رفتن به مطلب

نحوه چینش فن ها

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

من یه کیس Z4 از لیون خریدم و تمامی فن هاش روش نصب بود. نکته اینجاست که همه ی فن ها مثل هم بودن و خروجی و ورودی معلوم نبود. یه رادیاتور مایع برا سی پی یو هم دارم.

حالا گیر کردم از بابت چینش اینها.

دو تا فن جلو و دوتا رو سقف و یکی عقب قسمت بالای کیس و پاورشم که فنش پایین میخوره.

من اومدم رادیاتور رو جلو وصل کردم به طوری که پره ها بیرون قرار گرفتن تا هم زیبایی بده هم هوای خنک رو بده داخل.

بعدش دو حالت میمونه. یا دوتای بالای کیس هم هوا رو بده داخل و خروجی عقب هوای گرم رو بده بیرون و یا بلعکس که هوای گرم از بالای کیس بره بیرون.

حالا نکته اینجاست که اولا آیا کدوم روش درسته؟ دوم اینکه من وقتی جهت پروانه ها رو عوض میکنم تا حالت خروجی و ورودی هواش تغیر نکنه پیچ های اون بسته نمیشه.

ممنون میشم کمک کنید.

با تشکر از سایت خوبتون

لینک به دیدگاه

آیا اصلا بهتر نیست پره های رادیاتور رو داخل کیس بزارم و رادیاتور رو به بیرون باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

میتونید رادیات رو جلو نصب کنید و هم بالای کیس. 

اگر جلو نصب کردید فن های رادیات باید حالت Pull باشند یعنی اینکه هوا رو از بیرون کیس به داخل بیارند.

اگر بالا نصب کردید فن های رادیات باید حالت Push باشند یعنی هوای داخل کیس رو به بیرون ببرند.

هیچ وقت فن های بالای کیس رو توی حالت Pull قرار ندید چون این باعث میشه هوای گرم ایجاد شده داخل کیس خارج نشده و مجدد وارد کیس بشه.

تقریبا از نظر دمایی فرقی نمیکنه که رادیات رو جلو نصب کنید یا بالا اما شکل نصب فن ها خیلی مهم است. 

پیشنهاد بنده به شما این است که رادیات رو بالای کیس نصب کنید و فن هارو از داخل به صورت Push قرار بدید. جلوی کیس هم 2 عدد فن نصب کنید که هوارو از بیرون به داخل بیارند.

idrh92.thumb.png.e407dec387d71c419ba358a605a9a210.png

ویرایش شده توسط Sir MehDi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 16 دقیقه قبل، Sir MehDi گفته است :

پیشنهاد بنده به شما این است که رادیات رو بالای کیس نصب کنید و فن هارو از داخل به صورت Push قرار بدید. جلوی کیس هم 2 عدد فن نصب کنید که هوارو از بیرون به داخل بیارند.

دقیقا بهترین پیشنهاد هست ?

شاید با نصب رادیات واتر کولر در جلوی کیس برای cpu از نظر دما تفاوتی ایجاد نشه ولی برای گرافیک حتما این اتفاق میوفته ، چون اگر قرار باشه رادیات طوری نصب بشه که فن ها از بیرون هوا به داخل هدایت کنن و از رادیات رد بشه و داخل کیس بشه اون هوا به شدت گرم هست و صد درصد روی دمای گرافیک تاثیر میزاره ، اگرم قرار باشه بکشه بیرون خب دیگه ورودی هول نداریم ، استفاده از فن های سقف و پشت هم به عنوان ورودی هوا باز هم اشتباه هست چون هوای گرم به سمت بالا میره و اگر اون فن ها برای ورودی استفاده بشن بیفایده هستن .

بهترین پیشنهاد همونی هست که دوستمون گفتن.

لینک به دیدگاه

ضمن تشکر از پاسختون پس شما میگین

رادیات رو تو سقف کیس بزارم طوری که خود رادیات بیرون باشه و فن ها داخل کیس باشه. فن ها خلاف عقربه های ساعت باشن که هوا رو به بیرون پرتاب کنند.(اونوقت خود رادیاتور میزاره باد گرم بره بیرون). فن پشت کیس قسمت بالا هم هوا رو به داخل بفرسته. بعد فن های جلوی کیس هم در جهت عقربه های ساعت هوا رو به داخل بفرسته.

فقط یه نکته اونم اینکه چرا فن های خود کیس  رو برمیگردونم بسته نمیشن. باید از داخل ببندمش بجا بیرون فک کنم درسته؟

لینک به دیدگاه

منظورم اینه رادیاتور رو طبق گفته شما بزارم بالا منتها بجا اینکه فن داخل باشه ، فن رو بزارم بیرون طوری که هوا رو بده بیرون. یعنی گرمای رادیاتور رو بکشه ببره بیرون و اصلا نذاره بیاد داخل کیس. از طرف دیگه دوتا فن جلو هوارو بیارن داخل و فن پشتی هم باز هوای گرم رو بده بیرون. این مدل همونه که شما گفتین فقط تفاوتش اینه فن های رو رادیاتور از داخل کیس میره بیرون کیس. نظرتون در مورد این مدل چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، mortezaz گفته است :

منظورم اینه رادیاتور رو طبق گفته شما بزارم بالا منتها بجا اینکه فن داخل باشه ، فن رو بزارم بیرون طوری که هوا رو بده بیرون. یعنی گرمای رادیاتور رو بکشه ببره بیرون و اصلا نذاره بیاد داخل کیس. از طرف دیگه دوتا فن جلو هوارو بیارن داخل و فن پشتی هم باز هوای گرم رو بده بیرون. این مدل همونه که شما گفتین فقط تفاوتش اینه فن های رو رادیاتور از داخل کیس میره بیرون کیس. نظرتون در مورد این مدل چیه؟

اینکه فن ها پشت یا جلوی رادیات باشه زیاد فرقی نداره عزیز. مهم شکل نصب فن ها روی رادیات است. که توی هر 2 حالت باید هوارو از داخل کیس به بیرون هدایت کنه.

فرقش اینه که توی یه حالت نمای داخلی کیس رادیات دیده میشه توی حالت دیگه فن ها. که باید ببینید خودتون چجوری می پسندید.

بله 2 فن جلو هوای بیرون به داخل بیارن و فن پشت هم هوارو به بیرون هدایت کنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...