رفتن به مطلب

آیا لیون پاسخگو هست ؟

mInI_ClockEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام

دوستان من  امروز صبح از لیون 2 عدد فن تینی 95 و تینی 90 سفارش دادم
و الان که پیک لیون ساعت 8:20 دقیقه  عصر هست اورده
بعد از اینکه از نایلون درآوردم تا چک کنم دیدم هر دو عدد فن پلمپ اصلیش باز شده و  هر دو فن دارای ایراد ظاهری هستن و همچنین مدل 95 اصلا  فنش نمیچرخه و مشکل ساختاری داره

الان سوال پیش میاد که چرا لیون کامپیوتر این گونه عمل کرده در ارسال سفارشی که قطعا برگشت میخوره
و برای من که نمیتونم برم بازار  و از لیون خرید کردم بسیار تجربه بدی هست  چون باید دوباره برم بازار سراغ لیون کامپیوتر و وقت بزارم و هزینه کنم ، که اگر میخواستم بصورت حضوری از بازار خرید کنم قطعاً انتخاب اخرم لیون کامپیوتر هست در خرید محصولات گرین

ویرایش :

بعد از یک روز این مدل کولر رو از دیجی کالا با قیمت 44 تومن (حتی ارزانتر از لیون )سفارش دادم و پک پلمپ و کاملاً سالم بدستم رسید
نکته جالب در این وضعیت بازار
بعد از پس دادن کولر ها به لیون کامپیوتر (قیمتها رو برای هر دو تغییر داد - دیجی کالا هم کلاً این مدل کولر رو ناموجود کرد  (دقیقاً همین مدل  240 گرمی )

IMG_20180802_122522.thumb.jpg.e650b2f60f98a77b93ea91e1f17efcba.jpgIMG_20180802_122459.thumb.jpg.224c7e6da65fc9a0035ea4a7dc5ca1c4.jpg

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

سلام

من قبلا سر خرید 4 عدد رم این تجربه رو داشتم که گفتند گارانتی باز کرده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دفعه اول دومم که نیست خرید میکنم
اینقدر خرید کردیم که بدونیم چی به چیه
در هر صورت فردا میرم پیششون
چون واقعاً غیر قابل استفاده هست

و مشکل لیون کامپیوتر هست نه خریدار

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

دفعه اول دومم که نیست خرید میکنم
اینقدر خرید کردیم که بدونیم چی به چیه
در هر صورت فردا میرم پیششون
چون واقعاً غیر قابل استفاده هست

و مشکل لیون کامپیوتر هست نه خریدار

والا به من جوابشون این بود که البته یکم دور از حقیقت به دلیل اینکه بنده هم دفعه اولم نبود که رم میخرم و تاحالا یه همچین مشکلی ندیده بودم ولی خوب چون رم ها مشکلی در کاراییشون نبود و فقط روی شیارشون یکم خط و خش بود (جای اسلات مادربرد مثل اینکه چندین بار روی مادربرد نصب شده و دوباره جدا شده) بیخیال شدم و هنوز دارم ازشون استفاده میکنم (خرید  اردیبهشت)

لینک به دیدگاه

اگر چنین موردی پیش اومده در سال جدید هست ببینید به چه حدی رسیدیم که لیون کامپیوتری که تلاش میکرد دل خیلی ها را شاد کنه و از بودجش خرج میکرد و هدیه میداد حالا دست به چنین کاری زده

واقعا کسی تا حالا چنین کاری انجام داده ؟ بانکها با اون درامدهای کلان پشکل هم به مردم نمیدن فقط اسم فامیلاشون توی جوایز میدرخشه

کمبود اجناس و تقاضای مشتری باعث این مشکلات میشه تا چند وقت آینده جنس دست دوم هم پیدا نمیشه هر روز بهتر از دیروز

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Royal گفته است :

اگر چنین موردی پیش اومده در سال جدید هست ببینید به چه حدی رسیدیم که لیون کامپیوتری که تلاش میکرد دل خیلی ها را شاد کنه و از بودجش خرج میکرد و هدیه میداد حالا دست به چنین کاری زده

واقعا کسی تا حالا چنین کاری انجام داده ؟ بانکها با اون درامدهای کلان پشکل هم به مردم نمیدن فقط اسم فامیلاشون توی جوایز میدرخشه

کمبود اجناس و تقاضای مشتری باعث این مشکلات میشه تا چند وقت آینده جنس دست دوم هم پیدا نمیشه هر روز بهتر از دیروز

یه فردی رو دیدم گفت بدبخت شدیم ورشکست شدیم که کل سرمایه ی لیون کامپیوتر عددی نیست پیشش! اقای حسینی هم اونموقع متوجه بودن دیگه این کار به دردشون نمیخوره که گفتن میخوان بزنن تو کار گردشگری

البته این مشکل دوستمون حل میشه فوقش با پیک میفرسته پس میگیرن و پول پیک رو هم لیون باید بده ولی خوب یه خورده الاف شدن

چیزی که درست نمیشه اونه که یه مشت احمق ساکت نشستن و انتظار میکشن تا یکی بیاد نجاتشون بده

لینک به دیدگاه

سلام به نظر من اشتباه شده چون برای خودم پیش آمده من خودم در یک شرکتی کار می کنم که کار واردات دوربینهای مدار بسته رو انجام میده این رو مثال میزنم طرف دو تا دوربین خراب آورده بود که از اول روشن نمی شد فردا که دوربینهای جدید رو براش ارسال کردیم اشتباهی دوباره همان دوربینهای خراب رو براش ارسال شد  نظر من اشتباه صورت گرفته

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، ASTS گفته است :

سلام

من قبلا سر خرید 4 عدد رم این تجربه رو داشتم که گفتند گارانتی باز کرده.

منم همین تجربه رو داشتم دقیقن ۴ رم از سه سایت مختلف 

همش هم باز شده بود! 

لینک به دیدگاه

منم یبار از عقیق رم خریدم تا رسید دستم دیدم اشتباه سفارش دادم (تقصیر خودم بود)

بلافاصله زنگ زدم به عقیق گفتن مرجوع نداریم شاید باز کرده باشی

گفتم این ها از اول باز بودن

گفت ما خودمون باز کردیم هولوگرام زدیم بهشون

ولی باز کردن ما با باز کردن شما فرق داره ?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
با تشکر از لیون کامپیوتر
امروز حضوری رفتم خدمتشون
نیگاه کردن و بدون هیچ صحبتی قبول کردن که هزینه رو بزنن به حسابم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...