رفتن به مطلب

Asus x370 pro (مشکل حل شد.)

zen
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 49 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

2400G هم همینطوره.

برای ماین سیستم اینتل ببندید با 7100 یا 8100

اینطوری که باید خیلی هزینه کنم  باید یه گرافیک جدا برای کار خودم بگیرم. چطوری سی پی یو ها ضعیف اینتل مثل 4400 راحت جواب میدن ولی سی پی یو های ای ام دی نه؟ 

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

بعد از کلی کلنجار بالاخره جواب گرافتم و الان چهار تا گرافیک به سیستم اضافه کردم. برای حل مشکل گرافیک ها را تک تک به سیستم اضافه کردم. یعنی اول یدونه گرافیک گذاشتم بعد تصویر گرفتم رفتم تو ویندوز کامپیوتر را خاموش کردم و گرافیک دوم را اضافه کردم بعد به همین ترتیب . ولی قشنگ دهنم دو روز سرویس شد.

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، zen گفته است :

بعد از کلی کلنجار بالاخره جواب گرافتم و الان چهار تا گرافیک به سیستم اضافه کردم. برای حل مشکل گرافیک ها را تک تک به سیستم اضافه کردم. یعنی اول یدونه گرافیک گذاشتم بعد تصویر گرفتم رفتم تو ویندوز کامپیوتر را خاموش کردم و گرافیک دوم را اضافه کردم بعد به همین ترتیب . ولی قشنگ دهنم دو روز سرویس شد.

دوست عزیز خب شما همون اول باید این کار رو می‌کردین! تعجبه که چرا این کار رو نکردین!

توی صفحه‌ی قبل هم عرض کردم که :

نقل قول

در نهایت اگر پاور شما جوابگو هست، گزینه‌ی 4g رو فعال کردین، PCIe رو روی نسل یک یا Gen1 فعال کردین و usb یا خود رایزر رو چک کردین، درایور رو چک کردین و روی تمام اسلت‌ها به صورت جداگانه تصویر گرفتین، میتونه ایراد از عدم پشتیبانی APU باشه...

اون بخش آخر صحبتم برای همین بود که شک داشتم نکنه شما همه گرافیک‌ها رو یکجا متصل می‌کنین و جواب ازش می‌خواین... ( روش درستش همینه که اولی شناسایی و نصب بشه و بعد بعدی رو نصب کنین و ... که شما انجام نداده بودین)

نه تنها برای ماینینگ بلکه برای کارهای دیگه هم این کارها باید انجام بشه و اصولش همینه (گرچه ممکنه روش‌های دیگه هم جواب بده)

به هر حال خوبه که مشکل‌تون حل شد

تبریک می‌گم

ویرایش شده توسط EHSANRF
لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، EHSANRF گفته است :

دوست عزیز خب شما همون اول باید این کار رو می‌کردین! تعجبه که چرا این کار رو نکردین!

توی صفحه‌ی قبل هم عرض کردم که :

اون بخش آخر صحبتم برای همین بود که شک داشتم نکنه شما همه گرافیک‌ها رو یکجا متصل می‌کنین و جواب ازش می‌خواین... ( روش درستش همینه که اولی شناسایی و نصب بشه و بعد بعدی رو نصب کنین و ... که شما انجام نداده بودین)

نه تنها برای ماینینگ بلکه برای کارهای دیگه هم این کارها باید انجام بشه و اصولش همینه (گرچه ممکنه روش‌های دیگه هم جواب بده)

به هر حال خوبه که مشکل‌تون حل شد

تبریک می‌گم

ممنون از لطف شما . در اخر تنظیمات مادربرد را دستکاری نکردم . و به حالت دیفالت برگردونم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...