رفتن به مطلب

مشکل عجیب با سیستم گیمینگ بر پایه 1151

amir.na
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود و آرزوی سلامتی برای دوستان لیون

دوستان چند وقتی هست که یک مشکل گریبان گیر من شده و تا به حال موفق به رفع اون نشدم

مشکل مربوط به یک ارور مرموز در Event Viewer در ویندوز هست به نام Ciritical Kernel Power:37_disappointed:

ولی فقط به ارور ختم نمیشه و سیستم در حال کار عادی یا گیم ریست میشه بدون بلو اسکرین یا هنگ و کرش! کاملا به این شباهت داره که سیستم از برق کشیده بشه و بعد هم به صورت خودکار روشن میشه بدون اینکه در بایوس این مورد رو فعال کرده باشم

سیستم هم به صورت دوره ای به مشکل میخوره مثلا یک بار تا 10 روز هم آپ تایم دارم و یک بار به دقیقه نمیکشه و اگه به مشکل بخوره به راحتی حل نمیشه و حتما باید به سیستم یه وری برم تا درست شه مثلا رم رو تو اسلات های مختلف میندازم یا اینکه کابل 24 پین رو میکشم دوباره میزنم یا بایوس دیفالت میکنم معمولا تا یک ماه درست کار میکنه و تا مطمئن میشم که سیستم داره مثل ساعت کار میکنه دوباره به همین روز گرفتار میشه...

سیستم ظاهرا سالم هست و مشکلی از لحاظ اسمبل و کابل کشی و اتصال کوتاه و شل بودن اتصالات نداره و کاملا با دقت جمع شده

دمای قطعات نرمال هست و تو لود سنگین پردازنده بیشتر از 65 درجه و گرافیک بیشتر از 70 درجه ندیدم بشه

ولتاژ پاور در حالت بیکاری سیستم 12.096 و در حالت لود سنگین تا 11.785 میاد ولی اکثرا در لود ولتاژ شاخه روی 11.896 هست

قطعات اکثرا تمیز و حدود 2 سال گارانتی دارن

مشخصات سیستم:

MB:MSI Z270 Sli Plus

CPU:Core i5 6600

Ram:Gskill RipjawsV 8G 2400

VGA:MSI 1070 Gaming X

PSU:Green 650OCPT

HDD:WD 2T

تصویر ارور در Event Wiever

http://uupload.ir/view/4zsz_20181003_174037.jpg

تصویر سیستم

http://uupload.ir/view/v88_20181003_174253.jpg

پیشاپیش از راهنمایی دوستان سپاسگذارم

لینک به دیدگاه

• ارسال 53
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 55 دقیقه قبل، +Amin گفته است :

این مشکل به خاطر ناپایداری پردازنده یا رم هستش. از تنظیمات بایوس قسمت اورکلاک llc رو لول 2 قرار بدین (اگر وجود دارد) و همچنین c-state ها هم خاموش کنید. اگر امکان فیکس کردن فرکانس هم هست فرکانس رو فیکس کنید و رم هم از حالت xmp خارج کنید اگر فعاله.

در تنظیمات ویندوز هم پاور آپشن رو حالت های پرفورمنس قرار بدین.

با برنامه memtest تست پایداری رم بگیرید. 4 تا 1500 مگ ران کنید.  https://hcidesign.com/memtest/MemTest.zip

درود

قسمت 11c رو متاسفانه نداشت یا من پیدا نکردم

قسمت C-State هم فقط یک عدد بود که Disable کردم(تصویر قرار میدم)

فقط این مورد C-State فکر میکنم مربوط به قسمت پاور پردازنده باشه و الان که غیر فعال کردم فرکانس پردازنده از 3.61 در حالت آیدل پایین نمیاد و فیکس شده

غیر فعال کردن Tubo Boost و XMP رو قبلا تست کرده بودم  ولی متاسفانه کاری از پیش نبردن

تنظیمات پاور ویندوز هم از ابتدا روی پرفورمنس هست و قسمت خاموش کردن HDD غیر فعال هست

با برنامه memtest هم پایداری 1500 مگ گرفتم و ارور ها روی 0 بود خوشبختانه(امیدوارم پردازنده سلامت باشه)

جالب بودن این داستان اینه که چندین هفته هیچ مشکلی نداره ولی یهو انگار میخوره توی سرش(با این قیمت ها)?

