رفتن به مطلب

مشکل با گارانتی سازگار

amincycloner
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت تمامی دوستان و کاربران عزیز لیون کامپیوتر

بنده در تاریخ 1397/06/31 در حال استفاده از کامپیوتر خود بودم که موقع بازی(Rainbow Six Siege) تو یک صفحه ثابت موند و موس و کیببرد از کار افتاده بود بنده کامپیوتر رو خاموش کردم از اول روشن کردم ولی وقتی روشن شد از اولین مرحله برای بوت شدن ( یعنی تایید کارکرد سی پی یو) رد نشد چندین بار Hard Reset کردم مشکل حل نشد و تصمیم گرفتم مادربرد رو به گارانتی بفرستم فردای همان روز یعنی 1397/07/01 به دفتر گارانتی سازگار در تبریز مراجعه کردم و مشکل رو کاملا توضیح داده و تمامی قطعات و متعلقات مادربرد رو دو دستی تقدیم دفتر کردم.

پس از 20 روز طبق پیگیری های بنده اطلاع دادند که گارانتی تایید شده و یک مادربرد جدید (Asus Maximus X Formula) برای شما از تهران به ما ارسال خواهد شد و هنگام دریافت بهتون اطلاع میدیم که به دفتر مراجعه کنید

بعد از 4 روز در تاریخ 1397/07/24 به بنده زنگ زدن و گفتند که این مادربرد نا موجود هست و هزینه 3,955,000 به شما تعلق خواهد گرفت ( درصورتی که این مادربرد در سطح بازار تهران و در وب سایت هایی همچون لیون کامپیوتر و آریا کامپیوتر آماده ارسال بود) همچنین به بنده گفتند که شماره شبا حساب خود را پشت رسید نوشته و رسید رو به ما تحویل دهید بنده بدون معطلی همان روز رسید رو تحویل دادم و امضا کردم.

عکس رسید (این عکس قبل از امضا در خانه گرفته شده) :

photo_2018-10-26_18-46-28.thumb.jpg.c7aaad6ef3d21a9e3fbe7c1ba5d45ba2.jpg

جدا از این که گارانتی از تحویل مادربرد موجود خود داری کرده و قیمت اصلی کالا رو برگشت نمیزنه

بعد از گذشت 10 روز از ارائه رسید تا به امروز 1397/08/04 هیچ مبلغی از طرف گارانتی به بنده واریز نشده

در این 10 روز 3 بار تماس گرفته شده برای پیگیری هزینه واریز و در آخرین تماس که روز چهار شنبه مورخ 1397/08/02 بود به بنده گفتند یا امروز یا فردا حتما واریز میشه ولی واریز نشد

(فایل صوتی تماس بین بنده و دفتر گارانتی با زبان محلی (ترکی) نیز موجود هست)

لینک به دیدگاه

متاسفانه گارانتی سازگار در بیشتر مواقع قصد فریب مشتری خود را دارد تا  اینکه خدمات صحیح پس از  فروش را ارائه دهد. مادربرد رو به اتحادیه بفرستین و ازشون شکایت کنید و یا به  بازرسی اصناف  مراجعه کنید.

ویرایش شده توسط farshid76
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، farshid76 گفته است :

متاسفانه گارانتی سازگار در بیشتر مواقع قصد فریب مشتری خود را دارد تا  اینکه خدمات صحیح پس از  فروش را ارائه دهد. مادربرد رو به اتحادیه بفرستین و ازشون شکایت کنی و یا به  بازرسی اصناف  مراجعه کنید.

نه مادربرد دستمه نه رسید

عکس و فایل های صوتی موجوده

لینک به دیدگاه

سلام.

