رفتن به مطلب

مشکل با کیبورد

Kakarot
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و درود

دوستان ی مشکل عجیب برام پیش اومده 

امروز دوتا کیبورد معمولی برا دوتا از سیستم های گیم نتم خریداری کردم یکیش کامل سالمه دومی هم کار میکنه فقط یه مشکل داره 

اونم قطع و وصل شدن کلید ها موقع نگه داشتنشونه مثلا w رو نگه داری نیم ثانیه نگه میداره دوباره قطع میشه دوباره نگه میداره 

توی گیم اذیت کنندس واقعا تموم تنظیمات داخل ویندوز رو بررسی کردم نتیجه نداد اگه راه کاری بلدید ممنون میشم کمکی برسونید

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، amin_naja(امین پناهی زاده) گفته است :

توی گیم اذیت کنندس واقعا تموم تنظیمات داخل ویندوز رو بررسی کردم نتیجه نداد اگه راه کاری بلدید ممنون میشم کمکی برسونید

كيبورد رو روى يك سيستم ديگه تست كنيد احتمالا خود كيبورد ايراد داره كه معمولا ايراد يا از كابل ميشه يا از آى سى خودش كه بيشتر خود بورد و آى سى داخل ايراد دارن در اينگونه موارد...

لینک به دیدگاه

سلام . منظورتون اینه که وقتی مثلا W رو نگه میداری انگار داری پشت سر هم W رو فشار میدی و بر میداری . درسته ؟

لینک به دیدگاه

سلام

این لینک رو مطلالعه کنید توضیح داده کامل

HOW FIX KEYBOARD

لینک به دیدگاه

اگه مشکلت چیزیه که بالا گفتم خودمم داشتم . از سوکت کیبورد هست . باید کجش کنی به سمت چپ یا راست . یا یه چیز بزار لاش یا از تبدیل ps2 استفاده کن تو خود تبدیله یه چیز بزار که تنگ بشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...