رفتن به مطلب

مشکل Micro Stutter یا تیک در گیم

amohardy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان گل لیون کامپیوتر

بنده حدود سه ماه هست سیستم جدید گرفتم بر پایه سی پی یو رایزن

من مشکلات زیادی با این پلتفرم داشتم از قبیل بلو اسکرین هنگ بوت نشدن سیستم 

خدارو شکر همرو فیکس کردم و فقط یه مشکل دارم که هنوز فیکس نشده و اون هم تیک های ریز که به صورت رندوم پیش میان و اقلب با تکون دادن موس این اتفاق میوفته خصوصا در پابجی و csgo

راه هایی که تا بحال امتحان کردم

غیر فعال کردن HPET

غیر فعال کردن SMT

غیر فعال کردن اپ های ویندوز ۱۰

غیر فعال کردن Page File

غیر فعال کردن اپدیت ویندوز و ویندوز دفندر

مشکل روی فرکانس استوک رم و سی پی یو پابرجا هست

مشخصات سیستم:

M.B: MSI B350 Gaming Pro Carbon  

CPU: Ryzen 5 1600 @3.8 1.35V

CPU Cooler: CoolerMaster Master Liquid Lite 120

RAM: 2x8GB G.Skill Ripjaws V 3200 CL16 @2933

VGA: MSI GTX 1060 Gaming X 6GB

PSU: Cooler Master MasterWatt Bronze 550w 

HDD: WD 1TB 7.2K 

سی پی یو ۴۰۰ مگاهرتز اور شده و رم هم روی پروفایل یک XMP با فرکانس 2933 هستش

من خودم احتمال میدم از رم باشه چون توی لیست QVL مادربرد نبود و وقتی فرکانسشو روی 3200 ست میکنم ناپایدار هست ولی رو 2933 پایدار هستش

دوستان اگر راه حلی به ذهنشون میرسه در میون بزارن حتما

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز درایور گرافیکتو اپدیت کن یا چند نسخه قبلترشو بنصب ببین شاید حل شد.موشن بلورو غیر فعال کن.ورتیکال سینکو فعال یا غیر فعال کن تنظیمات گرافیکی رو کم و زیاد کن..دست اخر یبار رم رو دربیار دوباره جا بزن شاید حل بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

هاردتون رو بررسی کردید ببینید مشکل داره یا نه

در ضمن در همه بازیها این طوریه  یا فقط در تعداد خاصی از بازیها لگ دارید؟

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Farhad koohkan گفته است :

درود

دوست عزیز درایور گرافیکتو اپدیت کن یا چند نسخه قبلترشو بنصب ببین شاید حل شد.موشن بلورو غیر فعال کن.ورتیکال سینکو فعال یا غیر فعال کن تنظیمات گرافیکی رو کم و زیاد کن..دست اخر یبار رم رو دربیار دوباره جا بزن شاید حل بشه

درایور گرافیک نسخه های قبل امتحان کردم جدیدا هم همینطور مشکل حل نشد

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، hd5870 گفته است :

درود

هاردتون رو بررسی کردید ببینید مشکل داره یا نه

در ضمن در همه بازیها این طوریه  یا فقط در تعداد خاصی از بازیها لگ دارید؟

هارد فکر نکنم مشکلی داشته باشه چون با چرخش موس این اتفاق میوفته

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

در اکثر مواقع این مشکل به شرکت Microsoft مربوط هست و ارتباطی به AMD نداره. چرا!؟

Microsoft هنوز برای پردازنده‌های جدید ویندوزش رو بهینه نکرده، به خصوص بخش Power Options یا مدیریت نیرو رو.

یکی از دلایلی (و شاید تنها دلیل) بروز این مشکل اورکلاک اتوماتیک از فرکانس پایه به فرکانس Boost در ویندوز هست. وقتی شما Power Plan رو روی High Performance بذارین  این مشکل بیشتر دیده میشه...