تصویر مربوط به قسمت C-State

http://uupload.ir/view/72lb_20181003_203115.jpg

لینک به دیدگاه

دئست عزیز یه پاور ذیگه هم امتحان بکنید

اگر میتونید قطعات رو خارج از کیس هم تست بکنید

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، Pooriya1886 گفته است :

دئست عزیز یه پاور ذیگه هم امتحان بکنید

اگر میتونید قطعات رو خارج از کیس هم تست بکنید

قطعات خارج کیس هم تست شدن ولی تفاوتی نداشتن

به پاور شک دارم ولی اینکه چند وقت بی مشکل هست و بعد از مدتی به مشکل میخوره همه چی رو نقض میکنه

شک به پاور به دلیل اینکه سری OCPT نباید هنگام لود افت ولتاژ داشته باشه که این پاور افت داره کم کارکرد هم هست و تا 1407 گارانتی داره(اگه دوستان تجربه بیشتر از این سری رو دارن ممنون میشم تجربشونو به اشتراک بزارن)

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، amir.na گفته است :

قطعات خارج کیس هم تست شدن ولی تفاوتی نداشتن

به پاور شک دارم ولی اینکه چند وقت بی مشکل هست و بعد از مدتی به مشکل میخوره همه چی رو نقض میکنه

شک به پاور به دلیل اینکه سری OCPT نباید هنگام لود افت ولتاژ داشته باشه که این پاور افت داره کم کارکرد هم هست و تا 1407 گارانتی داره(اگه دوستان تجربه بیشتر از این سری رو دارن ممنون میشم تجربشونو به اشتراک بزارن)

این سری پاورا واقعا خوب نیستن من یه 1050 و 850 رو سیستم ماینینگ داشتم خیلی اذیت میکردن 750  ocpluse  از 1050 ocpt بی مشکل تر بود نکتشم این بور چند بار بردمش گارانتی میگفتن مشکلی نداره اما سیستمو خامش میکرد 90 ذرصذ مشکل شما همون پاوره با یه پاور دیگه تست بکنید

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Pooriya1886 گفته است :

این سری پاورا واقعا خوب نیستن من یه 1050 و 850 رو سیستم ماینینگ داشتم خیلی اذیت میکردن 750  ocpluse  از 1050 ocpt بی مشکل تر بود نکتشم این بور چند بار بردمش گارانتی میگفتن مشکلی نداره اما سیستمو خامش میکرد 90 ذرصذ مشکل شما همون پاوره با یه پاور دیگه تست بکنید

این پاور هم روی سیستم ماینینگ بوده

پردازنده و رم هم همینطور

فقط من فکر میکردم مشکل از مین برد هست و اون رو تعویض کردم با همین Z270(قبلا Z170 بود)

روس سیستم ماینینگ هم همین مشکل رو داشت که بودجه جور شد و برای اون ها مین ASUS و پاور Corsair خریدم و سیستم Z87 خودم رو فروختم و اینو برداشتم که متاسفانه به این مشکل خوردم

به نظر ایراد پاور محرز میاد و متاسفانه من به بقیه سیسستم ها فعلا دسترسی برای تست ندارم.با این ایراد هم سخت میشه گارانتی رو متقاعد کرد.شما پاور با این ایراد رو چه کردید؟

فکر میکنم پاور های این سری بابت پاس کردن تست 80 پلاس پلاتینیوم فیلتر های سخت گیرانه ای دارن که این موضوع ایجاد شده!

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، +Amin گفته است :

شما باید 4 تا 1500 مگ ران کنید هم زمان. بعد اینکه حداقل تا 400% تست بگیرید

من یک عدد گرفتم و تا 100 درصد و اطلاع نداشتم

متاسفانه سیستم اصلا یک ساعت روشن نمیمونه که بخوام حتی تست کنم!

این هم لاگ همین چند دقیقه پیش

http://uupload.ir/view/617s_20181003_215725.jpg

این سیستم حدودا یک ماهه کاملا سلامت کارکرده و الان جوری به مشکل خورده که یک ساعت هم نمیتونه روشن بمونه

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، +Amin گفته است :

پس با این اوصاف پاور خیلی مشکوک هستش.

همونطور که فرموده بودید 4 عدد از تست مموری با حجم 1500 ران کردم و پردازنده 100 درصد لود شده

همونطور که این پردازنده نهایت 65 وات مصرف میکنه به نظرتون ولتاژ های پاور نرمال هست؟ خصوصا افت ولتاژ شاخه 5 ولت؟

اگه مشکل پاور باشه (که احتمالا هست) به نظرتون چطور میشه گارانتی گرین رو مجاب کرد به تعویض؟چون قطعا زیر بار نمیرن و با هزار ترفند سالم بودن پاور رو بهانه میکنن

http://uupload.ir/view/k3c4_20181003_221206.jpg

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، +Amin گفته است :

مشکل از پاور هستش

افت ولتاژ خیلیه!!!!!!!!!!!!!!!

