رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام دوستان من یه سوالی در مورد cpu لپ تاپ ها داشتم.

من یه لپ تاپ از برند لنوو دارم که پردازندش 3558u از نوع پنتیوم هستش.....فعلا قصد استفاده از این لپ تاپ رو تا جمع اوری سیستم pc  ایم دارم.............

دیروز با توضیحات دوستان در فروم تصمیم گرفتم یک ویدیو بلند برای کانورت یا تبدیل با این سیستم  انجام بدم......و بعدش حین انجام این رندر  به نتایجی رسیدم که این سوال ها رو برام پیش اورد؟

1-دمای معمولی cpu لپ تاپ من در حال حاضر حدود 45 درجه و در حالت اوج فرکانسی و رندرینگ به 70 درجه در بیشترین حالت رسید....ایا این دما ها مناسب هستش؟

2- وقتی سیستم داشت فایل ها رو تبدیل میکرد پس از رسیدن دمای cpu به بالای 60 درجه فن های لپ تاپ شروع به فعالیت و ایجاد صدا و گرمای بسیار زیادی کردن....که مثلا کل سطح لپ تاپ داغ شد و از کنار های  لپ تاپ گرمای زیادی خارج میشد. با توجه به خنک کننده این لپ تاپ لنوو که فکر میکنم زیاد خوب نباشه ایا  این مورد طبیعی هستش؟

3- من که سایت اینتل رو نگاه میکردم نوشته بود استانه تحمل گرمایی این سی پی  یو 100 درجه سانتی گراد هستش....ایا این دما 70 درجه ایی من باعث سوختن cpu و فن اون نخواهد شد؟

4-  در صورت سوختن cpu لپ تاپ ایا امکان تعویض یا درست کردنش تو ایران وجود داره یا کلا لپ تاپ تعطیل میشه.....یا مثلا اگه فشار به cpu اش بیارم امکان داره مثلا فن خنک کنندش در صورت امکان بسوزه؟ 

5- ایا با خرید وسایل خنک کننده مثل کول پد  لپ تاپ میشه  دما cpu رو کاهش داد؟

ممنون ببخشید سوالات طولانی شد.......این سوالاتی که پرسیدم میتونه مصداق  مشکلات تموم لپ تاپ هایی دیگه هم باشه.

لینک به دیدگاه

سلام

قطعا لپتاپ های مالتی مدیا رده متوسط برای این کار ساخته نشده اند. دما هم دشمن اصلی لپتاپ هست دمای 70 ب خودیه خودمشکلی نیست ولی برای طولانی مدت ب قطعات شما آسیب میزنه و  عمر مفیدشون رو کاهش میده. اگر بودجه ندارید فعلا سعی کنید با کول پد ب خنک کردن لپتاپ کمک کنید. سعی کنید کول پدی تهیه کنید ک سطح اون فلزی باشه و فاصله نسبتا مناسبی از سطح داشته باشه. من 4 سال از کول پد دیپ کول استفاده کردم و راضی بودم.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ODIIISE گفته است :

سلام

قطعا لپتاپ های مالتی مدیا رده متوسط برای این کار ساخته نشده اند. دما هم دشمن اصلی لپتاپ هست دمای 70 ب خودیه خودمشکلی نیست ولی برای طولانی مدت ب قطعات شما آسیب میزنه و  عمر مفیدشون رو کاهش میده. اگر بودجه ندارید فعلا سعی کنید با کول پد ب خنک کردن لپتاپ کمک کنید. سعی کنید کول پدی تهیه کنید ک سطح اون فلزی باشه و فاصله نسبتا مناسبی از سطح داشته باشه. من 4 سال از کول پد دیپ کول استفاده کردم و راضی بودم.

ممنون از پاسخ  و تجربیاتون.

تا سیستم pc رو بخوام جمع کنم و قطعات دست دومش رو گیر بیارم شاید با این بازار 1-2 ماهی طول بکشه.....پس مجبور هستم فعلا از همین لپ تاپم استفاده کنم.....ولی شاید خرید کول پد فکر خوبی باشه......روزی تقریبا 1 ساعت باید کار تبدیل فایل رو انجام بدم.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، meysam99mc گفته است :

ممنون از پاسخ  و تجربیاتون.

تا سیستم pc رو بخوام جمع کنم و قطعات دست دومش رو گیر بیارم شاید با این بازار 1-2 ماهی طول بکشه.....پس مجبور هستم فعلا از همین لپ تاپم استفاده کنم.....ولی شاید خرید کول پد فکر خوبی باشه......روزی تقریبا 1 ساعت باید کار تبدیل فایل رو انجام بدم.

خواهش میکنم

منم همین شرایط رو داشتم تقریبا 2 ماهه پیش. مدت زیادی طول کشید تا تونستم قطعات مناسب رو گیر بیارم امروز هم آخریش  ک کارت گرافیک باشه میرسه. چون بودجه قطعه نو نداشتم باید دست دو میگرفتم ک خیلی ریسک بود و طول کشید ( اون هم رایزن)

بهرحال پیشنهاد میکنم هرچه زودتر قطعاتتون رو خریداری کنید چون شرایط غیرقابل پیش بینیست. برای کول پد هم حتما نیاز ب خرید نیس میتونید با فن خودتون سرهم کنید برای کوتاه مدت که پول اضافه خرج نکنید.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، ODIIISE گفته است :

خواهش میکنم

منم همین شرایط رو داشتم تقریبا 2 ماهه پیش. مدت زیادی طول کشید تا تونستم قطعات مناسب رو گیر بیارم امروز هم آخریش  ک کارت گرافیک باشه میرسه. چون بودجه قطعه نو نداشتم باید دست دو میگرفتم ک خیلی ریسک بود و طول کشید ( اون هم رایزن)

بهرحال پیشنهاد میکنم هرچه زودتر قطعاتتون رو خریداری کنید چون شرایط غیرقابل پیش بینیست. برای کول پد هم حتما نیاز ب خرید نیس میتونید با فن خودتون سرهم کنید برای کوتاه مدت که پول اضافه خرج نکنید.

موفق باشید

پس مبارک باشه سیستم جدیدتون...ان شالا همیشه با قدرت براتون کار کنه.?

-اره وضع بازار ها خیلی خراب هستش ...مخصوصا بازار کامپیوتر....بنظرم تو این شرایط اونایی که از خریدن pc سر در میارن بهترین راه خرید جنس دست دوم  و مورد اعتماد  هستش......یادمه حدود 1 سال پیش چون قیمت نو  اجناس اختلاف زیادی با جنس دست دوم نداشت خرید دست دوم زیاد به صرفه نبود.....اما الان شرایط کاملا فرق میکنه....چون قیمت جنس های نو فوق العاده هم بالا رفته و هم کمبود پیدا کرده.... و اگه دقت بشه میشه جنس های دسته دوم خوبی از همین انجمن لیون کامپیوتر تهیه کرد.....که خوشبختانه شما سیستمون رو تهیه کردید.

اره دقیقا درست میگید با چشم اندازی که نسبت به اینده کوتاه مدت وجود داره به احتمال 99 درصد باز هم در چند ماه اینده افزایش قیمت ها در راه هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...