رفتن به مطلب

فیلم بازی آسیاتک!

Peacekeeper
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان چند ماهی میشه که از آسیاتک سرویس 8 مگ گرفتم و بعد از خرید گفته بودم دانلودمو  10مگ ببندن و آپلودمو 1.5 مگ

مشکل من اینه که تا چند روز قبل اصلا مشکل کمبود سرعت نداشتم  تا 2 روز قبل

یهویی دیدم سرعتم از 10 مگ به 7-6 مگ و یا 8 یا 9 تغییر میکنه! آپلودم هم شده بود 1 مگ

خلاصه زنگ زدم ببینم جریان چیه و گفتن اوتوماتیک شده و با توجه به نویزتون خودش تغییر میده!  ونمیتونن دوباره 10 مگ کنن! منم بهش گفتم اگه مشکل از نویزه پس چرا چند ماهه که بدون مشکل از 10 مگ استفاده میکنم؟!! اصلا جوابی نداد! و قبول نکرد!

خلاصه بعد اون روز زنگ زدم پشتیبانی شهرمون و اون بالاخره سرعتمو دوباره 10 مگ کرد ولی آپلود رو گفت نمیشه تغییر داد!

مشکل خاصی نداشتم ولی امروز دیدم باز کمش کردن و گذاشتن رو 6 مگ!

بنظرتون چیکار کنم؟ برم یه شرکت دیگه؟

ویرایش شده توسط REZAALIFAR
لینک به دیدگاه

• ارسال 52
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

همشون همینن من از پارس انلاین اومدم اسیاتک وضع بدتر شد

الانم فقط از نت سیم کارت استفاده میکنم

لینک به دیدگاه

سلام شما چه طوری محاسبه می کنید که سرعت شده 6مگ تا من هم مثل شما یک محاسبه کنم ممنون

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

همشون همینن من از پارس انلاین اومدم اسیاتک وضع بدتر شد

الانم فقط از نت سیم کارت استفاده میکنم

همشون یکین

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است :

سلام شما چه طوری محاسبه می کنید که سرعت شده 6مگ تا من هم مثل شما یک محاسبه کنم ممنون

192.168.1.1

از اونجا ببین

لینک به دیدگاه

برای منم سرعت کم میشه ولی وقتی مودم خاموش روشن میکنم دوباره میاد روی حالت قبلیش

لینک به دیدگاه

درود

این تغییر دان استریم و آپ استریم به صورت اوتوماتیک یک بحث درسته و دروغی درش نیست

وقتی خط شما به هر دلیلی نمیتونه سرعتی که براتون بستن رو مدیریت کنه اوتوماتیک میاره روی سرعتی که به نظرش مناسب خط شماس

حالا چرا اینکار انجام میشه اینکه خط شما پایدار بمونه .. تایم اوت نشه . قطع و وصلی مکرر پیدا نکنه و .....

به نظر من از سیم متصل به مودم تا پریز و ورودی ساختمون و....... چک کنید .. شاید مشکلی پیش اومده ..

این تجربه کم شده سرعت آپلود دانلود رو داشتم ... که میدونم چرا کم میشه و وو

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، ehsangomez گفته است :

برای منم سرعت کم میشه ولی وقتی مودم خاموش روشن میکنم دوباره میاد روی حالت قبلیش

نه من هرکاری میکنم فرق نمیکنه!

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، HolymighT گفته است :

درود

این تغییر دان استریم و آپ استریم به صورت اوتوماتیک یک بحث درسته و دروغی درش نیست

وقتی خط شما به هر دلیلی نمیتونه سرعتی که براتون بستن رو مدیریت کنه اوتوماتیک میاره روی سرعتی که به نظرش مناسب خط شماس

حالا چرا اینکار انجام میشه اینکه خط شما پایدار بمونه .. تایم اوت نشه . قطع و وصلی مکرر پیدا نکنه و .....

به نظر من از سیم متصل به مودم تا پریز و ورودی ساختمون و....... چک کنید .. شاید مشکلی پیش اومده ..

این تجربه کم شده سرعت آپلود دانلود رو داشتم ... که میدونم چرا کم میشه و وو

عزیزم خطم هیچ مشکلی نداره! که بیان کمش کنن. من بدون مشکل تا 11مگ خطم کشیده!

