رفتن به مطلب

مشکل جدی دانلود

abi111
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من چند روزه یه مشکل دانلود داشتم هر سریالی  دانلود میکنم حدود 20 ثانیه ازش خراب هست و فقط اون 20 ثانیه اجرا نمیشه وگرنه جاهای دیگه فیلم  درست اجرا میشه ! این 20 ثانیه هم  برای هر اپیزود متفاوته یه اپیزود اولش  خرابه یکی اخرش!! به قسمت خراب هم که میرسه یهو میپره  اخر فیلم

با دانلود منیجر و فلش گت و چند تا نرم افزار دیگه هم امتحان کردم که دانلود کنم، هیچکدوم فایده نداشت

از 3 تا سایت مختلف هم دانلود کردم فرقی نداشتن... ویندوز هم عوض کردم! اینترنتم هم ایرانسل شبانه هست

اگه میشه کمک کنید دیگه نمیدونم چیکار کنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کدکهای ضروری و مربوطه حتما بگیرید پلیرهای مختلفی تست کنید مثلاً مدیا پلیر کلاسیک که خودش کدکهای مخصوص داره

احتمالا نامربوط هستش ولی تعداد کانکشنهای دانلود منیجر کم کنید مثلا اگه 8 تاست بزارید روی 4 تا ، زمانی مشکلی داشتم که دانلود روی 98 درصد خراب میشد به اول برمیگشت همین فایلو چندین بار باید دانلود میکردم تا به اتمام برسه که با کم کردم تعداد کانکشنها حل شد 

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

برای منم این اتفاق قبلا افتاده بود...

بعداز کلی دردسر و تلاش بی نتیجه متوجه شدم هاردم بدسکتور گرفته و روی فایل ویدیویی تاثیر میگذاشته...

هارد رو تعویض کردم مشکلم حل شد...

شماهم برای امتحان توی یک درایو دیگه فایل رو ذخیره کنید (حتما پوشه دانلود موقت دانلودر هم به درایو دیگه تغییر بدید).

لینک به دیدگاه

ببخشید اشتباه شد ،برا منم همچین اتفاقی افتاده،البته من با گوشی دانلود میکنم و این مشکل هست،از دانلود هم ممکنه باشه،زمانی که دانلود میکنید سعی کنیدتا لینکو گرفتید بزنید رو دانلود و کین دانلود هم فایل دیگه ای رو نزارید،بزارید دونه ای سریع دانلود بشن

ویرایش شده توسط silvermanhhh
لینک به دیدگاه

سلام

اول از هاردتون تست بگیرید بدسکتور نیوفتاده باشه .بعد برید سراغ موارد دیگه

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از کمک دوستان، همونطور که گفتید مثل این که هاردم بدسکتور شده بود... الان یادم اومد  حدود یک هفته پیش هم موقع دانلود کردن برق رفته بود

واقعا دمتون گرم حداقل مشکلش رو فهمیدم، اگه میشه برای این بدسکتور شدنش هم یه راه حلی بدید... با نرم افزار Seagate SeaTools for Windows حدود 4 ساعت رو هارد کار کرد بازم دیشب دانلود کردم بعضی قسمت ها بازم مشکل داشت، البته خیلی بهتر شده بود نصف چیزهایی که دانلود کردم درست بود

راه حلی پیشنهاد ندارید؟ چون با این شرایط اقتصاد نمیخام هارد عوض کنم

خیلی ممنون از دوستان.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...