افت ولتاژ برای سیستم خطرناک هست؟

در حدی هست که گارانتی را مجاب کنه؟

از دوستانی که با گرانتی گرین سر و کار داشتن تقاضا میکنم در مورد ایراد پاور نظر بدن

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، +Amin گفته است :

خطرناکش رو که نمیدونم ولی جای شما بوم همین الان سیستم خاموش میکردم . برمیداشتم. مجاب؟؟  باید درجا تعویض کنن

امیدوارم همین طور باشه

چون توان خرید پاور رو اصلا ندارم و بودجه به شدت محدود هست(فکر میکنم از به کار گیری رم 8 گیگ در این سیستم نیاز به توضیح نباشه)

از دوستان دیگه هم تقاضا دارم اگه تجربیاتی دارن به اشتراک بزارن

لینک به دیدگاه

سلام

برادر پاورت مرخصه قبل اینکه صدمه جدی ب قطعات بزنه ی پاور دیگه بگیر

ولتاژ های شاخه ای مخصوصا شاخه 5V شدیدا پایینه.

احتمال هم داره مشکل از کابل ها باشه که باید با تعویض و تست کابل های دیگه ای امتحان بشه. 

خلاصه ی فکری ب حال پاورت بکن اگه گارانتی داره بفرست برای گارانتی.

ویرایش شده توسط KINGPIN
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، KINGPIN گفته است :

سلام

برادر پاورت مرخصه قبل اینکه صدمه جدی ب قطعات بزنه ی پاور دیگه بگیر

ولتاژ های شاخه ای مخصوصا شاخه 5V شدیدا پایینه.

احتمال هم داره مشکل از کابل ها باشه که باید با تعویض و تست کابل های دیگه ای امتحان بشه. 

خلاصه ی فکری ب حال پاورت بکن اگه گارانتی داره بفرست برای گارانتی.

درود

بله دقیقا مشکل ظاهرا روی همین شاخه 5 ولت هست

کابل ها هم ظاهرا سالم هستن و سوکت ها هم سفت و محکم هستن

عجیبه این سری 650 OCPT خوب در نیومدن با توجه به اون دوستی هم که با گرافیک 1080ti سوکت ذوب کرده بودن

اینکه یه مدت سالمه و یک مدت به مشکل میخوره خیلی عجیبه! امیدوارم این دوره سلامتی به زمانی که برای گارانتی حاضر میشه نباشه.(مانند خودرو هایی که تا روی گارانتی را میبینند کاملا سالم میشن)

ویرایش شده توسط amir.na
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، amir.na گفته است :

درود

بله دقیقا مشکل ظاهرا روی همین شاخه 5 ولت هست

کابل ها هم ظاهرا سالم هستن و سوکت ها هم سفت و محکم هستن

عجیبه این سری 650 OCPT خوب در نیومدن با توجه به اون دوستی هم که با گرافیک 1080ti سوکت ذوب کرده بودن

با اقای مهدی موسوی تو همین فروم یه گفتگویی در این خصوص داشته باشید تا حد الامکان پاورتون رو تست کنن و مشکل تشخیص داده بشه 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، KINGPIN گفته است :

با اقای مهدی موسوی تو همین فروم یه گفتگویی در این خصوص داشته باشید تا حد الامکان پاورتون رو تست کنن و مشکل تشخیص داده بشه 

اگه به تاپیک دعوتشون کنید ممنون میشم?

لینک به دیدگاه

@Mahdi_Moosavi

سلام جناب اقای موسوی گرامی. قربان در صورت امکان مشکل این دوست خوبمون هم جویا بشید گویا پاورشون ی سری مشکلات افت ولتاژ شاخه ای داره.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، amir.na گفته است :

این پاور هم روی سیستم ماینینگ بوده

پردازنده و رم هم همینطور

فقط من فکر میکردم مشکل از مین برد هست و اون رو تعویض کردم با همین Z270(قبلا Z170 بود)

روس سیستم ماینینگ هم همین مشکل رو داشت که بودجه جور شد و برای اون ها مین ASUS و پاور Corsair خریدم و سیستم Z87 خودم رو فروختم و اینو برداشتم که متاسفانه به این مشکل خوردم

به نظر ایراد پاور محرز میاد و متاسفانه من به بقیه سیسستم ها فعلا دسترسی برای تست ندارم.با این ایراد هم سخت میشه گارانتی رو متقاعد کرد.شما پاور با این ایراد رو چه کردید؟

فکر میکنم پاور های این سری بابت پاس کردن تست 80 پلاس پلاتینیوم فیلتر های سخت گیرانه ای دارن که این موضوع ایجاد شده!