باید در تنظیمات BIOS به صورت دستی فرکانس بدین مثلا اگر پردازنده‌تون 3.6 بیس کلاک داره، تست کنین ببینین با وضعیت کولینگ و قطعات سیستم‌تون تا چه فرکانسی سیستم استیبل هست، فرض می‌گیریم 3.9

توی Bios فرکانس پردازنده رو روی 3.9 تنظیم کنین و سپس گزینه‌های Core Performance Boost، Hyper-Threading Technology، Downcore Control و ... رو غیرفعال کنین

همچنین گزینه‌ی A-XMP رو فعال کنین (در حالت فعال و غیرفعال تست کنین)

البته شما همیشه باید آخرین Bios Update رو نصب داشته باشن، سعی کنین از Bios های بتا و ... دوری کنین.

ضمناً اینکه در تمام تاپیک‌ها می‌فرمائین که AMD Ryzen آشغال هست، نظر شماست. اگر با رم شما سِت نیست به دلیل قدیمی‌بودن رم شماست. از رم‌هایی که بعد از منتشر شدن این نسل از پردازنده‌ها تولید و توزیع شدن استفاده کنین مشکلی نخواهید داشت. (مشکل اصلی واردکنندگان و فروشندگان ما هستن که هنوز رم‌های سه چهارسال پیش در انبارشون رو دارن می‌فروشن ر وی پردازنده‌های 2017 و 2018، و اون رم‌ها رو واردکننده‌ها بر مبنای اون زمان و مادربردهای اینتل وارد کردن و اصلا به ذهن‌شون هم نمی‌رسید که شرکت AMD بیاد و بخشی از بازار ایران رو تصاحب کنه)

بنده در سیستم‌های مختلفی که برای دوستان بستم - چه بر مبنای اینتل و چه AMD - مشکلی نداشتم، اگر هم بود به دلیل قدیمی‌بودن رم‌ها و عدم ساپورت قطعات قدیمی از نسل جدید بود ( که با توجه به تغییر پلت‌فروم کاملا حق دارن که جوابگو نباشن)، با رم‌ها و قطعات جدید بسیار عالی کار می‌کنن

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، EHSANRF گفته است :

درود دوست عزیز

در اکثر مواقع این مشکل به شرکت Microsoft مربوط هست و ارتباطی به AMD نداره. چرا!؟

Microsoft هنوز برای پردازنده‌های جدید ویندوزش رو بهینه نکرده، به خصوص بخش Power Options یا مدیریت نیرو رو.

یکی از دلایلی (و شاید تنها دلیل) بروز این مشکل اورکلاک اتوماتیک از فرکانس پایه به فرکانس Boost در ویندوز هست. وقتی شما Power Plan رو روی High Performance بذارین  این مشکل بیشتر دیده میشه...

باید در تنظیمات BIOS به صورت دستی فرکانس بدین مثلا اگر پردازنده‌تون 3.6 بیس کلاک داره، تست کنین ببینین با وضعیت کولینگ و قطعات سیستم‌تون تا چه فرکانسی سیستم استیبل هست، فرض می‌گیریم 3.9

توی Bios فرکانس پردازنده رو روی 3.9 تنظیم کنین و سپس گزینه‌های Core Performance Boost، Hyper-Threading Technology، Downcore Control و ... رو غیرفعال کنین

همچنین گزینه‌ی A-XMP رو فعال کنین (در حالت فعال و غیرفعال تست کنین)

البته شما همیشه باید آخرین Bios Update رو نصب داشته باشن، سعی کنین از Bios های بتا و ... دوری کنین.

ضمناً اینکه در تمام تاپیک‌ها می‌فرمائین که AMD Ryzen آشغال هست، نظر شماست. اگر با رم شما سِت نیست به دلیل قدیمی‌بودن رم شماست. از رم‌هایی که بعد از منتشر شدن این نسل از پردازنده‌ها تولید و توزیع شدن استفاده کنین مشکلی نخواهید داشت. (مشکل اصلی واردکنندگان و فروشندگان ما هستن که هنوز رم‌های سه چهارسال پیش در انبارشون رو دارن می‌فروشن ر وی پردازنده‌های 2017 و 2018، و اون رم‌ها رو واردکننده‌ها بر مبنای اون زمان و مادربردهای اینتل وارد کردن و اصلا به ذهن‌شون هم نمی‌رسید که شرکت AMD بیاد و بخشی از بازار ایران رو تصاحب کنه)

