رفتن به مطلب

مشکل Close Program در GTA V

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام .
من خیلی مدت میگذره گه gta v رو بر سیستمم i5 2500 – gt730 – ram 8gb نصب کرم و روی کیفیت بالا اجرا میکردم بدون هیچ مشکلی البته همراه با فارسی ساز و ترینر محبوب menoy که بازم میگم هیچ مشکلی نداشتم ( با آپدیت 1.41 ) .  و همونطور که گفتم تا این مدت هیچ مشکلی نداشتم .

حالا امروز که روی لانچر بازی کلیک کردم بازی اجرا شد ولی در ضفحه لودینگ بعد از رد شدن سه چهار تا عکس بازی close program میده . ماد ها و ترینر رو پاک کردم . دوباره امتحان کردم اما نشد .

اینبار بازی رو پاک کردم و پک آپ رو جایگزین کردم ( کاملا خام با اپدیت 1.41 ) اما همچنان مشکلم پا برجا بوده . حتی با این تصور که مشکل از تنظیمات بازی و تنظیمات گرافیکی باشه ، در پوشه سیو بازی فایل تنظیمات و اکثر سیو هام پاک کردم و دوباره امتحان کردم اما همونی بود که بود . سیستم هم ری استارت کردم و تمام برنامه های درحال اجرا رو بستم ولی بازم موفع لودینگ بازی استاپ ورکینگ میداد .

تعجب میکنم بدون اینکه کوچک ترین تغییری در کوچک ترین قسمت بازی ایجاد کنم ، ارور clos program میده . به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه ؟؟ ضمنا کردکم هم ریلودد هست و نسخه کامل بازی .

اینم عکسی از ارور : https://forum.lioncomputer.com/uploads/monthly_2018_10/101.PNG.9481a4eabdc873ebb69c79471f32ec95.PNG

ادامه توضیحات ارور قبلی : https://forum.lioncomputer.com/uploads/monthly_2018_10/202.PNG.440abb4e140f63d257a994fb6148df9c.PNG

لطفا زودتر جواب بدین ممنون میشم

ویرایش شده توسط Amir-Jamali-123
اصلاح چند غلط املایی
لینک به دیدگاه

بحث خطا وکرش کردن با پیغام stopped working هم میتونه نرم افزاری باشه و هم سخت افزاری.

اگه در سخت افزار اورکلاک انجام دادید اونو به حالت اول بازگردانید. 

نرم افزار هایی مثل MSI Afterburner اگر باز هست ببندید.

یکبار درایو کارت گرافیک رو حذف و آپدیت آخر رو نصب بفرمایید. 

چک کنید آنتی ویروس یا دفندر برای بازی مشکل ایجاد نکرده باشند.

ویرایش شده توسط G@m3R
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، G@m3R گفته است :

بحث خطا وکرش کردن با پیغام stopped working هم میتونه نرم افزاری باشه و هم سخت افزاری.

اگه در سخت افزار اورکلاک انجام دادید اونو به حالت اول بازگردانید. 

نرم افزار هایی مثل MSI Afterburner اگر باز هست ببندید.

یکبار درایو کارت گرافیک رو حذف و آپدیت آخر رو نصب بفرمایید. 

چک کنید آنتی ویروس یا دفندر برای بازی مشکل ایجاد نکرده باشند.

نه آخه میدونین من چند ماه بدون مشکل بازی میکردم .اما امروز وقتی اجرا کردم دیدم اینطوری میشه و تا دیروز هیچ مشکلی نداشت

نه اهل اورکلاک نیستم اصلا .  هم خنک کننده خوبی ندارم هم اطلاعات کاملی در این باره ندارم و هم اینکه به همین قدرت دیفالت سیستمم خیلی راضیم ?

ام اس ای افتر برنر هم اصلا ندارم که اجراش کنم بعد اینکه من گفتم تمام برنامه ها بسته بود :)

آنتی ویروس رو همون اول بعد از نصب برای بازی اعتماد سازی کردم از اون مطمعنم دخالتی نداشته .

.

.

.

