رفتن به مطلب

مشکل با کارت گرافیک و Reflow

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به تمام کاربران محترم و دوستان عزیز لیونی!

بالاخره بعد از 5 سال گرافیک 290ایکس من هم پوکید و موقعی که درایورش رو میریختیم تصویرش سیاه میشد ولی با حذف درایور عادی کار میکرد

پریروز بردمش پیش یه تعمیر کار حدود 300 هزارتومن هم دستمزد گرفت و گفت Reflow کرده کارت رو و اینکه خیالم ازش دیگه راحت باشه

حالا میخواستم ببینم دوستان بنظرتون با توجه به این وضع خنده دار بازار اقدام به خرید کارت جدید کنم یا همین 290ایکس رو نگه دارم؟ این پروسه Reflow چقدر دوام میاره اصلا؟

این کارت با توجه به تعمیر شدنش خریدار داره آیا؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

والا در مورد تعمیرات و این چیزا نمیتونم نظری بدم ولی اگه کارت لازم داشتی فعلا یدونه gt 1030 تهیه کن کارت و راه میندازه 

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

والا در مورد تعمیرات و این چیزا نمیتونم نظری بدم ولی اگه کارت لازم داشتی فعلا یدونه gt 1030 تهیه کن کارت و راه میندازه 

والا سی پی یو 4790 هست خودش گرافیک مجتمع داره میشه تصویر گرفت

ممنون بابت نظرتون

لینک به دیدگاه

@derakulla

@mohsen.alizadeh

درود

دوستان تعمیرکار بهتر می توانند نطر دهند.

لینک به دیدگاه

سلام . عزیز در مورد تعمیر باید ببینید کی تعمیرکرده و چطور .حقیقت امر هیت دادن یا در اصطلاح REFLOW  خیلی جالب نیست و ریبال گزینه خیلی بهتریه و اگه این کار با دستگاه مخصوص انجام نشده باشه یه تصویرموقت از کارتتون دارید میگیرید که بزودی اونم  میپره . هزینه هم بالا بوده خیلی برای هیت دادن . هیت 100 تومن بشه نهایت . در هرحال تعمیرات اگه اصولی انجام بشه واقعا مشکلی پیش نمیاد 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mohsen.alizadeh گفته است :

سلام . عزیز در مورد تعمیر باید ببینید کی تعمیرکرده و چطور .حقیقت امر هیت دادن یا در اصطلاح REFLOW  خیلی جالب نیست و ریبال گزینه خیلی بهتریه و اگه این کار با دستگاه مخصوص انجام نشده باشه یه تصویرموقت از کارتتون دارید میگیرید که بزودی اونم  میپره . هزینه هم بالا بوده خیلی برای هیت دادن . هیت 100 تومن بشه نهایت . در هرحال تعمیرات اگه اصولی انجام بشه واقعا مشکلی پیش نمیاد 

والا به من گفت یه سری تیله هارو روی چیپ دوباره جایگذاری کرده با دستگاه و ری فلو کرده

الان دو سه روزه مشکلی ندارم با تصویرش کلی هم گیم اجرا کردم

بعد خودش هم گفت که خیالم راحت باشه توی پاساژ ولیعصر والا معرفیش کردن از کجا میشه فهمید دقیقا چیکار کرده با این گرافیک ما xD

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...