رفتن به مطلب

کمک فوری

Chabouk
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من امروز به قصد نصب کارت گرافیک برای یکی از دوستان راهی منزل ایشون شدم . کارت گرافیک و درایور هاش رو با موفقیت نصب کردم . همه چیز خوب پیش می‌رفت تا یه فایل ۷۰ گیگی رو کپی کردم و در اواسط کپی کامپیوتر کاملا فریز شد . حتی دکمه ریستارت هم کار نمی‌کرد در نتیجه مجبور شدیم با دکمه پاور برق رو قطع کنیم.

بعد از اینکه مجددا کامپیوتر رو به برق متصل میکنیم پنج بوق بلند میده و سیستم ریست میشه و تصویری نامیده  و این کار دوباره و دوباره تکرار میشه.

راه هایی که تست کردم و جوابی نگرفتم:

تعویض جاهای رم در تمامی صورت های ممکن

زدودن گرد وغبار به وسیله بلوور

چک کردن سلامت سوکت پردازنده 

و چک کردن اتصالات 

در ضمن مادربرد ایشون مدل gigabyte p110 هستش . 

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.

لینک به دیدگاه

درود

ابتدا از طریق خارج کردن باتری مینبرد بایوس رو کلیر کنید

اگه گرافیک آنبرد داره کارت گرافیک رو خارج و تصویر از گرافیک آنبرد بگیرید و نتیجه رو اعلام کنید دوستان کمک میکنن

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، amir.na گفته است :

درود

ابتدا از طریق خارج کردن باتری مینبرد بایوس رو کلیر کنید

اگه گرافیک آنبرد داره کارت گرافیک رو خارج و تصویر از گرافیک آنبرد بگیرید و نتیجه رو اعلام کنید دوستان کمک میکنن

به مدت چهار دقیقه باتری رو خارج کردم و دوباره تست کردم نتیجه نداد . گرافیک مین بورد هم نتیجه ای دربر نداشت. گرافیک سابق رو هم می‌زارم همونطوریه . 

ممنون از پاسختون

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Chabouk گفته است :

به مدت چهار دقیقه باتری رو خارج کردم و دوباره تست کردم نتیجه نداد . گرافیک مین بورد هم نتیجه ای دربر نداشت. گرافیک سابق رو هم می‌زارم همونطوریه . 

ممنون از پاسختون

اگر بیش از یک ماژول رم داره یکی یکی تست کنید

مشخصات کامل سیستم رو اعلام کنید تا دوستان راهنمایی کنن

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، amir.na گفته است :

اگر بیش از یک ماژول رم داره یکی یکی تست کنید

مشخصات کامل سیستم رو اعلام کنید تا دوستان راهنمایی کنن

دو ماژول دارند

مشخصات کلی

Gigabyte p110 -d3

intel core i5 6402p

geil preistaine 2*4 2133 MHz 

Green Es 430w 

Old  :GT 730 

New : Gtx 1050 to zotac oc edition

wd blue 2tb 7200

لینک به دیدگاه

درود

What does BIOS beep sound mean?

1.AWARD BIOS 1short beep :System normal 2 short beep :CMOS Error 1 long beep and 1 short beep:Memory error 1 long beep and 2 short beep:Graphic card error 1 long beep and 3 short beep :AGP error 1 long beep and 9 short beep :Memory Error Continuous long beep :Memory not correctly installed Continuous short beep :Power supply unit failed 2.AMI BIOS 1 short beep :Memory Error 2 short beep:Memory parity check error. 3 short beep :basic memory 64K address check error 4 short beep :Real Time Clock malfunction . 5 short beep :CPU error 6 short beep:Keyboard error 7 short beep :CPU interruption error 8 short beep:Graphic card error 9 short beep :Memory error 10 short beep :CMOS error 11 short beep :CPU cache memory malfunction

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Chabouk گفته است :

دو ماژول دارند

مشخصات کلی

Gigabyte p110 -d3

intel core i5 6402p

geil preistaine 2*4 2133 MHz 

Green Es 430w 

Old  :GT 730 

New : Gtx 1050 to zotac oc edition

wd blue 2tb 7200

در ابتدا ماژول های رم رو به صورت تک در هر 2 اسلات تست کنید و اگه باز هم جواب نگرفتید به صورت زیر عمل کنید:

ابتدا تمامی متعلقات سیستم اعم از اتصال هارد و درایو DVD و تمامی اتصالات خارجی مانند پورت های USB رو خالی و سیستم رو به وسیله ابتدایی ترین قطعات استارت بزنید

یعنی فقط مینبرد و پردازنده و رم و پاور در مدار باشن و بقیه خارج از تست

اگه باز هم تصویر نداد قطعات رو خارج از فضای کیس تست کنید و نتیجه رو اطلاع بدید

فقط توجه کنید که سیستم کلیر بایوس باشد و با کارت گرافیک ها کار نداشته باشید فعلا و تلاش جهت گرفتن تصویر از آنبرد باشد

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، amir.na گفته است :

در ابتدا ماژول های رم رو به صورت تک در هر 2 اسلات تست کنید و اگه باز هم جواب نگرفتید به صورت زیر عمل کنید:

ابتدا تمامی متعلقات سیستم اعم از اتصال هارد و درایو DVD و تمامی اتصالات خارجی مانند پورت های USB رو خالی و سیستم رو به وسیله ابتدایی ترین قطعات استارت بزنید

یعنی فقط مینبرد و پردازنده و رم و پاور در مدار باشن و بقیه خارج از تست

اگه باز هم تصویر نداد قطعات رو خارج از فضای کیس تست کنید و نتیجه رو اطلاع بدید

فقط توجه کنید که سیستم کلیر بایوس باشد و با کارت گرافیک ها کار نداشته باشید فعلا و تلاش جهت گرفتن تصویر از آنبرد باشد

تست شد ولی نتیجه ای نداشت و باز هم همون پنج بوق به گوش میرسه . می‌تونه مشکل از رم باشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

رم های دیگهای اگه داری تست کن... اگه نشد،

پاور بهتر و دیگه ای تست کنید ببینید چجوری میشه... بنظرم پاور  فشار اورده به سیستمت، سعی کنید از پاور با استاندارد های بالاتر همیشه تهیه کنید!

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

سلام.داداش گلم 90 درصد مشکل های از این قبیل (تجربه شخصی خودم)از رم هست شما کیست رو ببر یه فروشگاه که چند مدل رم موجود هست و یکی دو مدل مختلف روش تست بزن انشالا مشکلت حل میشه 

لینک به دیدگاه

اگه پنج بوق بزنه یعنی سی پی یو مشکل داره . سی پی رو باز کنید و تمیز بودن پشت سی پی یو و سلامت پین های سوکت سی پی یو و تمیز بودن ان را چک کنید. 

لینک به دیدگاه

دوستان مشکل از رم بود و با پاک کردن رم با الکل به طور کامل حل شد.

ممنون ختم تاپیک

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...