رفتن به مطلب

خرید گیم تایم World of Warcraft

Recommended Posts

با سلام خدمت همه دوستان لیونی عزیز :$

از دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارن یه راهنمایی میخواستم، در حال حاضر تمامی اکسپنشن های World of Warcraft به جز آخرینش که Battle for Azeroth باشه رایگان شده و بنظر میرسه فقط با خرید گیم تایم تا لول 110 میتونید بازی کنید. میخواستم بدونم الان یعنی دیگه نیازی به تهیه Battle chest نیست و فقط گیم تایم بازی کافیه؟

سوال دیگه هم اینکه اگر کسی سایت یا شخص خاصی رو برای خرید گیم تایم با قیمت مناسب میشناسه ممنون میشم معرفی کنه. :x

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، testaccount گفته است :

نه نیازی نیست. میتونید با پرداخت هزینه گیم تایم تا Legion بازی کنید. البته محتوای اصلی بازی همیشه در expansion آخر هست.

https://iran-blizzard.com/

سلام خدمت دوست عزیزم :$

ممنونم از راهنمایی ـتون، سایت های دیگه هم دیدم با قیمت پایین تر ولی فکر میکنم قیمت هاشون بروز نبوده و همین ایران بلیزارد از همه مطمئن تر باشه.

لینک به دیدگاه

دوستان اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین ما هم متوجه بشیم ?

یعنی چیکارش کردن؟ بازم مثل قدیم باید ماهیانه شارژ کنیم تا بتونیم بازیش کنیم؟

لامصب سرگرم کننده ترین بازی تاریخه ولی انقدر هزینه برمیداره که نتونستم تاحالا برم سراغ سرورای اصلیش

چی میشد مثل بقیه بازیا یبار میخریدیمش تموم میشد میرفت...

ویرایش شده توسط TeraFloppy64
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، TeraFloppy64 گفته است :

دوستان اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین ما هم متوجه بشیم 1f601.png

یعنی چیکارش کردن؟ بازم مثل قدیم باید ماهیانه شارژ کنیم تا بتونیم بازیش کنیم؟

لامصب سرگرم کننده ترین بازی تاریخه ولی انقدر هزینه برمیداره که نتونستم تاحالا برم سراغ سرورای اصلیش

چی میشد مثل بقیه بازیا یبار میخریدیمش تموم میشد میرفت...

تا قبل از عرضه اکسپنشن Battle for Azeroth باید برای خرید اکسنپنشن قبلیش یعنی Legion هم هزینه ای پرداخت می کردید به علاوه هزینه شارژ ماهیانه بازی - اما الان تا اکسپنشن Legion رایگان شده و میشه فقط با همون شارژ ماهیانه بازی رو تا لول 110 پیش برد. ولی خب باز هم Battle for Azeroth هست که الان با این وضعیت هزینه هاش کمر آدم رو میشکونه :D

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Ruby گفته است :

تا قبل از عرضه اکسپنشن Battle for Azeroth باید برای خرید اکسنپنشن قبلیش یعنی Legion هم هزینه ای پرداخت می کردید به علاوه هزینه شارژ ماهیانه بازی - اما الان تا اکسپنشن Legion رایگان شده و میشه فقط با همون شارژ ماهیانه بازی رو تا لول 110 پیش برد. ولی خب باز هم Battle for Azeroth هست که الان با این وضعیت هزینه هاش کمر آدم رو میشکونه :D

ممنون از راهنماییتون

آره با این قیمت دلار واقعا هزینه هاش کمر شکنه

ولی بازم دل کندن ازش خیلی سخته ?

ویرایش شده توسط TeraFloppy64
لینک به دیدگاه

اخ اخ اخ داغ دلم رو تازه کردی....

از پچ 3.3.5 لیچ کینگ دیگه نتونسنم درست حسابی بازی کنم. تو ah میشد با گُلد توکن خرید و یک ماه شارژ میشد.تا چند وقت پیش  تا لول 20 رایگان بود سرور خود بلیزارد. مطمعن هستید تا 110 میشه رفت؟ خیلی خوبه اونجوری

سرور wowzone هم ایرانیه شلوغه خوبه پچ legion

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Illidan گفته است :

اخ اخ اخ داغ دلم رو تازه کردی....