شما باید رسید دریافت میکردی ازشون تا ی سندی داشته باشی برای اینکه مادربورد رو تحویل دادی و تحویل گرفتن ازت.الان با فایل صوتی دادگاه هم برید قبول نمیکنن

اصناف و اتحادیه هم در این شرایط فکر نکنم بتونن کاری کنن براتون چون اولا کالا جزو رده مادربورد های لوکس محسوب میشه و شما هم مدرکی در اختیار ندارین ک بدرد بخور باشه و جدا از اون خود گارانتی سعی به این داره که قیمتی رو برای شما واریز کنه که شما اون موقع خرید داشتین این مینبوردو. یعنی از روی کارت گارانتی نگاه میکنن که مینبورد یا کالای مربوطه چه تاریخی گارانتیش صادر شده و ب چ قیمتی. انتظار نداشته باشین الان 5-6 تومن که قیمت الان این مین هست ب شما برگردونن. الان شما شکایت کنین میگن فاکتور خریدتون رو بدید و شما هم ک در اختیارشون بذارید میگن خب شما ب فلان قیمت خریدی همون قیمت رو برات برگشت میزنیم در بهترین حالت. خود گارانتی هم تو این شرایط اقتصادی که هم انبار ها موجودی زیادی ندارن(رده قطعات لوکس و های اند) و قیمتا بالا کشیده مسلما مینبورد رو براتون تعویض نمیکنه

پسر دایی بنده مانیتور ایسوس خریدن ک بعد از 4 ماه مشکل بلک اسکرین ایجاد شد براش یعنی صفحه یهو سیاه میشد و باید مانیتور روشن خاموش میشد تا تصویر بیاد بعد از رجوع به گارانتی گفتن رسید خرید رو بدید (یعنی بفهمن شما ب چ قیمتی خریدی !) اگه پنل بشه تعویض کرد ک هیچ اگه نه همون قیمتی ک خریدین براتون برگشت میزنیم... در نهایت بعد از 9 روز گفتن پنل این مانیتور موجود نیست و نمیشه کاریش کرد و مبلغ خرید رو  برگشت زدن.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ?️??? گفته است :

درود. پاور سالم بوده؟

پاور سالمه
مدل پاور : Cooler Master Maker 1200 MIJ

مشکل اگر از پاور بود به خاطر پروتکشنی که تو این مدل هست اصلا روشن نمیشد سیستم

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ??????? گفته است :

سلام.

شما باید رسید دریافت میکردی ازشون تا ی سندی داشته باشی برای اینکه مادربورد رو تحویل دادی و تحویل گرفتن ازت.الان با فایل صوتی دادگاه هم برید قبول نمیکنن

اصناف و اتحادیه هم در این شرایط فکر نکنم بتونن کاری کنن براتون چون اولا کالا جزو رده مادربورد های لوکس محسوب میشه و شما هم مدرکی در اختیار ندارین ک بدرد بخور باشه و جدا از اون خود گارانتی سعی به این داره که قیمتی رو برای شما واریز کنه که شما اون موقع خرید داشتین این مینبوردو. یعنی از روی کارت گارانتی نگاه میکنن که مینبورد یا کالای مربوطه چه تاریخی گارانتیش صادر شده و ب چ قیمتی. انتظار نداشته باشین الان 5-6 تومن که قیمت الان این مین هست ب شما برگردونن. الان شما شکایت کنین میگن فاکتور خریدتون رو بدید و شما هم ک در اختیارشون بذارید میگن خب شما ب فلان قیمت خریدی همون قیمت رو برات برگشت میزنیم در بهترین حالت. خود گارانتی هم تو این شرایط اقتصادی که هم انبار ها موجودی زیادی ندارن(رده قطعات لوکس و های اند) و قیمتا بالا کشیده مسلما مینبورد رو براتون تعویض نمیکنه

پسر دایی بنده مانیتور ایسوس خریدن ک بعد از 4 ماه مشکل بلک اسکرین ایجاد شد براش یعنی صفحه یهو سیاه میشد و باید مانیتور روشن خاموش میشد تا تصویر بیاد بعد از رجوع به گارانتی گفتن رسید خرید رو بدید (یعنی بفهمن شما ب چ قیمتی خریدی !) اگه پنل بشه تعویض کرد ک هیچ اگه نه همون قیمتی ک خریدین براتون برگشت میزنیم... در نهایت بعد از 9 روز گفتن پنل این مانیتور موجود نیست و نمیشه کاریش کرد و مبلغ خرید رو  برگشت زدن.