لینک به دیدگاه

آسیاتک یک ماهی میشه این مشکلات براش پیش اومده پینگ بالا ، قطع و وصلی ، کاهش سرعت

نمیدونم دلیلش چیه 

باید سه روز باشون دعوا کنی تا دو روز نت درست و حسابی بت بدن بعد دوباره مثل قبل میشه همون آش و همون کاسه

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

منم چند وقتیه همین مشکل برام پیش اومده هر ماه مجبورم6 یا 7 بار به پشتیوانی تماس بگیرم تا نتمو خوب کنند 

ظاهران مشکلات کلی هست  و خیلی های دیگه هم که از اسیاتک نت دارن با مشکل روبرو شدن  - اوایل مشکلات حل میکردن اما الان تماس میگیری میگن همینه که هست  - از بس برای خرابی همه  به پشتیبانی تماس میگیرن من  که جدیدا  هر بار زنگ میزنم  مجبورم 10 دقیقه صبر کنم تا نوبتم شه

من که احتمالا ماه بعد نتمو عوض میکنم شاتل میگیرم

لینک به دیدگاه

سلام به همه بنده خودم ۵ ساله از اسیا تک سرویس دارم خیلی  چیز ها در سرعت دخیل هست و روی کیفیت سرویس شما تاثیر می گذارد به جای تعریف کردن داستان های علمی و تخیلی  از اوپراتور ها کمی تو نت سرچ کنید دانش

خودتون رو اضافه کنید  برین مواردی چون SNR margin  رو توی مودم چک کنید حتی مواردی چون باز بودن در باکس مخابراتی داخل کوچه هم میتواند تو شرایط مختلف آب و هوایی  تاثیر گذار هست  ما ایرانی ها همش تو فکر دست های

پشت پرده و دشمن و دشمنی هستیم خیر اقایان جنتلمن خبری نیست خودتون مودم بردارین سر خط چک کنین 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پشتیبانی آسیاتک یاد گرفته به هر مشکلی زنگ میزنی میگه نویز داری !

قبلا از آسیاتک سرویس داشتم نامحدود و سرعت ثابت ، روزهای تعطیل و شلوغ سرعتو کم میکردن زنگ میزدم میگفتن خطت نویز داره سرعت اومده پایین ، میگم چرا روزهای عادی نویز ندارم فقط روزهای تعطیل نویزدارم همون نامحدود خودش دیال آپ حساب میشد بعد همون سرعتو به یک سوم کاهش میدادن میگفت مودم ببر سر خط ، کلاً همین جمله حفظ کردن اونم بعد کلی معطلی مثلا میگه بزار فاصله مخابراتی چک کنم دو تا کلیک 5 تا 10 دقیقه طول میکشید میرفت آبدارخونه چای میخورد با همکاراش لاس میزد بعد میومد میگفت مشکلی نداره 2 تا کلیک 10 دقیقه ، بزار مخابرات هم استفاده ای بکنه  از کفتگوی ما !

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، M-yousef گفته است :

آسیاتک یک ماهی میشه این مشکلات براش پیش اومده پینگ بالا ، قطع و وصلی ، کاهش سرعت

نمیدونم دلیلش چیه 

باید سه روز باشون دعوا کنی تا دو روز نت درست و حسابی بت بدن بعد دوباره مثل قبل میشه همون آش و همون کاسه

دقیقا چند بار تماس گرفتم حل نکردن 

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

سلام دوست عزیز 

منم چند وقتیه همین مشکل برام پیش اومده هر ماه مجبورم6 یا 7 بار به پشتیوانی تماس بگیرم تا نتمو خوب کنند 

ظاهران مشکلات کلی هست  و خیلی های دیگه هم که از اسیاتک نت دارن با مشکل روبرو شدن  - اوایل مشکلات حل میکردن اما الان تماس میگیری میگن همینه که هست  - از بس برای خرابی همه  به پشتیبانی تماس میگیرن من  که جدیدا  هر بار زنگ میزنم  مجبورم 10 دقیقه صبر کنم تا نوبتم شه

من که احتمالا ماه بعد نتمو عوض میکنم شاتل میگیرم

من 3 روز از نتم مونده. بنظرت برم شاتل؟

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، rostam2142 گفته است :