از پچ 3.3.5 لیچ کینگ دیگه نتونسنم درست حسابی بازی کنم. تو ah میشد با گُلد توکن خرید و یک ماه شارژ میشد.تا چند وقت پیش  تا لول 20 رایگان بود سرور خود بلیزارد. مطمعن هستید تا 110 میشه رفت؟ خیلی خوبه اونجوری

سرور wowzone هم ایرانیه شلوغه خوبه پچ legion

سلام خدمت دوست عزیزم :D

تو اکشن هاوس میشه و از طریق خود بازی هم میشه با گلد پرداخت کرد فک میکنم 300 کا گلد نیاز داشت. هنوزم تا لول 20 میشه بازی کرد، کلا الان بلیزارد کاری کرده که هر وقت گیم تایم تموم شه همه اکانت ها به نسخه Starter Edition تبدیل میشن و میشه تا لول 20 بصورت رایگان بازی کرد که البته بازم کلی محدودیت داره مثل استفاده از اکشن هاوس، میل باکس، ترید کردن با بقیه، ویسپر یا اینوایت کردن و ....

بله در حال حاضر همه اکسپنشن ها به جز Battle for Azeroth رایگان هستن تا لول 110 میشه بازی کرد که فقط نیاز به گیم تایم داره تا اکانت از حالت Starter Edition خارج بشه. من خودم Wowzone رو بعد از سرور پیشگامان که 2.4.3 بود شروع کردم تا 5.0.3 هم بازی میکردم اما دیگه اون حس و حال قدیم زمان 3.3.5 ـش رو نداشت. خودم بیشتر اورواچ بازی میکنم اما تو بتل نت میدیدم wow هی چشمک میزنه :D گفتم یه نیم نگاهی بهش داشته باشم.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان
یک عدد سی دی کی  WOW: BATTLE FOR AZEROTH(EU)+LVL 110 موجوده قیمت فقط: 389.000

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، Ruby گفته است :

سلام خدمت دوست عزیزم :D

تو اکشن هاوس میشه و از طریق خود بازی هم میشه با گلد پرداخت کرد فک میکنم 300 کا گلد نیاز داشت. هنوزم تا لول 20 میشه بازی کرد، کلا الان بلیزارد کاری کرده که هر وقت گیم تایم تموم شه همه اکانت ها به نسخه Starter Edition تبدیل میشن و میشه تا لول 20 بصورت رایگان بازی کرد که البته بازم کلی محدودیت داره مثل استفاده از اکشن هاوس، میل باکس، ترید کردن با بقیه، ویسپر یا اینوایت کردن و ....

بله در حال حاضر همه اکسپنشن ها به جز Battle for Azeroth رایگان هستن تا لول 110 میشه بازی کرد که فقط نیاز به گیم تایم داره تا اکانت از حالت Starter Edition خارج بشه. من خودم Wowzone رو بعد از سرور پیشگامان که 2.4.3 بود شروع کردم تا 5.0.3 هم بازی میکردم اما دیگه اون حس و حال قدیم زمان 3.3.5 ـش رو نداشت. خودم بیشتر اورواچ بازی میکنم اما تو بتل نت میدیدم wow هی چشمک میزنه :D گفتم یه نیم نگاهی بهش داشته باشم.

سلام

داداش اون 30K گلد میخواد. اگه 300K بود که همون بهتر بود پول بدی :D . اره اگه پولشو داری بخر حال کن واسه خودت , خوش باشی

بدجور دلم واسش تنگ شده خدایی.... :x

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Illidan گفته است :

سلام

داداش اون 30K گلد میخواد. اگه 300K بود که همون بهتر بود پول بدی :D . اره اگه پولشو داری بخر حال کن واسه خودت , خوش باشی

بدجور دلم واسش تنگ شده خدایی.... :x

سلام مجدد خدمت دوست عزیزم :D

اتفاقا امروز برای اینکه مطمئن بشم رفتم اکشن هاوس چک کردم دقیقا 294 کا گلد میخواست، اگر 30 کا بود واقعا خوب میشد خیلی راحت میشد با کوئست های دیلی و یکمی فروش محصولات ورکینگ هزینه هاشو جمع کرد. من از سایت Iran Blizzard که دوستمون بالاتر معرفی کردن یه گیم تایم 30 روزه خریدم و الان هم توی ریلم Dreanor دارم بازی میکنم - اگر کسی از دوستان یوقت مسیرش خورد اون طرفا خوشحال میشم همراهیش کنم.

در ۱ ساعت قبل، testaccount گفته است :

قیمت wowtoken که برابر با 30 روز گیم تایم هست 

سلام مجدد خدمت دوست عزیزم :$

کاملا درسته توی اکشن هاوس هم به همین مبلغ قابل تهیه ـست.

لینک به دیدگاه

سبحان الله.... 

پس از عمری اومدم سراغ بازی های انلاینی مثل world  of warcraft و Dota 2 و league of Legends 

((خودم که عاشق warcraft 3 و دوتا 1( همون الستار) بودم)) 

با توصیفات دوستان کلا منصرف شدم ?