فاکتور خرید موجود نیست متاسفانه

گفتم رسید بدید گفتند نیازی نیست

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، amincycloner گفته است :

فاکتور خرید موجود نیست متاسفانه

گفتم رسید بدید گفتند نیازی نیست

فاکتور خرید ندارین ؟ خدا بداد برسه. عملا هیچ ادعایی نمیتونید بکنید اینطوری. مین رو دست دوم خریدین یا اکبند ؟ چون معمولا پیش میاد دست دو ک جنس میخری فاکتور خرید قضیش فیصله میشه البته نیازی هم نیست جز اینکه کار ب شکایت بکشه

ویرایش شده توسط ???????
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ??????? گفته است :

فاکتور خرید ندارین ؟ خدا بداد برسه. عملا هیچ ادعایی نمیتونید بکنید اینطوری. مین رو دست دوم خریدین یا اکبند ؟ چون معمولا پیش میاد دست دو ک جنس میخری فاکتور خرید قضیش فیصله میشه البته نیازی هم نیست جز اینکه کار ب شکایت بکشه

فاکتور کاغذی نیست وگرنه آنلاین موجوده

مادربرد آکبند از آریا کامپیوتر تهیه شده

ویرایش شده توسط amincycloner
لینک به دیدگاه

شما قبل اینکه بورد رو بدین گارانتی تستش نکردین با پاور رو cpu رو ram دیگه ؟ مطمئن هستین که مین مشکل داره ؟ ممکنه اصلا مین مشکل نداشته باشه و با ی بایوس فلش بک مشکل حل بشه و گارانتی حالا مثلا در صورت تعمیر هم بورد رو باز کنه و عملا بوردتون تعمیری بشه و از ارزش بیوفته... شایدم بورد سالم باشه و ازتون بگیرن ب بهونه خراب یا RMA بعد ی وجهی بهتون بدن ... بالاخره مملکت خوبی داریم دیگه !

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ?️??? گفته است :

بعید هستش برد هنگام کار  یکهو بسوزه مگر اینکه پاور برد رو بسوزونه. حتما پاور رو با یک برد دیگه تست کنید.

پاور هم که خود به خود خراب نمیشه

مخصوصا از برقی که توی لاین از نوسان گیر استفاده شده

مشکلی از پاور نیست وگرنه همون طور که گفتم پروتکشنش نمیذاشت روشن شه

ولی سعی می کنم تست کنم با برد دیگه

در هم اکنون، ?️??? گفته است :

فاکتور آنلاین از نظر قانونی هیچ اعتباری نداره. هرچه سریع از همون سایت فاکتور فیزیکی با مهر و امضا معتبر تهیه کنید اگر همکاری نکردن به اتحادیه مربوطه شکایت کنید به خاطر فاکتور چندصدهزار تومنی جریمه میکنن.

مدتی صبر می کنم اگر هزینه ای واریز نشد و کار به شکایت کشید قبل از شکایت تهیه می کنم

در 1 دقیقه قبل، ??????? گفته است :

شما قبل اینکه بورد رو بدین گارانتی تستش نکردین با پاور رو cpu رو ram دیگه ؟ مطمئن هستین که مین مشکل داره ؟ ممکنه اصلا مین مشکل نداشته باشه و با ی بایوس فلش بک مشکل حل بشه و گارانتی حالا مثلا در صورت تعمیر هم بورد رو باز کنه و عملا بوردتون تعمیری بشه و از ارزش بیوفته... شایدم بورد سالم باشه و ازتون بگیرن ب بهونه خراب یا RMA بعد ی وجهی بهتون بدن ... بالاخره مملکت خوبی داریم دیگه !

