رفتن به مطلب

تعمیر کار G29

FPS Doug
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان وقتتون بخیر

اول عرض کنم بنده نمیدونستم این تاپیک رو کجا بزنم، اگر زحمتی نیست و جاش مناسب نیست لطفا انتقال بدین تاپیک رو

بنده پارسال از دبی یک G29 خریدم (فرمون)،واسه همین گارانتی نداره و  الان خیلی مثل اینکه کثیف شدن اعضای داخلی پدال هاش، منم باز کردم یکمی تمیز کردم اما بدتر شد، axis پدال ها خیلی بالا پایین میره خود به خود (گوگل کردم از همین کثیفیه)، پدال ها هم قاطی کردن نمیدونم چرا، گاز و کلاچ یکی شدن

طبق این تاپیک  https://www.gtplanet.net/forum/threads/spiking-pedals-fix-clean-your-logitech-g25-g27-pedal-pontentiometers.247510/

باید کامل باز بشه پدال تمیز بشه، منم این کار از پسم بر نمیاد میترسم خراب کنم جاییشو بدتر بشه

از دوستان کسی تعمیر کار این جور قطعه سراغ داره تو مشهد؟ یا هرجایی؟

ممنون

ویرایش شده توسط FPS Doug
لینک به دیدگاه

چند تا محصولات فرهنگی جای ایستگاه سراب هستن که ریسینگ ویل می فروشند ، از اونها پرس و جو کنید شاید بدونن ، یکی هم فکر کنم باید داخل پاساژ سعدی باشه

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، FPS Doug گفته است :

سلام دوستان وقتتون بخیر

اول عرض کنم بنده نمیدونستم این تاپیک رو کجا بزنم، اگر زحمتی نیست و جاش مناسب نیست لطفا انتقال بدین تاپیک رو

بنده پارسال از دبی یک G29 خریدم (فرمون) الان خیلی مثل اینکه کثیف شدا اعضای داخلی پدال هاش، منم باز کردم یکمی تمیز کردم اما بدتر شد، axis پدال ها خیلی بالا پایین میره خود به خود (گوگل کردم از همین کثیفیه)، پدال ها هم قاطی کردن نمیدونم چرا، گاز و کلاچ یکی شدن

طبق این تاپیک  https://www.gtplanet.net/forum/threads/spiking-pedals-fix-clean-your-logitech-g25-g27-pedal-pontentiometers.247510/

باید کامل باز بشه پدال تمیز بشه، منم این کار از پسم بر نمیاد میترسم خراب کنم جاییشو بدتر بشه

از دوستان کسی تعمیر کار این جور قطعه سراغ داره تو مشهد؟ یا هرجایی؟

ممنون

سلام توی سعدی پاساژ بهزاد اخر پاساژ فروشگاه مشهد سگا هم میفروشند هم تعمیرکار دارن 

البته تا جایی ک من اطلاع دارم تعمیرکار داشتند و نمیدونم هنوز هم هست یا نه 

سوال کنید بهتون میگن

لینک به دیدگاه

مرسی از دوستان عزیز امروز میرم ببینم چی میشه .

مچکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...