رفتن به مطلب

ضعف سیستم در انجام بیش از یک کار

FMAHDI
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من جدیدا مشکلی با سیستمم پیدا کردم اونم اینه که سیستم من نمیتونه همزمان بیشتر از یک کار رو انجام بده و یا اگر هم انجام بده خیلی کند انجامش میده

مثلا وقتی سیستم داره یه فایل رو از یه درایو به یه درایو دیگه انتقال میده من همزمان میرم یه فیلم ببینم              مای کامپیوترو که میخوام باز بکنم ده پونرده ثانیه طول میکشه تا باز بشه و این قضیه برای باز کردن فیلم هم تکرار میشه

یا مثلا یه بازی رو در حال اجرا نگه میدارم تا برم ببینم توی تسک منیجر چه خبره تو این وضعیت برای باز شدن تسک منیجر سیستم کلی زور میزنه و شاید بعد سی ثانیه بالا بیاره

ولی در انجام کارها به تنهایی به مشکلی نخوردم یا حداقل متوجهش نشدم

بیشتر این مشکل موقع کپی فایل پیش میاد و تسک منیجر نشون میده که در حین انتقال فایل هارد داره صد درصد کار میکنه به خاطر همین به هارد مشکوک شدم و نرم افزار hd tune رو نصب کردم             اونجا سلامتی هارد رو گاها 95 و اکثرا 79 میزنه یعنی با هر بار روشن خاموش شدن سیستم یکی از این دو درصد سلامتی رو نشون میده    و در قسمت health ،  بخش interface crc error count رو آبی کرده و جلوش نوشته attention

کابل ساتا رو هم عوض کردم فایده نداشت

اگه دوستی هست که اطلاعی در این زمینه داره ممنون میشم راهنمایی کنه

hdd.PNG

ویرایش شده توسط fmahdi
لینک به دیدگاه

درود

یکبار کابل دیتا هارد رو جابجا به اسلات دیگه بزن .اگر نشد برنامه هارد دیسک سنتینل پرو رو نصب کن و از گذینه تست  رید رو بزن و در اخر یه عکس ازش بده.

اون ارور ابی هم مهم نیست .

ویرایش شده توسط Farhad koohkan
لینک به دیدگاه

این که هارد دیسک در حال انتقال دیتا زیر لود کامل بره عادیه .

این که تا حدی سیستم در حین انجام این کار کند بشه هم عادیه . ( البته نه به هر میزان و هر شکلی )

ارور مربوط به  دمیج کابل هم خیلی از مواقع هستش و میشه گفت بی اهمیته .

شما در همون HD Tune یه اسکن از سکتورهای هارد بگیرید ( قسمت Error Scan ) و شات مربوطه رو قرار بدید .

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، Farhad koohkan گفته است :

درود

یکبار کابل دیتا هارد رو جابجا به اسلات دیگه بزن .اگر نشد برنامه هارد دیسک سنتینل پرو رو نصب کن و از گذینه تست  رید رو بزن و در اخر یه عکس ازش بده.

اون ارور ابی هم مهم نیست .

623105593_hddread1.thumb.PNG.ec614459b4fdef54787efa226e7752d7.PNG

در 18 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

این که هارد دیسک در حال انتقال دیتا زیر لود کامل بره عادیه .

این که تا حدی سیستم در حین انجام این کار کند بشه هم عادیه . ( البته نه به هر میزان و هر شکلی )

ارور مربوط به  دمیج کابل هم خیلی از مواقع هستش و میشه گفت بی اهمیته .

شما در همون HD Tune یه اسکن از سکتورهای هارد بگیرید ( قسمت Error Scan ) و شات مربوطه رو قرار بدید .

626830888_hddtune.PNG.a7c10c2d71406e66b6be287df2c891ab.PNG

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، fmahdi گفته است :

این طور که HD Tune نشون میده هارد شما بدسکتور نداره .

البته تست این برنامه یه چیز 100 در 100 نیست . موارد معدودی هم مشکل از دید این برنامه مخفی می مونه .

این مشکل کاهش سرعت از چه زمانی رخ داده ؟ توی این مدت کار خاصی با سیستم نکردید ؟ مثل نصب آنتی ویروس و ... . راستی ویندوزتون چیه ؟ اگه ویندوز 10 هستش آپدیت خودکار ویندوز رو بستید ؟

در مورد مقدار سلامتی هم احتمال وجود باگ هست . یه نسخه دیگه از HD Tune رو نصب کنید ببینید مقدار سلامتی تغییر می کنه یا نه .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

این طور که HD Tune نشون میده هارد شما بدسکتور نداره .

البته تست این برنامه یه چیز 100 در 100 نیست . موارد معدودی هم مشکل از دید این برنامه مخفی می مونه .

این مشکل کاهش سرعت از چه زمانی رخ داده ؟ توی این مدت کار خاصی با سیستم نکردید ؟ مثل نصب آنتی ویروس و ... . راستی ویندوزتون چیه ؟ اگه ویندوز 10 هستش آپدیت خودکار ویندوز رو بستید ؟

در مورد مقدار سلامتی هم احتمال وجود باگ هست . یه نسخه دیگه از HD Tune رو نصب کنید ببینید مقدار سلامتی تغییر می کنه یا نه .

حقیقتش من چند وقت پیش با سیستمم به مشکل کلی تری خورده بودم و به خاطرش چندین بار توی انجمن راهنمایی خواستم

مشکل این بود که سیستم در اکثر بازی ها مشکل داشت حالا چه بازی سنگین بود چه سبک فرقی نداشت و عجیب این بود که بدون افت فریم لگ میزد که من بعد از چندین ماه با تغییر رفرش ریت مانیتور تا حدودی مشکل رو حل کردم

حالا میبینم که این مشکل رو هم داره توی این مدت هم هر کاری فکر کنید کردم ولی در حال حاضر یکی از نسخه های جدید ویندوز 10 رو نصب کردم و انتی ویروس هم ندارم،اپدیت خودکار رو هم دست نزدم چون سیستمو هیچوقت به اینترنت وصل نمیکنم 

من با چندین برنامه سکتور های هاردو تست کردم و هیچوقت مشکلی پیدا نکردم اما اگه شما باز هم لازم میدونید نسخه ی دیگه از این برنامه میگیرم و دوباره تست میکنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...