رفتن به مطلب

بالا نیومدن تصویر کیس روشن میشود

Dark mmd
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید دوستان من 2 روز پیش داشتم با کامپیوتر بازی میکردم (فورتنایت) گرافیکم خیلیی داغ یعنی دستم رو میزاشتم روش میسوخت برای همین یخ کردم توی پلاستیک گذاشتم روی گرافیک? بعد فکر کنم پلاستیک جر خورده و یکمی آب ریخته روی گرافیک اون موقع اصلا صفحه خاموش نشده بود پلاستیک افتاده بود پایین همون موقع روی کیس یعد کامپیوتر خاموش کردم رفتم بعد ده مین امدم دیدم چراغ موس روشنه فکر کردم خاموش نشده هرچی زدم رو موس کیبورد صفحه بالا نمیومد بعد کلید پاور و ریستارت هم کار نمیکرد کلید پشتش رو زدم خاموش شد آیا مشکل از گرافیکه یا نه چون نمیدونم آب ریخته باشه روش چون من فقط پایین دیدم آب از پلاستیک امده بیرون?

ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

?? دمت گرم با این ابتکار و سیستم خنک کنندت.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یکی از عجیب ترین و اشتباه ترین راه کارهای خنک کنندگی بود که تا حالا دیدم !

امیدوارم مشکلی پیش نیامده باشه برای قطعات ، هرچند بعید میدونم.

لینک به دیدگاه

تحولی در سیستم کولینگ که کولر مستر و  سایر شرکت هارو تو جیبش گذاشت

حدس بنده این هست که آب به گرافیک نفوذ کرده و در همون ده دقیقه که نبودید وارد مداراتش شده و اتصالی کرده و سوخته

البته فورتنایت بازی بسیار سبکی هست و داغ کردن گرافیک در این بازی بسیار عجیب

اگر شما وقتی تصویر داشتید و دیدید آب نفوذ کرده به گرافیک فورا برق رو قطع میکردید تا گرافیک کاملا خشک بشه مشکلی پیش نمیومد والبته وقتی دیدید داغ شده باید فورا سیستم رو خاموش میکردید و نیاز به این کار ها نبود

راه حل فعلی: برق سیستم رو قطع کنید و هرگز روشن نکنید گرافیک و پاور رو به تعمیرگاه ببرید برای بررسی و در صورت امکان تعمیر که البته احتمالش کم هست درست بشه

لینک به دیدگاه

پلاستیک سوراخ نشده.هوای داغ اطراف میعان پیدا کرده و مایع شده.امکانش هم هست که نه تنها به گرافیک بلکه به دیگر قطعات هم نفوذ کرده باشه!

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، Erryhami گفته است :

پلاستیک سوراخ نشده.هوای داغ اطراف میعان پیدا کرده و مایع شده.امکانش هم هست که نه تنها به گرافیک بلکه به دیگر قطعات هم نفوذ کرده باشه!

یعنی مادربورد سوخته؟ اخه اون موقع صفحه روشن بود?

لینک به دیدگاه

مرسی بابابت راهنمایی اخه الان گرافیک هم داغ میکنه پاور هم کار میکنه نمیتونه مشکل چیز دیگه ای باشه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...