رفتن به مطلب

نصب evo 360 روى am4

Recommended Posts

سلام

دوستان توى سايت گرين ذكر شده كه از am4 پشتيبانى ميكنه ولى اصلا سوراخ براكت با مادربورد am4 مچ نميشه ! 

فاصله پيچ هاي سوكت am3+ از هم 48*96 ميليمتر هست و واسه سوكت am4 هم 54*90 ميليمتر 

البته توى كاتالوگ زدن كه tr4 ryzen optional و فروشگاه ليون هم اون براكت رو جدا ميفروشه 

الان سوال اينجاس كه من بايد اون براكت tr4 رو بخرم ؟ لطفا راهنمايي كنيد 

اگه لازم نيست چطورى نصبش كنم 

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، IceFire گفته است :

سلام

دوستان توى سايت گرين ذكر شده كه از am4 پشتيبانى ميكنه ولى اصلا سوراخ براكت با مادربورد am4 مچ نميشه ! 

فاصله پيچ هاي سوكت am3+ از هم 48*96 ميليمتر هست و واسه سوكت am4 هم 54*90 ميليمتر 

البته توى كاتالوگ زدن كه tr4 ryzen optional و فروشگاه ليون هم اون براكت رو جدا ميفروشه 

درود

سوکت tr4 بحثش جداست و اصلا یه سوکت دیگست که چیپست x399 ساپورت میکنه با هشت اسلات رم و پردازنده تردریپر

یه جای کار رو اشتباه رفتید بنده جناب موسوی رو احضار میکنم کارمند گرین هستند  .  عکس هم بفرستید لطفا

@Mahdi_Moosavi

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

درود

سوکت tr4 بحثش جداست و اصلا یه سوکت دیگست که چیپست x399 ساپورت میکنه با هشت اسلات رم و پردازنده تردریپر

یه جای کار رو اشتباه رفتید بنده جناب موسوی رو احضار میکنم کارمند گرین هستند  .  عکس هم بفرستید لطفا

@Mahdi_Moosavi

ميدونم يه سوكت ديگه هست، ميگم بايد اون براكت هارو بخرم يا نه !

ولى توى اين پست 

روى x370 نصب شده ، براكت من قديميه ؟

2BEAB90F-BE6F-4407-8250-4CD267F35C5C.jpeg

683C283B-F3A1-4E85-AF44-A143C39103AD.jpeg

ویرایش شده توسط IceFire
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، IceFire گفته است :

ميدونم يه سوكت ديگه هست، ميگم بايد اون براكت هارو بخرم يا نه

اون دو برابر سوکت شما طول داره فقط?

براکت مشکل داره . زنگ بزنین پشتیبانی گرین براتون تعویض کنن یا منتظر پاسخ جناب موسوی باشید

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، IceFire گفته است :

سلام

سلام. از اونجا که چند بار اول سری Glacier EVO در شرایطی روانه بازار شد که اصلا سوکت AM4 معرفی نشده بود امکان داره از اون سری رو تهیه کرده باشید. 

اگر براتون ممکنه از براکت پشتی عکس بگیرید تا چک کنم.

نگران نباشید در صورتی که براکت مورد نظر در جعبه موجود نباشه طبق قوانین خدمات پس از فروش شرکت، این براکت به صورت رایگان به شما تحویل داده میشه.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

سلام. از اونجا که چند بار اول سری Glacier EVO در شرایطی روانه بازار شد که اصلا سوکت AM4 معرفی نشده بود امکان داره از اون سری رو تهیه کرده باشید. 

اگر براتون ممکنه از براکت پشتی عکس بگیرید تا چک کنم.

نگران نباشید در صورتی که براکت مورد نظر در جعبه موجود نباشه طبق قوانین خدمات پس از فروش شرکت، این براکت به صورت رایگان به شما تحویل داده میشه.

ممنونم جناب موسوى

عكس ديگه اى لازم هست قرار بدم ؟ 

براى تعويض براكت بايد چيكار كنم ، به نماينده گرين تحويل بدم همين براكت ها رو ؟ شرايطش رو بفرمايين 

من تبريز هستم در حال حاضر

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، IceFire گفته است :

ميدونم يه سوكت ديگه هست، ميگم بايد اون براكت هارو بخرم يا نه !

ولى توى اين پست 

روى x370 نصب شده ، براكت من قديميه ؟

2BEAB90F-BE6F-4407-8250-4CD267F35C5C.jpeg

683C283B-F3A1-4E85-AF44-A143C39103AD.jpeg

دستگاهی که شما تهیه کردید از چند سری اول بوه و فاقد براکت مخصوص AM4 هستش.

برای تهیه براکت مورد نظر با همراه داشتن جعبه دستگاه به واحد خدمات پس از فروش گرین مراجعه و براکت AM4 رو به صورت کاملاً رایگان دریافت کنید.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، IceFire گفته است :

ممنونم جناب موسوى

عكس ديگه اى لازم هست قرار بدم ؟ 

براى تعويض براكت بايد چيكار كنم ، به نماينده گرين تحويل بدم همين براكت ها رو ؟ شرايطش رو بفرمايين 

من تبريز هستم در حال حاضر

لطف کنید فردا با شماره دفتر مرکزی (80-88911378  021) و داخلی 1130 (آقای شهسواری)  جهت ارسال براکت به نمایندگی تبریز هماهنگ کنید.

• لایک 2
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

دستگاهی که شما تهیه کردید از چند سری اول بوه و فاقد براکت مخصوص AM4 هستش.

برای تهیه براکت مورد نظر با همراه داشتن جعبه دستگاه به واحد خدمات پس از فروش گرین مراجعه و براکت AM4 رو به صورت کاملاً رایگان دریافت کنید.

خيلى ممنون

من دو روز قبل خدمت نمايندگى محترم گرين توى آذربايجان شرقى (فراز رايانه) رفتم حتى حاضر بودم كه هزينشو پرداخت كنم اون براكت رو بگيرم گفتن امكانش نيست !

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، IceFire گفته است :

خيلى ممنون

من دو روز قبل خدمت نمايندگى محترم گرين توى آذربايجان شرقى (فراز رايانه) رفتم حتى حاضر بودم كه هزينشو پرداخت كنم اون براكت رو بگيرم گفتن امكانش نيست !

چون احتمالا موجود نداشتن و یا اطلاع نداشتن. عذرخواهی ما را در این مورد بپذیرید.

• لایک 2
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...