علاقه دیالوگ ها رو یادداشت،حفظ و تکرار کنید. pot player در سرچ آسان زیرنویس ها جهت یادگیری بهتر کمکتون می‌کنه.

2. در مکالمات گروهی شرکت کنید و بهتر از اون با خودتون صحبت کنین.بهترین peer خودتون هستید.

3. کسی که علاقمند به یادگیری فرهنگ انگلیسی (امریکایی در این زمینه) باشه خیلی سریعتر از دیگران اون رو دریافت(بجای یادگیری اصرار دارم بنویسم دریافت) می‌کنه.

موفق باشید و انگلیسی صحبت کنید.

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، iCelestia گفته است :

من معلم انگلیسی ام. قدیم خودم با فیلم و سریال ضمن علاقمند شدن به انگلیسی اون رو بخوبی یاد گرفتم. پیشنهادات دوستان همگی درست هست و من صرفا هایلایتشون میکنم.

1. فیلم و سریال فقط و فقط و فقط با زیرنویس انگلیسی. اصلا اهمیت نداره متوجه میشین یا خیر. فقط به قصد لذت ببینید. باید فراموش کنید قصد یادگیریه. کسانی که انگلیسی رو pick up میکنن بهتر از کسانی هستند که learn میکنن. کلافه هم شدید همینکارو تکرار کنید. خوشه ای بخش های مورد علاقه دیالوگ ها رو یادداشت،حفظ و تکرار کنید. pot player در سرچ آسان زیرنویس ها جهت یادگیری بهتر کمکتون می‌کنه.

2. در مکالمات گروهی شرکت کنید و بهتر از اون با خودتون صحبت کنین.بهترین peer خودتون هستید.

3. کسی که علاقمند به یادگیری فرهنگ انگلیسی (امریکایی در این زمینه) باشه خیلی سریعتر از دیگران اون رو دریافت(بجای یادگیری اصرار دارم بنویسم دریافت) می‌کنه.

ممنون از راهنمایی های شما 

یعنی الان به طور کاملا عادی فیلم انگلیسی با زیر نویس انگلیسی ببینم در هر موضوعی که علاقه دارم و دوست دارم فیلم دوبله ببینم به جاش اینکارو کنم؟

اینکار صحیح هست که یک بار فیلم رو زیر نویس فارسی ببینم و بار بعد با زیر نویس انگلیسی؟ یا از همون اول انگلیسی؟

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، alirezatha گفته است :

ممنون از راهنمایی های شما 

یعنی الان به طور کاملا عادی فیلم انگلیسی با زیر نویس انگلیسی ببینم در هر موضوعی که علاقه دارم و دوست دارم فیلم دوبله ببینم به جاش اینکارو کنم؟

اینکار صحیح هست که یک بار فیلم رو زیر نویس فارسی ببینم و بار بعد با زیر نویس انگلیسی؟ یا از همون اول انگلیسی؟

بله. دقیقا. فقط بخاطر لذتش ببینید. 
من این رو پیشنهاد نکردم. انگلیسی. فقط. مگر واقعا هیچ متوجه نشید. حتی اگر درونمایه فیلم رو متوجه شدید اول و آخر زیرنویس انگلیسی. 

فقط بگم. اینها نسخه پیچی نیست. تجربه جواب داده خودم هست. learning style های افراد متفاوته. پس روش خودتون رو هم به مرور می تونید بیابید. 

لینک به دیدگاه

من 10 ساله فیلم زبان اصلی میبینم (با زیرنویس فارسی) هیچوقت هم به جنبه یادگیری نگاه کردم و واسه سرگرمی بوده 

2 سال اخیر متوجه شدم که میتونم با زیرنویس انگیلیسی هم کارمو راه بندازم و 5 سال دیگه فکر کنم بتونم کلا بدون زیرنویس تماشا کنم ( البته به شرط این که دایره واژگان انگیلیسیمو بیشتر کنم)

خلاصه خواستم بگم یادگیری با فیلم پروسه زمان بری هست 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، iCelestia گفته است :

درود

آموزشگاه دارین؟

هزینه کلاس ها به چه صورته؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، iCelestia گفته است :

بله. دقیقا. فقط بخاطر لذتش ببینید. 
من این رو پیشنهاد نکردم. انگلیسی. فقط. مگر واقعا هیچ متوجه نشید. حتی اگر درونمایه فیلم رو متوجه شدید اول و آخر زیرنویس انگلیسی. 

فقط بگم. اینها نسخه پیچی نیست. تجربه جواب داده خودم هست. learning style های افراد متفاوته. پس روش خودتون رو هم به مرور می تونید بیابید. 

تشکر بابت راهنماییتون که مسیر کلی رو بهم نشون داد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...