رفتن به مطلب

فوری:مشاوره برای خرید کیبود و موس مشتی!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دوستان میخوام موس کیبور بگیرم برای سیستم جدیدم ، ولی موندم چی بگیرم !

یه کیبورد میخوام ، شدید گیمینگ باشه ، سیمی ، طراحیش شیک باشه ، صفحه کیلیدش یا LED نداشته باشه یا اگر هم داشته باشه سفید باشه یا اگر هم سفید نبود بشه خاموششون کرد ، برندش A4Tech نباشه ، تا نهایت 100 ولی اگه تا 70 80 بشه خیلی بهتره ، پول برای موس بمونه .

اما موس ... گیمینگ نباشه ، DPI اصلا مهم نیست 2000 هم زیاده ، سیمی ، خر کارباشه ، اینم A4Tech نباشه ، دکمه مکمه هم زیاد داشته باشه . کاربردشم برام کار با PC و اینترنت و بازی هایی که توشون تیرندازی نیست ( FPS و TPS باهاش نمیخوام بازی کنم ) .

الان A4Tech دارم و راضی هم هستم ولی می خوام یه تجربه جدید هم داشته باشم .

اگه بگین تو تهران از کجا هم میتونم تهیه کنم خیلی خوبه .

ممنون .

لینک به دیدگاه

کیبورد MS SideWinder X6 بگیر . فوق العاده هست . قیمتش در حدود 90 تومانه . ماوس هم اگر از مایکروسافت بگیری خیلی خوبه . ولی کمی گرونه .نگفتی تا چه قیمت باشه . من مدل MS sidewinder gaming x3 رو یشنهاد میدم . اگر تا 60 میتونی هزینه کنه . درسته که گیمینگه ولی ارزش داره . اگر کمتر میخوای Logitech LS1 Laser Mouse با قیمت 26 تومان هست . یه مدل مایکروسافت بیسیم هم هست به نام MS ARC . خیلی جالب و خوبه . قیمتش در حدود 60 تومانه . اینها همه تو سایت لیون هستن .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از پاسختون حامد جان .

کیبورده که خیلی مشتی بود ، حال کردم ؛ حالا ببینی موجود هست یا نه ؟ اما تو کف کیبوردهای Logitech موندم مخصوصا با G15 و G510 و G110 ، که خیلی گرونن ! ولی موسه اولی به نظرم یه مقدار گرون میاد ، دومی هم خیلی ساده .

دوستان نظری دارن اعلام کنن .

لینک به دیدگاه

ماوس Logitech MX518 هست که از سری گیمیگه . قیمتش حدود 55 تومانه . Logitech V150 هم هست که لیزری تقریبا معمولیه حدود 35 تومان .

کیبورد های G15 ، G510 و G110 قیمتشون بالاتره . 110 درحدود 110 تومان و 510 در حدود 140 تومان . G15 هم 125 تومانه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون . فقط یه سوال برام باقی ممنونه که کیبوردایی که از Logitech گفتم ... این نور کیلیداشون چرنگیه بالاخره ؟ یه جا عکسسش هست سبزه ، یه جا آبیه ، یه جا قرمزه . یا اینی که میشه خود کاربر رنگشونو عوض کنه ؟

( ماشالله ساتشم که به ما میرسه درش تختس )

لینک به دیدگاه

کیبورد های گیم رنگ LED شون تغییر میکنه . مخصوصا تو گرونها . این مدلها هم ممکنه از اون دسته باشن . باید از نزدیک ببینی .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...