نه با هیچ پاور و سی پی یو دیگه تست نشد

میگم چند بار Hard Reset کردم و BIOS Flashback و حتی نصب دوباره بایوس رو امتحان کردم مشکل حل نشد

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ?️??? گفته است :

پردازنده سالمه؟

هیچ قطعه ای با قطعه دیگری تست نشده اوایل فکر می کردم مشکل از پردازنده باشه ولی بعد از این که گارانتی گفت تایید شده و مشکل از مادربرد هست قطعات دیگر رو تست نکردم

البته فکر نکنم برد z370 هم توی تبریز پیدا بشه برای تست سی پی یو

لینک به دیدگاه

ارور bsod رو متوجه شدین بخاطر چی هست؟

خیلی ب ندرت پیش میاد که مینبورد خراب بشه جز اینکه پاور بهش صدمه بزنه... خصوصا وسط بازی گیر کردن و فریز شدن سیستم میتونه از cpu باشه از gpu باشه و حتی ram و عدم تغذیه کافی توسط پاور.

پاور شما مشکل تغذیه ای نداره و جزو مدل های رده بالاس اما این نکاتی که گفتم خیلی ب ندرت پیش میاد که مادربورد خود ب خود خراب شه اونم وسط بازی.. چرا میشه موقع روشن کردن سیستم ب علت ی سری جریان های اضافی تحت اورکلاک و ... مادربورد اسیب ببینه ولی وسط بازی نه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ??????? گفته است :

ارور bsod رو متوجه شدین بخاطر چی هست؟

خیلی ب ندرت پیش میاد که مینبورد خراب بشه جز اینکه پاور بهش صدمه بزنه... خصوصا وسط بازی گیر کردن و فریز شدن سیستم میتونه از cpu باشه از gpu باشه و حتی ram و عدم تغذیه کافی توسط پاور.

پاور شما مشکل تغذیه ای نداره و جزو مدل های رده بالاس اما این نکاتی که گفتم خیلی ب ندرت پیش میاد که مادربورد خود ب خود خراب شه اونم وسط بازی.. چرا میشه موقع روشن کردن سیستم ب علت ی سری جریان های اضافی تحت اورکلاک و ... مادربورد اسیب ببینه ولی وسط بازی نه

ارور 00 بود که هیچ معنی نمیده

اون بر کنار

ولی موقع روشن شدن 4 تا ال ای دی کنار 24 پین مادربرد هستش که اولی مربوط به سی پی یو دومی مربوط به رم و سومی مربوط به Storage و چهارمی هم برای GPU هست که اولی قرمز رنگ روشن شد یعنی سی پی یو شناسایی نمیشه

از اونجایی که توی پاور MIJ قسمت خاصی برای سی پی یو نیست و کانکترشو میشه بین چند تا عوض کرد تعویض کردم بازم روشن نشد

اسلات های رم هارو هم عوض کردم و حتی یکیشو در آوردم و یا هر دو تاشو تا ببینم پاس میشه اون مرحله یا نه

هیچ کدومشون نشد

پس تنها مشکلی که میمونه یا مشکل از سی پی یو هست یا مادربرد و شاید شاید از پاور ، هیچ دلیلی واسه خرابی پاور موجود نیست چون)

در هم اکنون، ?️??? گفته است :

خمیر بین کولر و پردازنده چی بوده؟

خمیر از پیش نصب شده روی NZXT Kraken X62

ولی بعد از انجام مراحل بالا یه بار دیگه با خمیر Cooler Master Mastergel Maker Nano تست کردم که شاید کار کنه سیستم ولی کار نکرد

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، amincycloner گفته است :

ارور 00 بود که هیچ معنی نمیده

ولی موقع روشن شدن 4 تا ال ای دی کنار 24 پین مادربرد هستش که اولی مربوط به سی پی یو دومی مربوط به رم و سومی مربوط به Storage و چهارمی هم برای GPU هست که اولی قرمز رنگ روشن شد یعنی سی پی یو شناسایی نمیشه

If your CPU LED is red, Simply means the CPU is not initialising. While that is simple the solution is not so simple as it can be so many things.
One of the most common fixes has been to inspect the socket itself and see if there are any bits of fluff or dirt in the socket space.
Check the CPU socket pins to, maybe one is bent or broken

