رفتن به مطلب

مشکل خطوط متحرک در مانیتور Samsung

Recommended Posts

با سلام . مشخصات مانیتورزم : SAMSUNG    S19B315N   PLUS  .  19Inch HD 60Hz ( LCD )

خیلی وقته چند خط متحرک روی مانیتورم میبینم که هر چند مدت که میگذره بیشتر میشه . یعنی اینجوری بگم :

وقتی در حال کار با کامپیوترهستم روی صفحه مانیتور  چند خط کوچک سفید رنگ به صورت افقی از سمت چپ صفحه تا سمت راست به سمت بالا حرکت میکنن . چهار پنج تا از همینا هست که وقتی به سمت بالای ال سی دی میرن دوباره از پایین به بالا میرن و ... . یه جا خونده بودم مشکل از کارت گرافیکه ولی من از زمان گرافیک 210 که داشتم اینطوری بود الانم که جدیدا GT 730 گرفتم بازم همینجوریه . کابل متصل به مانیتور VGA که با تبدیل VGA به DVI به کارت گرافیک وصله

از دوستان خواهشمیکنم کمک کنن دیگه از گیم های بی کیفیت خسته شدم

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

با سلام . مشخصات مانیتورزم : SAMSUNG    S19B315N   PLUS  .  19Inch HD 60Hz ( LCD )

خیلی وقته چند خط متحرک روی مانیتورم میبینم که هر چند مدت که میگذره بیشتر میشه . یعنی اینجوری بگم :

وقتی در حال کار با کامپیوترهستم روی صفحه مانیتور  چند خط کوچک سفید رنگ به صورت افقی از سمت چپ صفحه تا سمت راست به سمت بالا حرکت میکنن . چهار پنج تا از همینا هست که وقتی به سمت بالای ال سی دی میرن دوباره از پایین به بالا میرن و ... . یه جا خونده بودم مشکل از کارت گرافیکه ولی من از زمان گرافیک 210 که داشتم اینطوری بود الانم که جدیدا GT 730 گرفتم بازم همینجوریه . کابل متصل به مانیتور VGA که با تبدیل VGA به DVI به کارت گرافیک وصله

از دوستان خواهشمیکنم کمک کنن دیگه از گیم های بی کیفیت خسته شدم

سلام و درود خدمت شما

از گارت گرافیک فکر نمیکنم باشه

به احتمال خیلی خیلی زیاد از پاور سیستم باشه یحتمل پاور سیستم ضعیف شده و دچار افت ولتاژ شده و زمانی که برق به صورت صحیح به سیستم نرسد باعث ایجاد نویز در صفحه مانیتور میشود.

اگه درست نشد کابل را هم چک کنید . (کابل گرافیک)  

ولی به احتمال زیاد همان طور که گفتم از پاور سیستم است... حتما سیستم را با یک پاور دیگر چک کنید

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، hulkman گفته است :

سلام و درود خدمت شما

از گارت گرافیک فکر نمیکنم باشه

به احتمال خیلی خیلی زیاد از پاور سیستم باشه یحتمل پاور سیستم ضعیف شده و دچار افت ولتاژ شده و زمانی که برق به صورت صحیح به سیستم نرسد باعث ایجاد نویز در صفحه مانیتور میشود.

اگه درست نشد کابل را هم چک کنید . (کابل گرافیک)  

ولی به احتمال زیاد همان طور که گفتم از پاور سیستم است... حتما سیستم را با یک پاور دیگر چک کنید

کابل پاور خیلی محکم تو جاش هست . کابل گرافیک هم چک کردم . پاور من فکر کنم 240W باشه . کلا سیستممو فکر کنم 6 سال پیش بستم . امکان داره پاور یا مانیتور قدیمی شده باشه؟ ( جز تغییر گرافیک هیچیمو عوض نکردم )

ویرایش شده توسط Amir-Jamali-123
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

پاور من فکر کنم 240W باشه . کلا سیستممو فکر کنم 6 سال پیش بستم . امکان داره پاور یا مانیتور قدیمی شده باشه؟ ( جز تغییر گرافیک هیچیمو عوض نکردم )

پاور یک وسیله با طول امر مشخص است، وابسته به نوع استفاده و میزان نوسانات برق، حال آنکه گرمای محیط ، فشار کاری  و ساعات کارکرد هم با طول امر آن رابطه مستقیم دارد.

در بیشتر مواقع بعد از سپری کردن طول امر هم امکان استفاده از آن وجود دارد. اما با افت ولتاژ روبه رو می شود، و کاربری و قدرت  اولیه خود را از دست می دهد.