سلام به همه بنده خودم ۵ ساله از اسیا تک سرویس دارم خیلی  چیز ها در سرعت دخیل هست و روی کیفیت سرویس شما تاثیر می گذارد به جای تعریف کردن داستان های علمی و تخیلی  از اوپراتور ها کمی تو نت سرچ کنید دانش

خودتون رو اضافه کنید  برین مواردی چون SNR margin  رو توی مودم چک کنید حتی مواردی چون باز بودن در باکس مخابراتی داخل کوچه هم میتواند تو شرایط مختلف آب و هوایی  تاثیر گذار هست  ما ایرانی ها همش تو فکر دست های

پشت پرده و دشمن و دشمنی هستیم خیر اقایان جنتلمن خبری نیست خودتون مودم بردارین سر خط چک کنین 

عزیز دلم کی داستان علمی تخیلی تعریف میکنه؟ منکه بیسواد نیستم! اینایی که گفتی رو همشو امتحان کردم! مودمم درست از سرخط وصله و نویز هم نداره!

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

پشتیبانی آسیاتک یاد گرفته به هر مشکلی زنگ میزنی میگه نویز داری !

قبلا از آسیاتک سرویس داشتم نامحدود و سرعت ثابت ، روزهای تعطیل و شلوغ سرعتو کم میکردن زنگ میزدم میگفتن خطت نویز داره سرعت اومده پایین ، میگم چرا روزهای عادی نویز ندارم فقط روزهای تعطیل نویزدارم همون نامحدود خودش دیال آپ حساب میشد بعد همون سرعتو به یک سوم کاهش میدادن میگفت مودم ببر سر خط ، کلاً همین جمله حفظ کردن اونم بعد کلی معطلی مثلا میگه بزار فاصله مخابراتی چک کنم دو تا کلیک 5 تا 10 دقیقه طول میکشید میرفت آبدارخونه چای میخورد با همکاراش لاس میزد بعد میومد میگفت مشکلی نداره 2 تا کلیک 10 دقیقه ، بزار مخابرات هم استفاده ای بکنه  از کفتگوی ما !

واقعا منم پشیمون شدم دیگه!

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

من 3 روز از نتم مونده. بنظرت برم شاتل؟

شنیدم پینگش بهتره حدودا 120 هست 

بیشتر سایتهای داخلی سرورشون از شاتله برای همین دانلودهات بیشتر نیم بها میشه 

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

در 11 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

داخلی برام مهم نیست. خارجی مهمه

مخصوصا سرعت تک کانکشن برام خیلی مهمه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، REZAALIFAR گفته است :

داخلی برام مهم نیست. خارجی مهمه

مخصوصا سرعت تک کانکشن برام خیلی مهمه

اگه شهرتون دیده بان سرویس میده خوبه ، هم بیشترین حجم میده و سرعت تک کانکشن با 16 تا فرقی نداره

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

اگه شهرتون دیده بان سرویس میده خوبه ، هم بیشترین حجم میده و سرعت تک کانکشن با 16 تا فرقی نداره

دیده بان خودش پورت نداره که به شهر ربط داشته باشه. اجاره میکنه!  دوستم داشت میگفت خیلی آشغاله مخصوصا تک کانکشنش.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، REZAALIFAR گفته است :

دیده بان خودش پورت نداره که به شهر ربط داشته باشه. اجاره میکنه!  دوستم داشت میگفت خیلی آشغاله مخصوصا تک کانکشنش.

تک کانکشن و 16

1.jpg.231838f9d1c5b3324f8acc0fb4fa44b0.jpg2.jpg.c604e13e1de1b30956d0d773d28eb9d4.jpg

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

تک کانکشن و 16

1.jpg.231838f9d1c5b3324f8acc0fb4fa44b0.jpg2.jpg.c604e13e1de1b30956d0d773d28eb9d4.jpg

حالا شاید برای شهر و یا منظقه شما خوب  باشه. ضمن اینکه  سرعت شما 4 مگه و بعد 8مگ سرعت تکی وچندی فرق میکنه.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

تک کانکشن و 16

پارس آنلاین و چهار مگ سرویس ! و تک کانکشن هم نیست ! تک کانکشن تا 524 و بیشترم میره

fdfdff.JPG.7cdf18b9e31b57ac19c042acbdae7cc3.JPG

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...