رفتن به مطلب

مشکل عجیب هدست Rapoo Vh200

Recommended Posts

سلام دوستان وقت همگی بخیر 

بنده یه هدست Rapoo VH200 از لیون خریداری کردم و امروز به دستم رسید ولی یه مشکل عجیبی داره ( شاید هم مشکل نباشه ) قضیه از این قراره که وقتی هدست رو به گوشی وصل میکنم صداش خیلی بیشتر از وقتیه که هدست به پیسی متصل هست یعنی وقتی که به پیسی متصل هست اون کیفیتی که باید داشته باشه رو مثل گوشی نداره 

کسی اگه میتونه راهنماییم کنه : ( 

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Dantek199 گفته است :

سلام دوستان وقت همگی بخیر 

بنده یه هدست Rapoo VH200 از لیون خریداری کردم و امروز به دستم رسید ولی یه مشکل عجیبی داره ( شاید هم مشکل نباشه ) قضیه از این قراره که وقتی هدست رو به گوشی وصل میکنم صداش خیلی بیشتر از وقتیه که هدست به پیسی متصل هست یعنی وقتی که به پیسی متصل هست اون کیفیتی که باید داشته باشه رو مثل گوشی نداره 

کسی اگه میتونه راهنماییم کنه : ( 

درود

مدل مین بورد و کیس؟

اینها اکثرا از ایزوله نبودن اتصالهای پنل جلویی کیس هستند . که کیفیت صدا را کم میکنند. و چاره ای هم ندارد. اتصال پنل جلویی صدا را به مین بورد چک کنید خوب جا رفته باشد . 

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

درود

مدل مین بورد و کیس؟

اینها اکثرا از ایزوله نبودن اتصالهای پنل جلویی کیس هستند . که کیفیت صدا را کم میکنند. و چاره ای هم ندارد. اتصال پنل جلویی صدا را به مین بورد چک کنید خوب جا رفته باشد . 

مادربورد msi z77 g43 ... مشکل یکی از ورودی های مادربورد هست که چک کردم و مشکل داشت مثه اینکه وقتی به اون یکی وصل میکنم صداش خیلی کمتر هست و مشکل داره !

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Dantek199 گفته است :

مادربورد msi z77 g43 ... مشکل یکی از ورودی های مادربورد هست که چک کردم و مشکل داشت مثه اینکه وقتی به اون یکی وصل میکنم صداش خیلی کمتر هست و مشکل داره !

سلام.

منظورتون این هست که به خروجی ای جز اون سبز رنگه هدستتون رو وصل میکنین؟

درهرصورت اگه مشکل از خروجی مادربردهست چند تا گزینه دارین که پیشهادم با توجه به هدستی که دارین مورد اول هست .1:تعمیر و تعویض2:خرید کارت صدایی مثل creative audigy value دست دوم که کیفیت صداتون رو نسبت به کارت صدای آنبردی که دارین  افزایش میده  یا creative soundblaster 5.1 vx. یا خرید کارت صداهای usb ارزان قیمت که توسط ویندوز بصورت مجزا با نصب درایور شناخته میشن  مانند:

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-peripherals/sound-card/wintech/usb-audio-device.html

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-accessories/headset-&-headphone/a4tech/a4tech-bloody-g480-gaming-headset-tone-controller.html

گزینه ی دوم یکسری امکانات از جمله صدای 7.1 مجازی داره که البته شخصا تست نکردم و از کیفیتش اطلاعی ندارم و صرفا صدای 7.1 مجازی رو ملاک خرید قرار ندین با توجه به قیمت نسبتا بالایی که داره چون با نرم افزار razer surround بصورت رایگان میتونین به یکی از بهترین صداهای مجازی 7.1 دسترسی پیدا کنین.

موفق باشین

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، mohsen.dehvari گفته است :

سلام.

منظورتون این هست که به خروجی ای جز اون سبز رنگه هدستتون رو وصل میکنین؟

درهرصورت اگه مشکل از خروجی مادربردهست چند تا گزینه دارین که پیشهادم با توجه به هدستی که دارین مورد اول هست .1:تعمیر و تعویض2:خرید کارت صدایی مثل creative audigy value دست دوم که کیفیت صداتون رو نسبت به کارت صدای آنبردی که دارین  افزایش میده  یا creative soundblaster 5.1 vx. یا خرید کارت صداهای usb ارزان قیمت که توسط ویندوز بصورت مجزا با نصب درایور شناخته میشن  مانند:

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-peripherals/sound-card/wintech/usb-audio-device.html

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-accessories/headset-&-headphone/a4tech/a4tech-bloody-g480-gaming-headset-tone-controller.html

گزینه ی دوم یکسری امکانات از جمله صدای 7.1 مجازی داره که البته شخصا تست نکردم و از کیفیتش اطلاعی ندارم و صرفا صدای 7.1 مجازی رو ملاک خرید قرار ندین با توجه به قیمت نسبتا بالایی که داره چون با نرم افزار razer surround بصورت رایگان میتونین به یکی از بهترین صداهای مجازی 7.1 دسترسی پیدا کنین.

موفق باشین

بله من اسپیکر هارو به خروجی سبز وصل میکنم و هدست رو به آبی که الان امتحان کردم مثه اینکه خروجی آبی مشکل داشت و کلا جابجاشون کردم ( چون بیشتر از هدست استفاده میکنم ) 

خیلی ممنون محسن جان بابت کمکت 

لینک به دیدگاه

زنده باشین.

عموما برای 3.5mm ها سبز خروجی هست برای بلندگوهای چپ و راست جلو.مشکی برای چپ و راست عقب و نارنجی برای مرکزی جلو و ساب ووفر. خاکستری بلندگوهای جانبی .صورتی برای میکروفون و آبی  ورودی هست.

شما برای اینکه ناچار نباشین همیشه بلندگو رو با هدست تعویض کنین یا باید هدستتون usb باشه یا با  dac استفاده کنین و بوسیله ی کنترل پنل عوض کنین خروجی صدارو (نرم افزار و هم چنین اسکریپت بصورت دستی هم میتونین تنظیم کنین برای راحت تر شدن که با کلیدهای ترکیبی سویچ بشه) یا باید کارت صداتون خروجی هدفون جدا داشته باشه که عموما در این موارد همراه امپ هست برای خروجی هدفون.در هرصورت با مینبورد شما صدای جلو چپ و راست(خروجی STEREO) رو فقط از همون خروجی  سبز رنگ میتونین دریافت کنین(هدست های usb درواقع ارتباطی با کارت صدای مینبورد ندارن)

موفق باشین.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...