همان طور که گفتم از پاور سیستم است... حتما سیستم را با یک پاور دیگر چک کنید

ویرایش شده توسط hulkman
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

کیس‌تون رو به تلویزیون متصل کنید اگر در نمایش تصویر مشکلی ندیدین، مشکل از مانیتور هست...

این مورد فعلا برای تشخیص این هست که عیب از سیستم هست یا مانیتور

سپس اعلام بفرمائید تا بنده یا دوستان بتونیم در حد امکان راهنمایی کنیم

لینک به دیدگاه

مانیتورم روی یه سیستم دیگه تست کردم هیچ مشکلی نداشت !!!

همونطور که فرمودین فکر کنم مشکل از پاورم باشه .

چه پاوری پیشنهاد میکنین برای این سیستم : P8H61 M LE R2.0 --- Core i5-3470-3.20GHz --- Ram-8GB-(4X2)-1333 --- GT730-2GB-128bit --- HDD-1TB-7200

لینک به دیدگاه

پاور ۲۴۰ وات فکر میکنم زیادی کم باشه برای این سیستم ? حداقل ۴۰۰ وات لازم نمیشه؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، danyalbmw گفته است :

پاور ۲۴۰ وات فکر میکنم زیادی کم باشه برای این سیستم 1f610.png حداقل ۴۰۰ وات لازم نمیشه؟

آره خوب چون سیستمم که اولین بار بستم  6 سال قبل اول pentium g645 - ram 4gb - gt210 بود که پاورمم همون موقع گرفتم و به تازگی رافیکم رو ارتقا دادم و cpu و ram قراره بزودی به i5 و8gb ارتقا بدم . پس یه 430w بگیرم خیالم جمع باشه دیکه؟

لینک به دیدگاه

بله ولی برای اطمینان اگر شد ۶۵۰ بگیرین که تا هروقت هرچی قطعه آپگرید کردین مشکل نداشته باشه!

من خودم یه ۱۰۰۰ وات گرفتم کلی کانفیگ روش عوض کردم هنوزم دارمش پاورشم  بیشتر از ۴۰-۵۰٪ هم زیر لود نمیره اصلا! ولی خیالم راحته اصلا به پاور فشار نمیاد و تا مدت های طولانی هر کانفیگی ببندم پاور میکشه!

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

بله ولی برای اطمینان اگر شد ۶۵۰ بگیرین که تا هروقت هرچی قطعه آپگرید کردین مشکل نداشته باشه!

من خودم یه ۱۰۰۰ وات گرفتم کلی کانفیگ روش عوض کردم هنوزم دارمش پاورشم  بیشتر از ۴۰-۵۰٪ هم زیر لود نمیره اصلا! ولی خیالم راحته اصلا به پاور فشار نمیاد و تا مدت های طولانی هر کانفیگی ببندم پاور میکشه!

دانیال عزیز فکر نمیکنی به جای وات ولتاژ ورودی پاور رو خوندن؟

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

دانیال عزیز فکر نمیکنی به جای وات ولتاژ ورودی پاور رو خوندن؟

نمیدونم! من از کجا بدونم آخه! 

لینک به دیدگاه

من یه فکرایی تو سرم دارم . قراره تا چند ماهه دیگه gtx 1050ti . i7 3370 . ram 16gb . monitor full hd بگیرم . تو یه موضوع دیگه تو همین سایت پرسیده بودم گفته بودن یه پاور 530 واسه همچین سیستمی کافیه . حالا بنظرتون 650 یکم زیاد نیست ؟!! چون اگه ولتاژ خروجی پاور بیش از حد نیاز قطعات  زیاد باشه ممکنه به قطعات آسیب بزنه . با این حال فکر کنم اگه 530w بگیرم مشکلی نباشه ، اما بنظرم 650 خیلی زیاده !! چون بیشتر از i7 3370 و ram 16 و گرافیک gtx1050ti به مادر بردم نمیخوره (p8h61)

لینک به دیدگاه

بسم الله الرحمن الرحیم

در 19 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

حالا بنظرتون 650 یکم زیاد نیست ؟

پاور بیشتر باشه مستجبه.برابر باشه مکروهه.و اگه کمتر باشد حرام است.

در 19 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

پاور بیش از حد نیاز قطعات  زیاد باشه ممکنه به قطعات آسیب بزنه

نگو که کفاره دارد!

ویرایش شده توسط Elderado
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Elderado گفته است :

پاور بیشتر باشه مستجبه.برابر باشه مکروهه.و اگه کمتر باشد حرام است.

نگو که کفاره دارد!

پس یه  530W بگیریم ثواب کنیم ? . ممنون بابات راهنمایتون . هم شما هم بقیه دوستانی که حتی کوچیکترین کمکی کردن .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...