رفتن به مطلب

یک میلیون تومان جائزه !!!!!!!

سعید حسینی
 اشتراک گذاری

11 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. ایا با روش مسابقه به روش زیر موافقید ؟

• خیر
      2
    • بله
      9

Recommended Posts

درود دوستان گلم

من یه فکری به ذهنم رسید میخواستم با شما عزیزان در میون بگذارم .

همانطور که میدونید ما هر چند وقت یکبار مسابقه ترتیب میدیم و چند تا فلش جائزه میگذاریم . خوب این هزینه ها توسط لیون کامپیوتر تامین میشه .

ایا موافقید که شما هم در جوائز مشارکت کنید و جوائز رو با ارزشترش کنیم ؟؟؟؟؟؟

به این صورت که 1 - مثلا یک مسابقه مثل مسابقه زیر ترتیب میدیم :

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?/topic/9206-%d9%85%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d9%82%d9%87-novabench-%d8%a8%d9%87-%d9%87%d9%85%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d8%ac%d8%a7%db%8c%d8%b2%d9%87/

2 - جوائز رو حدودا بین 100000 تا 120000 تومان (شاید هم بیشتر ) مشخص میکنیم .

3 - به سه نفر میتونیم جائزه بدیم در اینجور مسابقات .

4 - هر وقت به حدانحساب رسید مسابقه رو استارت میزنیم

همین لینکی که گذاشتیم مثلا میشه به نفر اول 50000 تومان و نفر اخر 40000 تومان و یک نفر هم به قید قرعه 30000 تومان جائزه داد .

البته اینها هم مثال بود من فقط بیشتر میخوام بدونم که شما موافقید با این روش یا نه . اگر نظری هم داشتید بفرمایید .

لینک به دیدگاه

مشارکت به این شکله که هر کسی برای شرکت در مسابقه باید مبلغی رو به عنوان ورودی پرداخت کنه . درسته ؟ به نظر من خوبه . در صورتی که مبلغ مورد نظر زیاد نباشه و خود مسابقه به شکلی باشه که همه شانس برنده شدن داشته باشن .

ویرایش شده توسط Hamed
لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۰/۷/۱۱ در 14:01، Hamed گفته است:

مشارکت به این شکله که هر کسی برای شرکت در مسابقه باید مبلغی رو به عنوان ورودی پرداخت کنه . درسته ؟ به نظر من خوبه . در صورتی که مبلغ مورد نظر زیاد نباشه و خود مسابقه به شکلی باشه که همه شانس برنده شدن داشته باشن .

مثلا اگر جائزه 100000 تومان باشه 5000 تومان هر کاربر واریز کنه و در ضمن شانس فقط برای 3 نفر وجود داره و نه بیشتر چون در غیر اینصورت جائزه کوچیکتر میشه و زیاد جذاب نیستش

اینطوری هم برای اول شدن میجنگن و جائزه میگیرن هم برای اخر شدن و در اخر هم قرعه کشی میشه برای کسانیکه برنده نشدن

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۰/۷/۱۱ در 12:29، saeed_hosseiny گفته است:

درود دوستان گلم

من یه فکری به ذهنم رسید میخواستم با شما عزیزان در میون بگذارم .

همانطور که میدونید ما هر چند وقت یکبار مسابقه ترتیب میدیم و چند تا فلش جائزه میگذاریم . خوب این هزینه ها توسط لیون کامپیوتر تامین میشه .

ایا موافقید که شما هم در جوائز مشارکت کنید و جوائز رو با ارزشترش کنیم ؟؟؟؟؟؟

به این صورت که 1 - مثلا یک مسابقه مثل مسابقه زیر ترتیب میدیم :

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?/topic/9206-%d9%85%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d9%82%d9%87-novabench-%d8%a8%d9%87-%d9%87%d9%85%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d8%ac%d8%a7%db%8c%d8%b2%d9%87/

2 - جوائز رو حدودا بین 100000 تا 120000 تومان (شاید هم بیشتر ) مشخص میکنیم .

3 - به سه نفر میتونیم جائزه بدیم در اینجور مسابقات .

4 - هر وقت به حدانحساب رسید مسابقه رو استارت میزنیم

همین لینکی که گذاشتیم مثلا میشه به نفر اول 50000 تومان و نفر اخر 40000 تومان و یک نفر هم بی قید قرعه 30000 تومان جائزه داد .

البته اینها هم مثال بود من فقط بیشتر میخوام بدونم که شما موافقید با این روش یا نه . اگر نظری هم داشتید بفرمایید .

آخه نوشته بودید بی قید قرعه @};-? من هم فکر کردم مثلا مثل همین مسابقه بنچمارک شانس بعضیها خیلی بیشتر میشه و در این صورت شرکت کننده کمتر خواهد شد . اگر قرعه باشه همه شانس دارن :)

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۰/۷/۱۱ در 14:22، Hamed گفته است:

آخه نوشته بودید بی قید قرعه @};-? من هم فکر کردم مثلا مثل همین مسابقه بنچمارک شانس بعضیها خیلی بیشتر میشه و در این صورت شرکت کننده کمتر خواهد شد . اگر قرعه باشه همه شانس دارن :)

ببخشید حق با شماست و اون به قید قرعه هستش عزیز

لینک به دیدگاه

درود

اگر ما یک مسابقه بگذاریم و به نفر اول 400000 تومان و نفر اخر اون مسابقه 300000 تومان و 300000 تومان اخر رو قرعه کشی بگذاریم ایا حاضرید برای شرکت در چنین مسابقه ای 10000 تومان واریز کنید و ثبت نام کنید ؟

مسابقه مشابه مسابقه زیر هستش :

لینک به دیدگاه

جناب حسینی اول اینکه نحوه برگزاری مسابقه به چه صورتی خواهد بود؟

دوم اینکه مبلغ ورودی بنظرم بالاست و باعث میشه اگه دفعه اول کسی چیزی برنده نشه برای دفعات بعد دلسرد بشه

سوم اینکه حتی با مبلغ 10 تومن بازم برای 1 میلیون تومن باید 100 نفر تو این مسابقه شرکت کرده باشن که خیلی بعید میدونم .

با این حال فک میکنم اگه یخوره جزییات رو بیشتر توضیح بدید بهتر باشه clapping.gif @};-

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...