خب الان شک ما به cpu هم میره. این کد گاهی اوقات کد مرگ cpu هست یعنی سی پی یو میتونه بخاطر افزایش یا کاهش ناگهانی ولتاژ اسیب ببینه و بسوزه. ربطی هم ب پاور نداره و میتونه از مدار تغذیه بورد باشه که هم خودش رو مرخص کرده هم cpu رو... گرچه فقط احتمال هست اینا تا cpu تست نشه جداگونه نمیشه نظر قطعی داد. کاش قبلش قطعات رو جداگونه تست میکردین. ممکنه الان گارانتی بگه بله مدار تغذیه بورد اسیب دیده و کاریش نمیشه کرد از اون طرف احتمال اینم هست ک cpu اسیب دیده باشه و شما مطمئن نیستی

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ??????? گفته است :

If your CPU LED is red, Simply means the CPU is not initialising. While that is simple the solution is not so simple as it can be so many things.
One of the most common fixes has been to inspect the socket itself and see if there are any bits of fluff or dirt in the socket space.
Check the CPU socket pins to, maybe one is bent or broken

خب الان شک ما به cpu هم میره. این کد گاهی اوقات کد مرگ cpu هست یعنی سی پی یو میتونه بخاطر افزایش یا کاهش ناگهانی ولتاژ اسیب ببینه و بسوزه. ربطی هم ب پاور نداره و میتونه از مدار تغذیه بورد باشه که هم خودش رو مرخص کرده هم cpu رو... گرچه فقط احتمال هست اینا تا cpu تست نشه جداگونه نمیشه نظر قطعی داد. کاش قبلش قطعات رو جداگونه تست میکردین. ممکنه الان گارانتی بگه بله مدار تغذیه بورد اسیب دیده و کاریش نمیشه کرد از اون طرف احتمال اینم هست ک cpu اسیب دیده باشه و شما مطمئن نیستی

اصلا فرض کنیم سی پی یو هم خراب شده باشه مشکل الان اون نیست که مشکل الان گارانتی هست اگر هزینه رو واریز کنن و بنده مادربرد جدید  تهیه کنم برسه به دستم اون موقع معلوم میشه سی پی یو هم سوخته یا نه و یا هزار تا حالت های ممکن

در 2 دقیقه قبل، ?️??? گفته است :

پردازنده اور شده بوده؟ ولتاژ پردازنده چقدر بوده؟

نه اور نشده بود و روی حالت Auto بود

تنها چیزی که از حالت Default خارج شده بود XMP برای رم ها فعال کرده بودم

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، amincycloner گفته است :

اصلا فرض کنیم سی پی یو هم خراب شده باشه مشکل الان اون نیست که مشکل الان گارانتی هست اگر هزینه رو واریز کنن و بنده مادربرد جدید  تهیه کنم برسه به دستم اون موقع معلوم میشه سی پی یو هم سوخته یا نه و یا هزار تا حالت های ممکن

نمیدونم شرایط تبریز چطوره اما شما میتونی احیانا cpu رو ببری یه جایی ک برات تست بگیرن ببینن بوت میکنه یا نه

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، ?️??? گفته است :

فرکانس رم چقدر بوده؟ ولتاژ SA و IO چطور؟

:|

قصد تاپیک یک چیز دیگه بود و پیام های شما یک چیز دیگه هست

رو auto بودن همشون تنها تغییری که بنده دادم فرکانس رم هارو از حالت نرمال به xmp تغییر دادم

در 4 دقیقه قبل، ??????? گفته است :

نمیدونم شرایط تبریز چطوره اما شما میتونی احیانا cpu رو ببری یه جایی ک برات تست بگیرن ببینن بوت میکنه یا نه

والا تو تبریز 2 تا فروشگاه هست که قطعات بروز کامپیوتر دارن

یکی که اصلا از اینتل خوشش نمیاد و فقط رایزن میبنده

دومی هم که حاضر نمیشه برای تست مادربرد رو در اختیار ما قرار بده

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، amincycloner گفته است :