یه سوال دیگه ، چرا هروقت صفحه لودینگ بازی میاد CPU Usage بین 80-100 میره ؟؟؟ البته همیشه اینطور بود و مشکلی پیش نمی اومد ولی کلا میگم چرا باید اینطوری بشه ؟ ( i5-2320-3ghz-4cpus )

لینک به دیدگاه

درود

روی گذینه بازی یا همون لانچرش کلیک راست کن و run as administrator رو بزن ببین اجرا میشه

لینک به دیدگاه

درایور کارت گرافیک و حذف و نصب کردم و لانچر بازی رو با استفاده از Run As Administrator   اجرا کردم اما بازم سر سومین عکس کرش کرد ? . به نظرتون با نصب آپدیت جدید این مشکل رفع میشه ( 1.43 ) ؟؟ اصلا امکان داره بخاطر آپدیت نبودن باشه ( 1.41 ) ؟؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

چرا هروقت صفحه لودینگ بازی میاد CPU Usage بین 80-100 میره ؟؟؟ البته همیشه اینطور بود و مشکلی پیش نمی اومد ولی کلا میگم چرا باید اینطوری بشه ؟ ( i5-2320-3ghz-4cpus )

این چی میشه ؟

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

درایور کارت گرافیک و حذف و نصب کردم و لانچر بازی رو با استفاده از Run As Administrator   اجرا کردم اما بازم سر سومین عکس کرش کرد 1f615.png . به نظرتون با نصب آپدیت جدید این مشکل رفع میشه ( 1.43 ) ؟؟ اصلا امکان داره بخاطر آپدیت نبودن باشه ( 1.41 ) ؟؟

اون آپدیت برای بخش آنلاین هست و تاثیری برای بخش آفلاین نداره...آخرین آپدیت همان 1.41 هست...گول سایت های بیسواد و سواستفاده کن ایرانی رو نخورید

ویرایش شده توسط G@m3R
لینک به دیدگاه

دوست عزیز 

مشکل این بازی منم چندبار داشتم  مال پک بود یا خودبازیه نمیدونم  چهارپنچ بار حلش کردم .ولی این سری باز بعدچندوقت باز خراب شد هنوز وقت نکردم سروکله بزنم باهاش دوباره

پیشنهاد میکنم بری تو پارتیشن c یا ویندوز  قسمت Prigramfile

Rock starپیداکنی و حذف کنی .دوباره نصب کنی اگه نشد ورژن 1,7,8یا اخرین ورژنو نصب کنی .بقیه ورژنها کارنمیکنن دان نکن 

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، farshad sh گفته است :

دوست عزیز 

مشکل این بازی منم چندبار داشتم  مال پک بود یا خودبازیه نمیدونم  چهارپنچ بار حلش کردم .ولی این سری باز بعدچندوقت باز خراب شد هنوز وقت نکردم سروکله بزنم باهاش دوباره

پیشنهاد میکنم بری تو پارتیشن c یا ویندوز  قسمت Prigramfile

Rock starپیداکنی و حذف کنی .دوباره نصب کنی اگه نشد ورژن 1,7,8یا اخرین ورژنو نصب کنی .بقیه ورژنها کارنمیکنن دان نکن 

اقا پوشه راک استارو پاک کردم و دوباره سوشیال کلاب رو نصب کردم ولی بازم سر عکس سوم - چهارم Close Program میده !!!

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

این چی میشه ؟

کلاً بازی ها بسته به موتور استفاده شده یا CPU Intensive هستند یا  GPU intensive 

یعنی برای اجرا بیشترین استفاده و فشار رو بر روی گرافیک یا پردازنده میزارن.

که جی تی ای 5 جزو بازی های بشدت CPU Intensive هست.

مثال های دیگه: سری Witcher  یا  Crysis 3

لینک به دیدگاه

قلق داره پاک کردنش .

بهتره با your unistaler  پاکش کنی را استارو

بعد هم گفتم فقط ورژن 1.78و اخرین ورژن جواب میده .من چهاربار اینجوری جواب گرفتم 

ولی سری اخر  یکبار اینکارو کردم جواب نداد که البته yourinstalerهم مدت محدود بود کارنکرد یک ورژن جدید دان کردم  با اون حذف کردم جواب نداد سری اخر .ولی چهاربار حداقل اینمارو جواب گرفتم . 

البته اگه ارورتون مربوط به راک استار باشه 

الان مال من هم دقیقا مثل مال شماست .دیگه حوصلشو نداشتم هردو ماه یکبار اینجوری میشه !!