بنده در سیستم‌های مختلفی که برای دوستان بستم - چه بر مبنای اینتل و چه AMD - مشکلی نداشتم، اگر هم بود به دلیل قدیمی‌بودن رم‌ها و عدم ساپورت قطعات قدیمی از نسل جدید بود ( که با توجه به تغییر پلت‌فروم کاملا حق دارن که جوابگو نباشن)، با رم‌ها و قطعات جدید بسیار عالی کار می‌کنن

منم این سوال توی ذهنم پیش اومده بود 

فرکانس پایه پردازنده من 3.2 هستش

ولی بدون اورکلاک و هیچ دستکاری همه جا 3.4 بود و برای منم عجیب بود

الان اورکلاکم روی ۳.۸ 

اخرین اپدیت بایوس هم نصب هستش واقعا کلافه شدم دیگه

ویرایش شده توسط amohardy
سوال
لینک به دیدگاه

میشه این تگنولوژی هایی هم که گفتید کارشون رو توضیح بدید؟

الان چ رمی واسه رایزن هست که سازگاری داشته باشه میشه لینک بدید 

ممنون

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، amohardy گفته است :

منم این سوال توی ذهنم پیش اومده بود 

فرکانس پایه پردازنده من 3.2 هستش

ولی بدون اورکلاک و هیچ دستکاری همه جا 3.4 بود و برای منم عجیب بود

الان اورکلاکم روی ۳.۸ 

اخرین اپدیت بایوس هم نصب هستش واقعا کلافه شدم دیگه

میشه این تگنولوژی هایی هم که گفتید کارشون رو توضیح بدید؟

الان چ رمی واسه رایزن هست که سازگاری داشته باشه میشه لینک بدید 

ممنون

اون 3.4 رفتن فرکانس با توجه به قابلیت توربو بوست هست و اتوماتیک تشخیص داده با توجه به کولینگ و قطعات‌تون روی این فرکانس می‌تونه باشه...

اورکلاک فرکانس 3.8 و یا بیشتر، به تنهایی بدون دستکاری تنظیمات دیگر Bios آسیب جدی به مادربردتون خواهد زد... با توجه به اینکه فرکانس بوست پردازنده‌ی شما 3.6 گیگاهرتز هست روی این فرکانس تست کنین... (البته این فرکانس همونطور که عرض کردم در شرایط ایده‌آل کولینگ و عدم اورکلاک رم و ... پایدار هست، شما مبنا رو 3.4 و 3.5 گیگاهرتز در نظر بگیرین)

بالاتر از 3.7 باید تخصصی انجام بشه + واترکولر خوب باشه

درباره اون تکنولوژی ها - اگر اسمشون رو بشه تکنولوژی نامید - گوگل کنین به نتایج خوبی می‌رسین.

اکثر رم‌ها - و شاید همه - که بعد از تولید و عرضه‌ی Ryzen تولید و عرضه شدن، به این پلت‌فروم میخورن و پاسخگو هستن... اگر می‌بینید رمی با سیستم Ryzen مچ نیست، احتمالا مشکل از Ryzen نیست بلکه مشکل از قدیمی بودن و تکنولوژی‌های ساختاری قدیمی رم هست...

بنده پردازنده‌ی شما رو روی برد گیگابایت B350 پارسال اورکلاک کردم و روی 3.7 گیگاهرتز استیبل بود، تست پرایم97 با کولر استوک گرفتم بالاتر از 70 الی 72 نرفت.

این رو هم مد نظر داشته باشین که B350 یک مادربرد میان‌رده‌ی قیمتی هست، یعنی ماکزمم توانش رو باید در نظر بگیرین...

همچنین وقتی که شما پروفایل A-XMP رو انتخاب می‌کنین، اورکلاک انجام دادین و پردازنده هم درگیر میشه (توی تمام پلت‌فروم‌ها همینطور هست)

با توجه به ضعیف‌بودن واترکولرتون نمیشه انتظار آنچنانی داشت... (معمولا برای اورکلاک خوب 240  به بالا نیاز هست)

این تست‌ها رو انجام بدین اگر بیش از حد به اورکلاک علاقه دارین ( البته با مسئولیت خودتون ):

توجه کنین که سعی بشه XMP غیرفعال بمونه و تست بگیرین، اگر اوکی بود بعد اون رو فعال و مجدد تست کنین

1. فرکانس 3.7 گیگاهرتز - ولتاژ 1.14 تا 1.18

2. فرکانس 3.8 گیگاهرتز - ولتاژ 1.33 تا 1.36

3. فرکانس 3.9 گیگاهرتز - ولتاژ 1.29 تا 1.35

4. فرکانس 4.0 گیگاهرتز - ولتاژ 1.37 تا 1.41

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

اون 3.4 رفتن فرکانس با توجه به قابلیت توربو بوست هست و اتوماتیک تشخیص داده با توجه به کولینگ و قطعات‌تون روی این فرکانس می‌تونه باشه...

