رفتن به مطلب

خریدار اینتل 4 هسته ای سوکت 775

t.A.T.u
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت تمامی دوستان خریدار خریدار اینتل 4 هسته ای سوکت 775 هستم و یه دونه e7500 دارم که که اینو میدم بقیشم سر میدم ..اگر کسی همینچین موردی داشت بگید تا منم عکس بزارم اخه الان و سیستم سوار هست ...

با تشکر

لینک به دیدگاه

ممنونم از شما دوست گرامی . من همون طور که گفتم یه e7500 هم دارم که اگر براتون مقدور باشه این رو بردارید باقیشو سر بدم بهشتون .

میشه قیمت پیشنهادیتون رو عنوان کنید

با تشکر

لینک به دیدگاه

ممنون از شما دوست بزرگوار . من هم فن نمیخوام ولی خوب 100 زیاده حقیقتا . راه بیا با ما دوست عزیز

اقا منم مهلت تست میدم شما هم مهلت تست بده 48 ساعت خوبه..

لینک به دیدگاه

یه مشکلی هم که هست من اول نمیتونم سی پی یوم رو بفرستم . چون اینجا 3 تا داداشیم بعدش با سیست کار میکنن و داداشون در میاد اگر سیستم بخوابه .

البته دوستانی هستن که اینجا اطمینان بدن ولی خوب روم نمیشه یهشون رو بندازم و بگم بیا منو ضمانت کن که بنده خدا درگیر این مسایل بشه . نمیدون چی کار باید بکنم . شما میتونید به من همین جوری اعتماد کنید .

ممنون میشم لطفتون رو شامل حال ما بکنید.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز حجت جان(t.A.T.u) از کاربران خوب این انجمن و انجمن هات اورکلاک هستند از بابت معامله با ایشون خیالتون راحت باشه

درصورتی که باز هم نیاز به اعتماد سازی بیشتر هست از سیستم اعتماد سازی لیون استفاده کنید و هر دو عزیز کالا ها رو رو برای اقای حسینی بفرستید تا ایشون پس از اطمینان از سلامت قطعه ،آن رو برای طرف مقابل ارسال کنند @};-

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

ممنونم از شما عمو صابر . امیدوارم بتونم جبران کنم . هر چند تا حالا فقط زحمت از ما به شما رسیده.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...