من یه پاور دیگه وصل کردم به بوردو اینا پاور رو فقط به گرافیکا وصل مردم مادر برد سی پیو هیچیشون نمیشه  باهاشون ماین بشه عملا فشاری روشون نیست 

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Pooriya1886 گفته است :

من یه پاور دیگه وصل کردم به بوردو اینا پاور رو فقط به گرافیکا وصل مردم مادر برد سی پیو هیچیشون نمیشه  باهاشون ماین بشه عملا فشاری روشون نیست 

درست متوجه منظورتون نشدم!

یعنی به باندل یه پاور وات پایین وصل کردید و اون رو با این OCPT موازی کردید و به گرافیک ها وصل کردید؟

یعنی عملا از ولتاژ شاخه 12 OCPT جهت گرافیک ها (همانند پاور سرور) استفاده میکنید؟

با این نوع استفاده مشکلی ندارن؟ استیبل هست؟

احتمالا این نوع ناپایداری مربوط با افت ولتاژ شاخه 5 ولت هست

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، testaccount گفته است :

و باز هم دستاورد های پاور گرین ?

والا همه میگفتن پاور های خوبی داره و به گفته اهل فن خودشون شرکت OEM و تامین کننده High Power هست که برند های مطرح Corsair رو هم همین شرکت تامین میکنه

امیدوارم حداقل با توجه به کیفیت و کارکردشون که 11 سال و 11 ماه گارانتی داره واقعا پاسخگو باشن

این پاور سر ماین رسما منو پیر کرده بود و متاسفانه به همه چیز شک کردم جز این و متاسفانه همش شک به مین برد های MSI داشتم و کلی سازندشون رو سرزنش کردم

ولی با همون مین برد MSI با پاور کورسیر حدود 29 روز آپ تایم دارم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، amir.na گفته است :

والا همه میگفتن پاور های خوبی داره و به گفته اهل فن خودشون شرکت OEM و تامین کننده High Power هست که برند های مطرح Corsair رو هم همین شرکت تامین میکنه

امیدوارم حداقل با توجه به کیفیت و کارکردشون که 11 سال و 11 ماه گارانتی داره واقعا پاسخگو باشن

این پاور سر ماین رسما منو پیر کرده بود و متاسفانه به همه چیز شک کردم جز این و متاسفانه همش شک به مین برد های MSI داشتم و کلی سازندشون رو سرزنش کردم

ولی با همون مین برد MSI با پاور کورسیر حدود 29 روز آپ تایم دارم

دقیقا منم همه چیزو عوض کردم به پاور فکر نمیکردم  بعد از دو سه هفته دوره خودم چرخیدن  فهمیدم پاوره 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، amir.na گفته است :

با درود و آرزوی سلامتی برای دوستان لیون

دوستان چند وقتی هست که یک مشکل گریبان گیر من شده و تا به حال موفق به رفع اون نشدم

مشکل مربوط به یک ارور مرموز در Event Viewer در ویندوز هست به نام Ciritical Kernel Power:37_disappointed:

ولی فقط به ارور ختم نمیشه و سیستم در حال کار عادی یا گیم ریست میشه بدون بلو اسکرین یا هنگ و کرش! کاملا به این شباهت داره که سیستم از برق کشیده بشه و بعد هم به صورت خودکار روشن میشه بدون اینکه در بایوس این مورد رو فعال کرده باشم

سیستم هم به صورت دوره ای به مشکل میخوره مثلا یک بار تا 10 روز هم آپ تایم دارم و یک بار به دقیقه نمیکشه و اگه به مشکل بخوره به راحتی حل نمیشه و حتما باید به سیستم یه وری برم تا درست شه مثلا رم رو تو اسلات های مختلف میندازم یا اینکه کابل 24 پین رو میکشم دوباره میزنم یا بایوس دیفالت میکنم معمولا تا یک ماه درست کار میکنه و تا مطمئن میشم که سیستم داره مثل ساعت کار میکنه دوباره به همین روز گرفتار میشه...