:|

قصد تاپیک یک چیز دیگه بود و پیام های شما یک چیز دیگه هست

رو auto بودن همشون تنها تغییری که بنده دادم فرکانس رم هارو از حالت نرمال به xmp تغییر دادم

والا تو تبریز 2 تا فروشگاه هست که قطعات بروز کامپیوتر دارن

یکی که اصلا از اینتل خوشش نمیاد و فقط رایزن میبنده

دومی هم که حاظر نمیشه برای تست مادربرد رو در اختیار ما قرار بده

دوستمون قصد ایراد یابی دارن سعی دارن کمکتون کنن...
اولی فقط رایزن میبنده ک هیچ بذا ببنه :دی

دومی رو منظورتون اینه که مادربورد رو بده بهتون تست کنید یا اینکه کلا حاضر نمیشه cpu شما رو برای تست رو مین بذاره ؟ بگو حالا نمیر یه 30-40 تومن بهت میدم فقط ی تست بگیر بمب ک نیاوردم تست انفجار بگیری !

از دوستانی که تبریز هستن کسی نمیتونه cpu ایشون رو تست بگیره و ثواب برای اون دنیاش بیشتر بشه ؟ :دی

لینک به دیدگاه

ی چیزی که الان توجه کردم بهش بند اول کالای گارانتی دار غیر قابل تعمیر هست...به شما گفتن 3955 تومن ب شما بجای بورد میدن(احتمالا پولی که شما برای خرید این بورد دادید در ابتدا و اون زمان این بورد 3.800 تا 4 تومن بوده) و این به این معنی هم هست که اگر بورد رو میخواستن براتون تعویض کنن با نمونه مشابه شما باید تفاوت قیمت رو پرداخت کنید.

قیمت این بورد الان 5.400 هزار تومنه که یعنی شما برای دریافت بورد مشابه بوردتون باید 2.455 تومن دیگه صرفا برای اختلاف قیمت روز پرداخت کنید. پس قاعدتا بگن بورد موجود نیست بهتره تا اینکه بگن میتونیم بجای 3955 هزار تومن شما ی بورد ب همین قیمت بهتون بدیم! اونم مفتی !

photo_2018-10-26_18-46-28.jpg.38ef74d0b6a7c64a9517dd6a1dbf2b36.jpg

ویرایش شده توسط ???????
لینک به دیدگاه

جالبیش اینه که از بین تمامی مادربوردهای این سوکت که در سایت خودشون موجوده فقط همین مادربورد دوستمون موجوده و قیمتش هم مشخصه

sazgar.jpg

لینک به دیدگاه

درود

قارداش سی پی یو منم سوخت یعنی وسط برنامه یهو فریز شد و خاموش شد فکر میکردیم مادربرد مشکل داره ولی بعد تست متوجه شدم سی پی یوعه و برد هیچ مشکلی نداره. اخه عجیبه چون توی بازی سی پی یو  و جیپی یو و رم تو فشاره برد فقط وسیلست..چون میفرمایند سی پی یو رو هم نمیشناسه شک میره روش.شما عجله کردی اول باید خودت تستش میکردی حالا برو برد رو بگیر بیار خونه حتی اگر تست زدی و برد هم خراب بود تا بتونی یک شکایت درست حسابی انجام بدی .بگو برد رو بدید بدم تعمیر کنن یکی هست تعمیر میکنه وفلان ازشون بگیر برو شکایت کن.

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، ??????? گفته است :

دوستمون قصد ایراد یابی دارن سعی دارن کمکتون کنن...
اولی فقط رایزن میبنده ک هیچ بذا ببنه :دی

دومی رو منظورتون اینه که مادربورد رو بده بهتون تست کنید یا اینکه کلا حاضر نمیشه cpu شما رو برای تست رو مین بذاره ؟ بگو حالا نمیر یه 30-40 تومن بهت میدم فقط ی تست بگیر بمب ک نیاوردم تست انفجار بگیری !

