رفتن به مطلب

خریدار سیستم کامل i9 7980

Recommended Posts

با سلام . تاپیک به هیج عنوان سرکاری نیست .

خریدار باندل کامل Core i9 7980x هستم ( ترجیحا بهترین برد موجود برای این cpu و sli ساپورت ) . به همراه رم 64 گیگ فرکانس بالای 3000 ( اگه برد دو اسلاته دو ماژول 32 گیگابایتی و اگه چهار اسلات رم داشته باشه چهار ماژول 16 گیگ ) .

دوتاهم گرافیک gtx1080ti ( میخوام sli ببندم ) . ترجیحا برند asus-msi . پاور بنا به مصرف قطعات ، خودتون یک پاور خوش دست از برند گرین یا کولر مستر پیشنهاد بدین ( فقط این دو برند ) .

اگه گرافیک های rtx2xxx هم داشتین بگین .

ssd 1 ترا با هارد دیسک 4 ترا . مانیتور 4k با تایمینگ پایین و پنل ips . ( سایزش بیشتر از 32 نباشه نمیخوام خیلی واسه مانیتور خرج کنم بلکه میخوام بیشتر روی قطعات تمرکز کنم ) .

به همراه کولر بادی cpu ( ازون معمولی ها نباشه ، میخوام cpu رو تا 4 گیگاهرتز اورکلاک کنم که کولر بادی حرفه ای پیشنهاد بدین ) .

اگه خنک کننده هارد دیسک هم داشتیت بگین . حالا با توجه به قطعات ، بهترین کیس موجود برای این سیستم رو خریدارم ( مجموعا میخوام 6 فن روش نصب کنم پس کیسی باشه که حدقل 6 فن ساپورت کنه ) . فن هم معمولی نباشه حرفه ای باشه .

کیبورد و ماوس هم گیمینگ باشه . اسپیکر زیاد مهم نیست خیلی حرفه ای نباشه که قیمتش بره بالا . اونقدرم ضعیف نباشه که زود از کار بی افته . درحد یک اسپیکر میان رده رو به بالا .

حالا اگه شد یه صندلی چرخ دار خوب گیمینگ با یه میز متناسب با قطعات گفته شده خریدارم .

دوستان یه بار دیگه میگم به هیچ وجه علاف نیستم که سرکاری باشه . بودجم رو نگفتم تا یه وقت ریا نشه . ولی خوب خیلیا هستن که قدرتمند ترین قظعات رو بخوان داشته باشن .

ریا نباشه ولی توی قرعه کشی 100 میل برنده شدم بنابراین تا 60-65 میل میتونم برای pc خرج کنم نهایتا

ویرایش شده توسط Abbas70jahangard
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مبارکتون باشه فقط با توجه به اینکه توی بخش خرید و فروش تاپیک زدید لطف کنید قوانین رو رعایت کنید و در هر 24 ساعت تنها 2 بار تاپیک رو آپ کنید که حق سایرین  از بین نره.

ممنون.

ویرایش شده توسط Sir MehDi
لینک به دیدگاه

دوستمون رو x299 دنبال بورد با دوتا اسلات رم میگردم ??? و دوتا رم میخوان

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Pooriya1886 گفته است :

دوستمون رو x299 دنبال بورد با دوتا اسلات رم میگردم 1f602.png1f602.png1f602.png و دوتا رم میخوان

برد x299 مگه دو اسلاتی هم داره ??

لینک به دیدگاه

سلام

اگه کیس خیلی قوی می خواید من یه مدل ۸۰ هسته دارم که ۴ تا پردازنده ۲۰ هسته روشه با رم ۱۲۸ گیگ

تا ۲ ترا بایت رمش قابل ارتقاست و فک کنم تا ۸ تا گرافیک می خوره

با مشخصاتی که بخواید براتون می تونم درش بیارم

لینک به دیدگاه

درود

بنده فقط این موارد رو نیاز دارم : Core i9 7980 + Best Motherboard For This CPU - Ram 64Gb +3000 - Gtx 1080 Ti X2 ( Sli ) - Hdd 4Tb +7200 - Ssd 1Tb - Monitor 4K Ips 60Hz - Best Fan For Case x6 - Best Air Cooler For CPU - Best Keyboard & Mous Gaming - Best Spacker - Best Power For This System

همونطور که عرض کردم قصد دارم فرکانس i9 7980 رو به 4GHz اورکلاک کنم پس یه خنک کننده فوق حرفه ای نیاز دارم . درصورت وجود چنین سیستمی ، قیمت پیشنهادیتون رو بفرمایید . ( رم 128 گیگ و سی پی یو 80 هسته و اینا نباشه یا گرافیک 8 تا نباشه چون قیمتش باید زیر 70 میل واسم در بیاد )

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، F-14 گفته است :

سلام

اگه کیس خیلی قوی می خواید من یه مدل ۸۰ هسته دارم که ۴ تا پردازنده ۲۰ هسته روشه با رم ۱۲۸ گیگ

تا ۲ ترا بایت رمش قابل ارتقاست و فک کنم تا ۸ تا گرافیک می خوره

با مشخصاتی که بخواید براتون می تونم درش بیارم

بردی که 2 سی پی یو ساپورت کنه دیدم ولی اون مخصوص سی پی های زئونه و برای سی پی یو های کور آی تا حالا ندیدم بیشتر از یه سوکت داشته باشه چه برسه 4 سوکت سی پی یو !!! اگه ممکنه یه عکس بزارید

ضمنا بنده فقط سیستمی که نوشتم رو میخام .

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، Abbas70jahangard گفته است :

بردی که 2 سی پی یو ساپورت کنه دیدم ولی اون مخصوص سی پی های زئونه و برای سی پی یو های کور آی تا حالا ندیدم بیشتر از یه سوکت داشته باشه چه برسه 4 سوکت سی پی یو !!! اگه ممکنه یه عکس بزارید

داره سرکار میزاره،البته خدا میدونه شما هم همینطورید یا نه

لینک به دیدگاه

اون مادربوردی که می گم این طوری میشه(4 سوکتی

در 43 دقیقه قبل، Abbas70jahangard گفته است :

M9DGR_Front__50153.1431700364.jpg

لینک به دیدگاه

اینم عکس از کارگرد سیستمی که دارم میگم

۸۰ هسته ۱۲۸ گیگ رم ۱۲۰ مگابایت کش

IMG_20181018_102849_713.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...