رفتن به مطلب

زمان عرضه ps5

Recommended Posts

سلام میخواستم نظر دوستان رو در مورد زمان عرضه ps 5 بدونم  . واینکه ps4 تو این زمان ارزش خرید داره ؟

لینک به دیدگاه

من خودم امروز پرو خریدم 5600 تومن

قطعا ارزش داره

اینهمه بازی انحصاری که تف شده شون هم برا PC نمیاد

PS5 هم احتمالا 2 سال دیگه عرضه بشه اونم از روی شایعات میگم

لینک به دیدگاه

با پرو میخای بازیها را با تنظیمات گرافیک low بازی کنی با فریم 25 همون ps5 هم تازه شاید در حد 1060 الان گرافیک داشته باشه?

لینک به دیدگاه

تو ایران قوطی ارزش نداره چون گیم هاش گرونه و مهمتر از همه تمامی گیم های قوطی اکثرا ۳۰ فریم هستن

بله اگه گیم هاش مثل PC کرک میشد راحت و راحت در اختیار میشد کنسول حتی PS4 معمولی هم تو این شرایط فلج ارزش داره

ویرایش شده توسط pedram.alipur
لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، pedram.alipur گفته است :

تو ایران قوطی ارزش نداره چون گیم هاش گرونه و مهمتر از همه تمامی گیم های قوطی اکثرا ۳۰ فریم هستن

بله اگه گیم هاش مثل PC کرک میشد راحت و راحت در اختیار میشد کنسول حتی PS4 معمولی هم تو این شرایط فلج ارزش داره

PS4 Pro 5.05 سلام میرسونه

لینک به دیدگاه

مرسی از پاسختون .

ولی ps5 به احتمال زیاد به دلیل اینکه بازیها دوسال دیگه  به سخت افزار قوی احتیاج دارن  حداقل gpu 1080 رو داره چون gtx 1060 فگر نکنم بتونه نسل بعدی رو ۸ سال جوال بده مگه اینکه دو مدله کنن .

ضمن اینکه بحث 4k هم این وسط یکمی دخیل هست 

لینک به دیدگاه

کنسول مثل دروغ 13 اوریل میمونه

لینک به دیدگاه

به نظرم اگه مشکلی بابت خرید بازی ها ندارید کنسول خیلی هم خوبه چند تا دلیل داره بازی ها اختصاصی بیشتر بهینه بودن بازی ها  لازم نیست هی سخت افزار تون رو چک کنید که بازی رو میشه اجرا کرد یانه ? 

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، rfadayi گفته است :

PS4 Pro 5.05 سلام میرسونه

بازیهای جدید با نسخه هکی قابل اجرا نمیباشد 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 ساعت قبل، مصطفی۶۸ گفته است :

سلام میخواستم نظر دوستان رو در مورد زمان عرضه ps 5 بدونم  . واینکه ps4 تو این زمان ارزش خرید داره ؟

سلام

در مورد ps5 که هنوز معرفی هم نشده کسی نمی دونه زمانشو

اما در مورد ps4 pro  نظر شخصیم اینه که با وجود بازی مثل Red Dead Redemption II که حدودا 20 روز دیگه میاد به تنهایی ارزش خرید کنسول رو داره! 

هنوز تعدادی انحصاری فوق العاده در راه PS4 هستن مثل The Last Of us part  II و Ghost of Tsushima و Days Gone

من با اینکه pc رو ترجیح می دم اما واقعا از این عناونینی که نوشتم اصلا نمیشه گذشت بخصوص RDR 2 که واقعا صعنت گیم رو داره به تنهایی یه تن و بدن بالا می بره

PC رو با کنسول مقایسه نمی کنم چون هر 2 در جای خودشون واسم لذت بخش هستن

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، m!dn!ght گفته است :

سلام

در مورد ps5 که هنوز معرفی هم نشده کسی نمی دونه زمانشو

اما در مورد ps4 pro  نظر شخصیم اینه که با وجود بازی مثل Red Dead Redemption II که حدودا 20 روز دیگه میاد به تنهایی ارزش خرید کنسول رو داره! 

هنوز تعدادی انحصاری فوق العاده در راه PS4 هستن مثل The Last Of us part  II و Ghost of Tsushima و Days Gone

من با اینکه pc رو ترجیح می دم اما واقعا از این عناونینی که نوشتم اصلا نمیشه گذشت بخصوص RDR 2 که واقعا صعنت گیم رو داره به تنهایی یه تن و بدن بالا می بره

PC رو با کنسول مقایسه نمی کنم چون هر 2 در جای خودشون واسم لذت بخش هستن

درسته

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Sky84 گفته است :

به نظرم اگه مشکلی بابت خرید بازی ها ندارید کنسول خیلی هم خوبه چند تا دلیل داره بازی ها اختصاصی بیشتر بهینه بودن بازی ها  لازم نیست هی سخت افزار تون رو چک کنید که بازی رو میشه اجرا کرد یانه 1f612.png 

اره خخ

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...