اورکلاک فرکانس 3.8 و یا بیشتر، به تنهایی بدون دستکاری تنظیمات دیگر Bios آسیب جدی به مادربردتون خواهد زد... با توجه به اینکه فرکانس بوست پردازنده‌ی شما 3.6 گیگاهرتز هست روی این فرکانس تست کنین... (البته این فرکانس همونطور که عرض کردم در شرایط ایده‌آل کولینگ و عدم اورکلاک رم و ... پایدار هست، شما مبنا رو 3.4 و 3.5 گیگاهرتز در نظر بگیرین)

بالاتر از 3.7 باید تخصصی انجام بشه + واترکولر خوب باشه

درباره اون تکنولوژی ها - اگر اسمشون رو بشه تکنولوژی نامید - گوگل کنین به نتایج خوبی می‌رسین.

اکثر رم‌ها - و شاید همه - که بعد از تولید و عرضه‌ی Ryzen تولید و عرضه شدن، به این پلت‌فروم میخورن و پاسخگو هستن... اگر می‌بینید رمی با سیستم Ryzen مچ نیست، احتمالا مشکل از Ryzen نیست بلکه مشکل از قدیمی بودن و تکنولوژی‌های ساختاری قدیمی رم هست...

بنده پردازنده‌ی شما رو روی برد گیگابایت B350 پارسال اورکلاک کردم و روی 3.7 گیگاهرتز استیبل بود، تست پرایم97 با کولر استوک گرفتم بالاتر از 70 الی 72 نرفت.

این رو هم مد نظر داشته باشین که B350 یک مادربرد میان‌رده‌ی قیمتی هست، یعنی ماکزمم توانش رو باید در نظر بگیرین...

همچنین وقتی که شما پروفایل A-XMP رو انتخاب می‌کنین، اورکلاک انجام دادین و پردازنده هم درگیر میشه (توی تمام پلت‌فروم‌ها همینطور هست)

با توجه به ضعیف‌بودن واترکولرتون نمیشه انتظار آنچنانی داشت... (معمولا برای اورکلاک خوب 240  به بالا نیاز هست)

این تست‌ها رو انجام بدین اگر بیش از حد به اورکلاک علاقه دارین ( البته با مسئولیت خودتون ):

توجه کنین که سعی بشه XMP غیرفعال بمونه و تست بگیرین، اگر اوکی بود بعد اون رو فعال و مجدد تست کنین

1. فرکانس 3.7 گیگاهرتز - ولتاژ 1.14 تا 1.18

2. فرکانس 3.8 گیگاهرتز - ولتاژ 1.33 تا 1.36

3. فرکانس 3.9 گیگاهرتز - ولتاژ 1.29 تا 1.35

4. فرکانس 4.0 گیگاهرتز - ولتاژ 1.37 تا 1.41

خب من روی فرکانس 3.8 با ولتاژ ۱.۳۵ و حداکثر دمای 75 با اون کولر پایدار بودم

فقط یه سوال‌اون دمایی که گفتید با کولر استوک شبیه جوکه و پردازنده من روی فرکانس ۳.۴ اون دما‌رو داشت(کولر استوک)

میشه بگید تخصصی یعنی چی؟ من از بایوس اور کردم و افزایش ولتاژ و فرکانسی که گفتم

اورکلاک حرفه‌ای دیگه چجوره؟

الان واسه من هم xmp فعاله و رم ها روی 2933 هستش

و پردازنده هم 3.8 و 1.35

ویرایش شده توسط amohardy
.
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، OZMA گفته است :

اگر ورژن ویندوز 10 بالاتر از ورژن 1607 هستش ورژن 1607 نصب کنید.

