رفتن به مطلب

خنک کننده و وصل کردن آن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

من یه کیس z4 گرین دارم و یه خنک کننده MasterLiquid ML240L RGB دارم. این کیس یه کنترلر فن در بالای کیس داره که میشه سرعت فن هارو باهاش کنترل کرد. از فن هایی که روی خودش هست یک سیم خارج شده که به سیم هایی که از کنترلرر کیس در قسمت بالای کیس اومده وصل میشن. یعنی پنج تا سوکت از کنترلر کیس برای کنترل سرعت فن ها اومده که پنج تا سوکت دو پین از فن های روی خود کیس به این سوکت ها وصل شده.

حالا نکته اینجاست که من این کولر رو نصب کردم و روی هرفن دو تا سوکت خارج شده که احتمالا یکی برا نورپردازیه و یکی برا تغذیه برق. و از طرف دیگه بروی بلاک واتر پمپ نیز دو تا سوکت هست که دقیقا اونم یکی برا نورپردازی و یکی برا برق.

حالا این شیش تا سوکت که سه تا برقه و سه تا نورپردازی رو من به کجا وصل کنم.اگه بخوام بزنم روی سوکت های کنترلر فن که اون دوتاس و دو پین میگیره در حالی که فن های خودم 4 پین هستن.

یا اینکه بزنم روی مادربرد اونوقت اون کنترلر روی کیس قطع میشه آیا؟

میشه راهنمایی کنید ممنون میشم.

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام. بنده هم همین مدل کولر رو دارم. همراه این کولر توی جعبه یه کابل سه شاخه هست که دوتا هدر آرجی‌بی ماده و یدونه نر داره. شما اون سیم آر جی بی که از پمپ اومده به همراه دوتا سیم آر جی بی فن هارو به اون سه شاخه وصل میکنید و اون سرش رو به هدر آر جی بی مادربردتون متصل میکنید.

بعد یه کابل دیگه هم هست که اسپلیتر فن هاست و برای تامین قدرتشونه. کابل چهار پین PWM فن هارو به اون اسپلیتر وصل میکنید و اون سرش رو به هدر CPU_OPT یا همون آپشنال مادربرد وصل میکنید.

هدر سه پین تغذیه پمپ رو هم میتونید به هدر سی‌پی‌یو و یا هدر پمپ (بستگی به مدل مادربرد) متصل کنید. مثلا مادربرد های ایسوس این هدر رو با اسم AIO دارن و گیگابایت با اسم SYS Pump

لینک به دیدگاه

ممنونم از جوابتون.

یه نکته. کابل های RGB هر سه رو به یه سوکت که سه سر داره و تهش یه دونه میشه با پین های دوطرفه وصل کردم. اونوقت اون یدونه رو هم به یه کلید مانند با پین دوزرفه وصل کردم. آخرش اون کلید که انگار دستی هم هست باید به کجا وصل بشه ؟

نمیدونم منظورم متوجه شدین یا نه

درحقیقت من کابل های برق فن ها رو از طریق اون تبدیل به مادربرد زدم و کابل برق سه پین خود پمپ رو هم به مادربرد زدم.

رسیدم به سه تا سوکت آر جی بی که با اون پین های دوطرفه وصلشون کردم به سوکتی که یه نری داره و سه مادگی.

بعد خود نری اون رو وصل کردم به اون کلید. اون طرف کلید یه مادگی هست که یه دو پین داخلش میره فک کنم. منتها اخرش نفهمیدم به کجا وصل میشه

بعد داداش یه سوال دیگه.

اگه یه کوچولو خمیر بریزه روی چیپست پردازنده چی میشه؟

در ضمن اینکه میگین سه شاخه رو یطرفش که نر هست رو بزنم به مادربرد. سوکت اون به پین های مادربرد نمیخوره. پین های مادربرد یه زه کوچولو وسطشونه که سوکت هم باید از وسط خالی باشه تا بیفته داخل اون. منتها این سوکته مثل سوکت برقش نیست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...