رفتن به مطلب

آشنایی با سختی های حرفه تعمیرات سخت افزاری+ویدیو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت تمامی دوستان

قصد نشان دادن تعمیر و Reball کارت گرافیک داشتم تا دوستانی که اشنایی ندارن از نحوه کار و زحمت-حساس بودن کار+وقت گیربودن تعمیرات اشناشن

خیلی از دوستان به تعمیر قطعات اعتقاد ندارن اما به نظر من کاملا اشتباه هست

این تفکر به نظر من ازجایی نشأت میگیره که خیلی از دوستان تجربه بدی از تعمیر قطعه و... داشتند که صرفا احتمال میدم به خاطر تعمیر غیر تخصصی تعمیرکار و داشتن تجربه کم از دلایل اون بوده

اما این جمله درمورد تمامی تعمیرکاران صدق نمیکنه-هستند کسانیکه از وقت/کار/زندگی/تفریح/سلامت خودشون میزنن تا بتونن به مراجعه کننده های خود خدمات اراعه دهند

دلیل از ایجاد این تایپیک ازونجایی شروع شد که دیدم بعضی از دوستان به کار چند تن از تعمیرکارن این انجمن خرده میگرفتند یا از قیمت مزد کار تعمیرکار بسیار ناراحت بودند

قابل توجه تمامی دوستان: کار تعمیرات بسیاربرای سلامت تعمیرکار مضر هست چون از موادشیمیایی  و ابزاراتی استفاده میکند که بسیار سرطانزا و... هستند از نمونه های این مواد مثل گاز تولید شده ذوب لحیم/خمیر سیلیکون/الکل صنعتی /و.... میشه نام برد که همه مواد سرطانزا هستن

جدا از تمامی اینها کار تعمیرات شغلی به شدت وقت گیر و نیازمند حوصله و دقت هست که به اعصابی فولادی برای وارد شدن به این حرفه نیاز هست

دراخر موردی که بسیار برای بنده تعجب اور بود دوستانی  از قیمت تعمیرات قطعات ناراحت بودند:در جواب برای این دوستان باید بگم نرخ رسمی برای تایین تعرفه کار تعمیرکاران وجود ندارد و تا الان که این تایپیک دارم مینویسم تاحالا دولت در این زمینه کاری انجام نداده

به نظر من مبلغی که تعمیر کار از بابت تعمیر قطعه از مراجعه کننده دریافت میکنه بسیار کمتر از زحمتی هست که تعمیرکار برای تعمیر گرفته است (با توجه به نکاتی که بالا گفتم)

در زیر نمونه ای از تعمیر قطعه میتوانید دانلود کنید تا از سختی های این حرفه کمی اشنا شوید

Reballing AMD HD 5830 

http://s9.picofile.com/file/8333390300/Reballing_AMD_Radeon_Graphics_Card_With_HomeMade_BGA_Rework_Station.MP4.html

Reballing AMD HD 7950

http://s9.picofile.com/file/8333390334/Reballing_Sapphire_Radeon_HD_7950_DUAL_X_R9_280X_GPU_With_Homemade_BGA_Rework_Station.MP4.html

با تشکر از تمامی دوستانیکه برای خواندن این تایپیک وقت گذاشتن

ویرایش شده توسط Amirhossein Azimi
لینک به دیدگاه

بله درست می فرمایید دوست عزیز. من خودم دو تا تعمیرکار رو آشنا داشتم که به اولی یه هارد دادم بعد از سه ماه که هر دو سه روز یه بار می رفتم پیشش آخر هارد رو بهم داد و گفت این درست بشو نیست بندازش سطل آشغال. منم سرگشته و حیران مونده بودم و حیف هاردم می اومد. گذاشتم یه گوشه ای بمونه و یه روز اتفاقی دومی رو دیدم که هارد رو بهش دادم و با ناامیدی بهش گفتم اگر حل نشد خودت وسایلی که شاید نیازت شه رو بردار. بعد از یک هفته خودش آورد تحویلم داد و تا الان هم دارم ازش استفاده می کنم. مبلغی هم که برای تعمیر گرفت 30 تومن بود که برای کاری که انجام داده بود خیلی کم بود. همین الانشم هم خیلیا هستن که فقط منم منم می گن و از کارها و دستگاههایی که دارن هی تعریف می کنن و دست آخر هم هیچی از دستشون برنمیاد. در طرف مقابل هم کسایی هستن که واقعا زحمت می کشن و اگر قطعه ای رو تعمیر می کنن انگار برای خودشون تعمیر می کنن و از جون و دلشون مایه می ذارن. به نظر من این جور آدمها شایسته تقدیر و تشکر هستن.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

متاسفانه در جامعه ای زندگی میکنیم که در ان به چیزهای الکی بها داده میشه تا چیزهایی که بودنش مثل نعمت هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...