بله ویندوز 10 ورژن 1803 هستش

اینو قبلا یکی از دوستان هم پیشنهاد کرده بود 

دلیلشو میگید؟

ممنون

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، OZMA گفته است :

لینک دومی ک دادید رو تست کردم و مشکل پابرجا بود!

توی بتلفیلد ۱ البته داشتم و فیکس شد ولی توی CSGO خیر

شما هم این مشکل رو داشتید؟

بیلد خاصی از 1607 نصب باید کنم یا فرقی نداره؟

فایل ایزو ک مورد تایید خودتون باشه دارید؟ 

اگه دارید میشه لینکشو لطف کنین

ویرایش شده توسط amohardy
لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، amohardy گفته است :

فقط یه سوال‌اون دمایی که گفتید با کولر استوک شبیه جوکه و پردازنده من روی فرکانس ۳.۴ اون دما‌رو داشت(کولر استوک)

چرا جوک!؟ شرایط متفاوت هست، گزینه‌های زیادی دارن مادربردها برای اورکلاک، شما فقط فرکانس و ولتاژ رم می‌بینین...

در 42 دقیقه قبل، amohardy گفته است :

میشه بگید تخصصی یعنی چی؟ من از بایوس اور کردم و افزایش ولتاژ و فرکانسی که گفتم

اورکلاک حرفه‌ای دیگه چجوره؟

تخصصی یعنی به جز کلاک و فرکانس و ولتاژ، مابقی آپشن‌ها رو هم وارد باشین تغییر بدین و بهترین راندمان رو در موقعیت بگیرین و استیبل باشین...

در 43 دقیقه قبل، amohardy گفته است :

الان واسه من هم xmp فعاله و رم ها روی 2933 هستش

و پردازنده هم 3.8 و 1.35

یک بار دیگه پست‌های بنده رو مطالعه بفرمائین. ( xmp فعال، غیرفعال، ولتاژ کم و زیاد، کولینگ و  ...)

رم‌تون رو دستی روی 2933 گذاشتین احتمالا یا اتوماتیک روی این ست شده!؟ اگر xmp رو فعال کردین و دستی فرکانس دادین به رم، کار اشتباهی هست... XMP رو غیرفعال کنین و فرکانس و ولتاژ دستی بدین.

البته اینجا بحث رم نیست. پست‌های بنده کلی بود تا اون مشکل‌تون رفع بشه ولی جنابعالی به بخش کوچکی از اون پرداختین...

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

چرا جوک!؟ شرایط متفاوت هست، گزینه‌های زیادی دارن مادربردها برای اورکلاک، شما فقط فرکانس و ولتاژ رم می‌بینین...

تخصصی یعنی به جز کلاک و فرکانس و ولتاژ، مابقی آپشن‌ها رو هم وارد باشین تغییر بدین و بهترین راندمان رو در موقعیت بگیرین و استیبل باشین...

یک بار دیگه پست‌های بنده رو مطالعه بفرمائین. ( xmp فعال، غیرفعال، ولتاژ کم و زیاد، کولینگ و  ...)

رم‌تون رو دستی روی 2933 گذاشتین احتمالا یا اتوماتیک روی این ست شده!؟ اگر xmp رو فعال کردین و دستی فرکانس دادین به رم، کار اشتباهی هست... XMP رو غیرفعال کنین و فرکانس و ولتاژ دستی بدین.

البته اینجا بحث رم نیست. پست‌های بنده کلی بود تا اون مشکل‌تون رفع بشه ولی جنابعالی به بخش کوچکی از اون پرداختین...

ن دوست عزیز عرض کردم رم روی پروفایل xmp هست به ولتاژ یا فرکانسش دست نزدم

فرکانس و ولتاژ سی پی یو رو تغییر دادم

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، amohardy گفته است :

RAM: 2x8GB G.Skill Ripjaws V 3200 CL16 @2933

????????????

سکوت پیشه کنم بهتر هست. شما در جواب این همه متن فقط یک جمله می‌نویسین و اون هم به بخش کوچکی از جمله اشاره داره...

موفق باشین

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1397/05/26, 18:28:14، تخت خمشید گفته است :

امتحان کردم مشکل هنوز پابرجاس

واقعا کلافه شدم دیگه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...