رفتن به مطلب

مزایده رم ddr4 ، گرافیک ۱۰۵۰، ۱۰۷۰

Recommended Posts

• ارسال 59
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

در 17 دقیقه قبل، hamid.y گفته است :

msi gaming x  فقط یک عدد موجوده

سری  ocv1  دو عد موجوده

به دلیل اینکه شما در آخرین دقیقه پیشنهاد دادید و در حق کسی ظلم نشه فقط قطعات که شما درخواست دادید تا ساعت 12 تمدید میشه

مزایده به اتمام رسید . با عزیزان هماهنگ میشه

عزیز جان یعنی چی که قطعاتی که من درخواست دادم یکساعت دیگه تمدید میشه؟؟!! ?

اول اینکه بنده از قصد در آخرین دقیقه اعلام کردم مزایده یعنی همین دیگه هرکس در آخرین دقایق پایان مزایده اعلام خرید کرد برنده مزایده هست.

دوم اینکه شما فرمودید 3 تا از این کارتها موجوده پس اون دوتای دیگه کجا شدند نه در اینجا و نه در پرشین بالاتر از مبلغ بنده کسی اعلام نکرده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنده متوجه نشدم 

جسارتا میشه بفرمایید در حال حاضر چه قطعاتی باقی مونده و بالاترین پیشنهاد چند هست ؟

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Aria.Jafari گفته است :

عزیز جان یعنی چی که قطعاتی که من درخواست دادم یکساعت دیگه تمدید میشه؟؟!! ?

اول اینکه بنده از قصد در آخرین دقیقه اعلام کردم مزایده یعنی همین دیگه هرکس در آخرین دقایق پایان مزایده اعلام خرید کرد برنده مزایده هست.

دوم اینکه شما فرمودید 3 تا از این کارتها موجوده پس اون دوتای دیگه کجا شدند نه در اینجا و نه در پرشین بالاتر از مبلغ بنده کسی اعلام نکرده.

در مورد آخرین دقیقه بنظرم اصلا کار درستی نیست و بقیه هیچ انتخابی نخواهند داشت  که من خودم قبول نمیکنم.در ثانی چند نفر ناراحت بودند از این قضیه که من بهشون کاملا حق میدم

در مورد ۱۰۵۰ سه مورد موجوده ولی دو عدد ocv1  و یک عدد gaming x .شما  قسمت گرافیک gaming x رو نقل قول کردید و فرمودید دوتا می‌خواین.من هم جواب دادم که فقط یک عدد از این سری دارم و از سری دیگه ۲ عدد موجوده

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، hi_end گفته است :

سلام 

رم فوری

?? برای شما

هماهنگ میشه

در 7 دقیقه قبل، Sir MehDi گفته است :

درود

بنده متوجه نشدم 

جسارتا میشه بفرمایید در حال حاضر چه قطعاتی باقی مونده و بالاترین پیشنهاد چند هست ؟

سلام عزیز

فعلا تمام قطعات فروش رفته اگر به توافق برسیم

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، hamid.y گفته است :

در مورد آخرین دقیقه بنظرم اصلا کار درستی نیست و بقیه هیچ انتخابی نخواهند داشت  که من خودم قبول نمیکنم.در ثانی چند نفر ناراحت بودند از این قضیه که من بهشون کاملا حق میدم

در مورد ۱۰۵۰ سه مورد موجوده ولی دو عدد ocv1  و یک عدد gaming x .شما  قسمت گرافیک gaming x رو نقل قول کردید و فرمودید دوتا می‌خواین.من هم جواب دادم که فقط یک عدد از این سری دارم و از سری دیگه ۲ عدد موجوده

شما اول بروید اصل و مفهوم مزایده رو متوجه بشید بعد بیایید بگید فلان کار درست هست یا غلط. اون کسانی که میگویی ناراحت شدند میتوانستند قبل از اعلام قیمت دیگران و قبل از اتمام ساعت مزایده بیایند و اعلام قیمت بالاتر یا فوری بکنند.

لینک به دیدگاه

آخرشم به اون گیمر بنده خدا کارت نرسیدا ??

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

آخرشم به اون گیمر بنده خدا کارت نرسیدا ??

اره داداش ?

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Saeed Joola گفته است :

اره داداش 1f62d.png

فدا سرت خدا بزرگه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...