منم اهل بازی نیستم  فقط واسه تست گرافیک نصب کردم بازیو .دیگه حوصلشو نداشتم باز ور برم  باهاش

ویرایش شده توسط farshad sh
لینک به دیدگاه

اگر نسخه بازیت 1.41 هست اصلا Social Club لازم نیست نصب باشه، کاملا پاکش کن، اگه خاطرم با‌شه چندتا فولدرم توی قسمت User/AppData هست که باید اوناهم پاک کنی

ویرایش شده توسط G@m3R
لینک به دیدگاه

در در 1397/07/30, 02:49:30، Catalyst گفته است :

کلاً بازی ها بسته به موتور استفاده شده یا CPU Intensive هستند یا  GPU intensive 

یعنی برای اجرا بیشترین استفاده و فشار رو بر روی گرافیک یا پردازنده میزارن.

که جی تی ای 5 جزو بازی های بشدت CPU Intensive هست.

مثال های دیگه: سری Witcher  یا  Crysis 3

متوجه شدم . ممنون .

در در 1397/07/30, 03:44:59، farshad sh گفته است :

قلق داره پاک کردنش .

بهتره با your unistaler  پاکش کنی را استارو

بعد هم گفتم فقط ورژن 1.78و اخرین ورژن جواب میده .من چهاربار اینجوری جواب گرفتم 

ولی سری اخر  یکبار اینکارو کردم جواب نداد که البته yourinstalerهم مدت محدود بود کارنکرد یک ورژن جدید دان کردم  با اون حذف کردم جواب نداد سری اخر .ولی چهاربار حداقل اینمارو جواب گرفتم . 

البته اگه ارورتون مربوط به راک استار باشه 

الان مال من هم دقیقا مثل مال شماست .دیگه حوصلشو نداشتم هردو ماه یکبار اینجوری میشه !!

منم اهل بازی نیستم  فقط واسه تست گرافیک نصب کردم بازیو .دیگه حوصلشو نداشتم باز ور برم  باهاش

نه ارورم فکر نکنم مال راک استار باشه . بعضی وقتا یه اروری میده که میگه مالکیت مشخص نیست و ازین جور چیزا . که با برگردوندن زمان به عقب رفع میشد .

الان فقط Stop Working میده و مشخص هم نیست ماله چیه . اگه مال سوشیال کلاب یا راک استار بود حتما باید داخل بازی یه چیزی بگه خودش . هرچند اخر اون اروری که عکسشو ارسال کردم ، لینکی موبوط به ورود به سایت راک استار بود که گفتم چیز مهم نیست دیگه آخرش رو عکس نگرفتم که تعداد عکس زیاد نشه .

در در 1397/07/30, 03:54:56، G@m3R گفته است :

اگر نسخه بازیت 1.41 هست اصلا Social Club لازم نیست نصب باشه، کاملا پاکش کن، اگه خاطرم با‌شه چندتا فولدرم توی قسمت User/AppData هست که باید اوناهم پاک کنی

اره 1.41 ریلودد . داداش مطمعنی هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟؟ یعنی سوشیال کلاب رو حذف کنم ؟؟ با Advanced Unstaller حذفش کنم خوبه یا حتما باید به مسیر های مختلف برم و دستی همرو پاک کنم ؟

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

اره 1.41 ریلودد . داداش مطمعنی هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟؟ یعنی سوشیال کلاب رو حذف کنم ؟؟ با Advanced Unstaller حذفش کنم خوبه یا حتما باید به مسیر های مختلف برم و دستی همرو پاک کنم ؟

با خیال راحت حذفش کن...برای ورژن 1.36 به بعد دیگه نیازی به Social Club نیست...اول با همون Unstaller حذفش کن برای اینکه کاملا مطمئن باشی دستی پوشه های دیگه هم چک کن اثری ازش نباشه.

لینک به دیدگاه

در در 1397/07/30, 15:06:59، G@m3R گفته است :

با خیال راحت حذفش کن...برای ورژن 1.36 به بعد دیگه نیازی به Social Club نیست...اول با همون Unstaller حذفش کن برای اینکه کاملا مطمئن باشی دستی پوشه های دیگه هم چک کن اثری ازش نباشه.

الان با advanced unstaller سوشیال کلاب رو حدف کردم ، پوشه هایی که در appdata هستن اسمشون rockstar games هست رو هم پاک کنم یا فقط پوشه هایی هایی که اسمشون social club هست رو حذف کنم ؟

لینک به دیدگاه

دوستان ممنون از راهنمایی تون . خودم فهمیدم مشکل از کجاست . سیو هام رو که حذف کردم دیگه کرش نکرد احتمالا سیو اول که بازی روی اون لود می شد ، مشکل داشت . حالا من برای اطمینان ( و کمی هم از روی تنبلی ) همه سیو هام رو پاک کردم . به هرحال ممنون از کمک همتون .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...