از دوستانی که تبریز هستن کسی نمیتونه cpu ایشون رو تست بگیره و ثواب برای اون دنیاش بیشتر بشه ؟ :دی

نه کلا خیلی ادعاش میشه و تحویل نمیگیره برا اون چیزا فقط فروش جنس رو بلده

در 16 ساعت قبل، ??????? گفته است :

ی چیزی که الان توجه کردم بهش بند اول کالای گارانتی دار غیر قابل تعمیر هست...به شما گفتن 3955 تومن ب شما بجای بورد میدن(احتمالا پولی که شما برای خرید این بورد دادید در ابتدا و اون زمان این بورد 3.800 تا 4 تومن بوده) و این به این معنی هم هست که اگر بورد رو میخواستن براتون تعویض کنن با نمونه مشابه شما باید تفاوت قیمت رو پرداخت کنید.

قیمت این بورد الان 5.400 هزار تومنه که یعنی شما برای دریافت بورد مشابه بوردتون باید 2.455 تومن دیگه صرفا برای اختلاف قیمت روز پرداخت کنید. پس قاعدتا بگن بورد موجود نیست بهتره تا اینکه بگن میتونیم بجای 3955 هزار تومن شما ی بورد ب همین قیمت بهتون بدیم! اونم مفتی !

photo_2018-10-26_18-46-28.jpg.38ef74d0b6a7c64a9517dd6a1dbf2b36.jpg

اصلا من به همون هزینه ای که گفتن هم راضی هستم اونم نمیدن آخه

در 15 ساعت قبل، testaccount گفته است :

این مادربرد الان قیمت اش نزدیک 6 میلیونه، دلیل اینکه گفتن مادربرد موجود نیست هم همینه میخوان سرت کلاه بذارن، به اتحادیه شکایت کن و عین همون مادربرد را پس بگیر نه ریال بی ارزش.

یکی از دوستان سر خرید اینترنتی 3 ماهه شکایت کرده هنوز به نتیجه ای نرسیده هزینه رفت و آمد هست زمان نیاز داره صبر نیاز داره و ....

در 11 ساعت قبل، MohMosGh1973 گفته است :

جالبیش اینه که از بین تمامی مادربوردهای این سوکت که در سایت خودشون موجوده فقط همین مادربورد دوستمون موجوده و قیمتش هم مشخصه

sazgar.jpg

موندم چی به چیه :|

در 11 ساعت قبل، Farhad koohkan گفته است :

درود

قارداش سی پی یو منم سوخت یعنی وسط برنامه یهو فریز شد و خاموش شد فکر میکردیم مادربرد مشکل داره ولی بعد تست متوجه شدم سی پی یوعه و برد هیچ مشکلی نداره. اخه عجیبه چون توی بازی سی پی یو  و جیپی یو و رم تو فشاره برد فقط وسیلست..چون میفرمایند سی پی یو رو هم نمیشناسه شک میره روش.شما عجله کردی اول باید خودت تستش میکردی حالا برو برد رو بگیر بیار خونه حتی اگر تست زدی و برد هم خراب بود تا بتونی یک شکایت درست حسابی انجام بدی .بگو برد رو بدید بدم تعمیر کنن یکی هست تعمیر میکنه وفلان ازشون بگیر برو شکایت کن.

گارانتی مرض نداره که بگه برد مشکل داره فوقش همون طور که کاربر Kingpin (امیر خودمون) گفتند ممکنه مشکل برد از قسمت تغذیه باشه که زده باشه سی پی یو رو هم خراب کرده باشه

که امروز عصر میرم بازار ببینم برد مناسب پیدا می کنم برای تست

لینک به دیدگاه

آپدیت :

الان زنگ زدم پرسیدم به بنده گفتند واریز شده ساعت 10 ولی به بنده هیچ واریزی انجام نشده

(چون واریز از طریق شبا هست و بالای 3 میلیون ممکنه یک روز طول بکشه که ببینیم چی میشه)

لینک به دیدگاه

ارسال اشتباه

ارسال اشتباه
لینک به دیدگاه

با سلام

ساعت 4 مبلغی که گفته بودند واریز شد

از مدیران خواهشمندم تاپیک قفل شود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...