خیلی دنگ و فنگ داره

به زبان ساده پدر آدم در میاد....

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، testaccount گفته است :

realm که این روزا زیاد مهم نیست، همه چی بین realm ها مشترک شده. آی دی ات را بده تا ادت کنم. من توی Kazzak هستم که 95% ایرانیا هم اینجان.

سلام مجدد خدمت دوست گلم :$

بله متوجه شدم که دیگه همه چیز مشترک شده، حس میکنم این مدتی که بازی نکردم کلا wow تبدیل به یه دنیای دیگه شده :D 

در 7 ساعت قبل، testaccount گفته است :

قیمت wowtoken به عرضه و تقاضا ربط داره اولش که اومده بود 30k بود، در واقع کسی که wowtoken را از فروشگاه بلیزارد میخره با پول واقعی برای تبدیلش به گلد باید اون را توی auction house به پلیر های دیگه بفروشه، هرچی عرضه کمتر بشه قیمتش میره بالا. دقیقا عین دلار تو ایران 1f62c.png

الان توی اکشن هاوس اون تب آخرش که عنوان wow token داره، فکر نمیکنم فروشش از طریق بازیکن ها باشه، درسته؟

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ShQringQn گفته است :

سبحان الله.... 

پس از عمری اومدم سراغ بازی های انلاینی مثل world  of warcraft و Dota 2 و league of Legends 

((خودم که عاشق warcraft 3 و دوتا 1( همون الستار) بودم)) 

با توصیفات دوستان کلا منصرف شدم 1f610.png

خیلی دنگ و فنگ داره

به زبان ساده پدر آدم در میاد....

بنظرم الان wow خیلی ساده تر از قبل شده، دیگه واسه همه ویژگی های بازی سناریو های کمک در نظر گرفته شده و خیلی راحت با Help Toggle ـها میشه اطلاعات زیادی از بخش های مختلف بازی بدست آورد. بطور کلی بنظرم الان خیلی راحت میشه در زمان لول آپ با بخش زیادی از قابلیت های بازی آشنا شد - دانجن، کوئستینگ، ورکینگ و ...

لینک به دیدگاه

اره دیگه پلیرها بستگی داره یکی میزاره 30K یکی 300K

قیمت دلاریش که تغییری نکرده دیگه چرا پلیرای خارجی بالای 30K میزارن؟

wow-token-buyout-header.jpg.a109adf313dd52a74976bccb4fbdbaba.jpgwowtokenah.thumb.jpg.52cea1b5fa52d10e4162858f67b05af1.jpg

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، testaccount گفته است :

داداش این عکسارو نمیدونم از کجا آوردی ولی مال 3 سال پیشه اینا، قیمت الان wowtoken نزدیک 300k هست که بر اساس عرضه و تقاضا تعیین میشه و پلیر ها به قیمتی که تعیین شده باشه باید بفروشن و بخرن...

خوب منم همینو گفتم دیگه پلیرا بالا پایین میکنن اینو مثل خیلی چیزای دیگه مونت و بگ و ...

ولی این واسم سوال بود که قیمتش همون 20 دلاره؟ اگه اره چرا اینو از 30k بردن بالا پلیرا شده الان تا 300k ؟ گلد بهتر به دست میاد؟ یا اینکه با دلار , کمتر میخرن و تو ah کم هست؟

ویرایش شده توسط Illidan
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، testaccount گفته است :

از اولین روز که 30k بود همیشه صعودی بوده، دلیلش هم تقاضای بیشتر نسبت به خرید wowtoken از بلیزارد هست. قیمت دلاریش همیشه ثابته بنابراین الان با همون دلار 3 سال پیش بیشتر گلد میده.

درسته... 

خلاصه ما تو کف ش موندیم :( حال کنید واسه خودتون ...

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام خدمت همه دوستان عزیز :$

دیدم کسی سری به تاپیک نزده دیگه (که شامل خودم هم میشه)، متاسفانه یا خوشبختانه وسوسه شدم و اکسپنشن جدید رو هم گرفتم و در حال لول اپ هستم، فعلا 112 :D خواستم بگم اگر کسی از دوستان هست که در حال لول اپ هست خوشحال میشم با هم دیگه اپ کنیم چون اینطوری میتونه برای هر دو طرف سریع تر و راحت تر باشه - البته به جز اون بخشی که اچ پی NPC ـها نسبت به تعداد افراد گروه یا افراد حاضر در حال مبارزه با اون بنده خدا، رشد صعودی پیدا میکنه :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...