رفتن به مطلب

فروش کارت asus rog rx 580 8gb oc (کاهش قیمت به 3 میلیون در پی کاهش قیمت سایت ها)

The.13east
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

همونطور که از عنوان پیداست قصد فروش کارت رو دارم

کارت سالمه و اور و ماین نشده و مصرف گیم بوده و تا تاریخ 2/2021 هم گارانتی شرکت تابا رو داره

قیمت کارت به عرف 30 درصد بالا 4 تومن میشه پس بی انصاف نباشید

قیمت : 3میلیون

تعویض هم با قطعات روز دارم ولی پیشنهاد و شرایط فقط در خصوصی

20180922_103350.jpg

20180922_103231.jpg

ویرایش شده توسط The.13east
لینک به دیدگاه

قیمت در پی کاهش قیمت سایت ها به 3 میلیون کاهش داده شد 

لینک به دیدگاه

سلام با gtx 1060 armor oc 6gbتعویض دارید؟کلا 4 ماه خریدم و تا 2021 گارانتی داره.کلا 20 ساعت هم باهاش گیم نزدم 

لینک به دیدگاه

با عرض معذرت آخر تایپیک رو ندیدم ببخشید اینجا پیشنهادم رو دادم 

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

سلام با gtx 1060 armor oc 6gbتعویض دارید؟کلا 4 ماه خریدم و تا 2021 گارانتی داره.کلا 20 ساعت هم باهاش گیم نزدم 

همونطور که در تاپیک نوشتم برای تعویض فقط از طریق پ خ اقدام کنید و شرایط رو بفرستین 

من در حال حاظر همه نوع قطعه ای از فن و کیس گرفته تا اس اس دی و گرافیک در هر قدرت و رتبه ای نیاز دارم 

پ . ن : به غیر از مادربرد اینتل 

ویرایش شده توسط The.13east
لینک به دیدگاه

این دوستانی که هنوز در خواست تخفیف دارن اگر کارت سافایر با قیمت بهتر موجوده برید سافایر بخرید 

قیمت نو این کارت بدون گارانتی 4200تومن هست که من کارت با گارانتی دارم 30% زیر قیمت بی گارانتی میدم (قیمت کارت با گارانتی هنوز 5750 تومن هست )

اگر کسی هم مشکل با قیمت داره از جای بهتر تهیه کنه 

لینک به دیدگاه

سلام :) شب بخیر.

شرایط سیستم واسطه لیون چجوری هست؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، saeid.kh گفته است :

سلام :) شب بخیر.

شرایط سیستم واسطه لیون چجوری هست؟

1درصد هزینه واسطه هست که معمولا گردن خریدار هست و شما پول رو به حساب واسطه میریزید بعد از ارسال کارت توسط من و تایید شما از دریافت واسطه پول رو برای من میفرسته 

تاپیک واسطه هست و قوانینش با یه سرچ ساده پیدا میکنید 

لینک به دیدگاه

داداش در مفت میدی وسیلتو

من تعجب میکنم چرا هنوز فروش نرفته هر روز که میگذره قیمت بالاتر میره اگه پولشو نیاز نداری نگه دار

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، Alireza2 گفته است :

داداش در مفت میدی وسیلتو

من تعجب میکنم چرا هنوز فروش نرفته هر روز که میگذره قیمت بالاتر میره اگه پولشو نیاز نداری نگه دار

سلام برادر

متسفانه قدرت خرید مردم بسیار کم شده؛ خودم گرافیک ۱۰۷۰ رو ۳۲۰۰ گزاشتم کسی نمی خرید با اینکه اکبندش ۵تومن هست. نه اینکه کسی نخواد، میخوان اما متسفانه پول نیست !

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، Alireza2 گفته است :

داداش در مفت میدی وسیلتو

در 1 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است :

سلام برادر

متسفانه قدرت خرید مردم بسیار کم شده؛ خودم گرافیک ۱۰۷۰ رو ۳۲۰۰ گزاشتم کسی نمی خرید با اینکه اکبندش ۵تومن هست. نه اینکه کسی نخواد، میخوان اما متسفانه پول نیست !

مفت که دادم کارت رو. رفت و فروخته شده توسط واسط ولی خب واقعا مردم قدرت خرید ندارن

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...