سیستم ظاهرا سالم هست و مشکلی از لحاظ اسمبل و کابل کشی و اتصال کوتاه و شل بودن اتصالات نداره و کاملا با دقت جمع شده

دمای قطعات نرمال هست و تو لود سنگین پردازنده بیشتر از 65 درجه و گرافیک بیشتر از 70 درجه ندیدم بشه

ولتاژ پاور در حالت بیکاری سیستم 12.096 و در حالت لود سنگین تا 11.785 میاد ولی اکثرا در لود ولتاژ شاخه روی 11.896 هست

قطعات اکثرا تمیز و حدود 2 سال گارانتی دارن

مشخصات سیستم:

MB:MSI Z270 Sli Plus

CPU:Core i5 6600

Ram:Gskill RipjawsV 8G 2400

VGA:MSI 1070 Gaming X

PSU:Green 650OCPT

HDD:WD 2T

تصویر ارور در Event Wiever

http://uupload.ir/view/4zsz_20181003_174037.jpg

تصویر سیستم

http://uupload.ir/view/v88_20181003_174253.jpg

پیشاپیش از راهنمایی دوستان سپاسگذارم

سلام دوست عزیز

من هم احساس میکنم پاور مشکل داره.ولی فکر کنم استفاده پاور برای سیستم ماینینگ گارانتی اون رو باطل میکنه!

ای کاش بهتون دسترسی داشتم و یه پاور جهت تست بهتون میدادم.

رویت ولتاژهای پاور با نرم افزار زیاد قابل اطمینان نیست

باید نرم افزار occt نصب کنید و زمان انجام تست پاور ولتاژ شاخه های 5 و 12 و 3.3 با مولتی متر خونده بشه.

اما به نظر من با اینکه نرم افزار قابل اطمینان نیست اما ولتازهایی که رویت میشند یه مقدار مشکوکه.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Pooriya1886 گفته است :

دقیقا منم همه چیزو عوض کردم به پاور فکر نمیکردم  بعد از دو سه هفته دوره خودم چرخیدن  فهمیدم پاوره 

متاسفانه من 6 ماهه دارم دوره خودم میچرخم

اینکه کارکردش بگیر نگیر داره خیلی عجیبه! دیر به نتیجه میرسیم که این پاور داستان داره

الان یک ماهه دارم با کورسیر نفس میکشم واقعا

سیستم ها مثل ساعت کار میکنن

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

سلام دوست عزیز

من هم احساس میکنم پاور مشکل داره.ولی فکر کنم استفاده پاور برای سیستم ماینینگ گارانتی اون رو باطل میکنه!

باید نرم افزار occt نصب کنید و زمان انجام تست پاور ولتاژ شاخه های 5 و 12 و 3.3 با مولتی متر خونده بشه.

اما به نظر من با اینکه نرم افزار قابل اطمینان نیست اما ولتازهایی که رویت میشند یه مقدار مشکوکه.

درود

والا پاوری که 11 سال و 11 ماه گارانتی داشته باشه و 6 ماه ماین کنه اونم با دو عدد 1060 روش داده بودم که فشار نباشه روش! کار اصولی بوده

تشکر از لطفتون.پاور زیاد تو دستم هست فقط بهشون حدود 20 روزی دسترسی ندارم و این سیستم الان داره بازی در میاره وگرنه اصلا من فکر کردم کاملا سلامت هست

احتمالا بتونم با مولتی متر ولتاژ رو سنجش کنم فقط نمیدونم از کدوم شاخه

اگه اطلاعات دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.(چون کابل های پاور تماما مشکی هست نمیدونم کدوم به کدومه)

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

سلام دوست عزیز

تا وقتی ایراد ظاهری نداشته باشه مشکلی نداره پاور قبل از ماینینگ هم مورد داشته  سری ocpt اسم سری oc گرین رو خراب کردن بی دلیل نبود که اینقدر سری جایگذینشون کردن

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Pooriya1886 گفته است :

تا وقتی ایراد ظاهری نداشته باشه مشکلی نداره پاور قبل از ماینینگ هم مورد داشته  سری ocpt اسم سری oc گرین رو خراب کردن بی دلیل نبود که اینقدر سری جایگذینشون کردن

من هم مثل شما فکر میکردم

اما این لینک رو بخونید

http://green-guarantee.ir/guarantee/view/cond2

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

من هم مثل شما فکر میکردم

اما این لینک رو بخونید

http://green-guarantee.ir/guarantee/view/cond2

چجوری میخوام متوجه بشن که با پاور ماین شده بعد پاوری که استاندارد پلاتینیوم داره   باید بتونه ۲۴ ساعته استفاده بشه ازش در کل سر پاور سهت گیر نیستن  ایراد ظاهری نداشته باشه  در لحظه عوض میکنن  برخوردشون هم عالیه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...