رفتن به مطلب

تاپیک اطلاع رسانی بازیهای رایگان یا دارای تخفیف ویژه

Recommended Posts

در هم اکنون، Hassan.SK گفته است :

سلام وحید جان

تو پست دوم اشاره کردم

سلام

?

یه آپ حساب کن !!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بازی‌های رایگان سرویس گلد ایکس‌باکس در ماه نوامبر

1.thumb.png.4d97cbfa2228e1868edef6bf0de6a130.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بازیهای رایگان سرویس پلی استیشن پلاس برای ماه نوامبر

Yakuza Kiwami -PS4
Bulletstorm: Full Clip Edition- PS4
 Jackbox Party Pack 2- PS3
 Arkedo Series -PS3
Burly Men At Sea -PS Vita + PS4
 Roundabout -PS Vita + PS4

لینک به دیدگاه

Screenshot_20181102-220925_1.thumb.jpg.37ac675481e9d041c2942eb3f7f09c29.jpg

️ بازی Destiny 2 برای مدت محدود رایگان شد!
به مناسبت یک سالگی این عنوان،بتلنت به همه کاربران یک نسخه را برای همیشه بصورت رایگان هدیه می‌دهد! برای دریافت این بازی به لینک زیر مراجعه نمایید:

https://eu.account.blizzard.com/gifts/

اگر تاکنون اکانت بتلنت نداشته اید، قبل از دریافت این بازی، باید حتما قسمت تایید شماره موبایل SMS Protect را بر روی اکانتتان فعال کنید!

لینک به دیدگاه

دوستان بتل نت شماره ایرانو قبول نمیکنه چرا. از چه راهی استفاده کردین

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

دوستان بتل نت شماره ایرانو قبول نمیکنه چرا. از چه راهی استفاده کردین

قبول میکنه مشکلی نیست، کشور رو ایران قرار بده و شماره رو بصورت 9893600000000 وارد کن. من با ایرانسل توی 5ثانیه کد رو دریافت کردم

لینک به دیدگاه

دقیقا مشکل همینه کشورو امریکا زدم. ممنون

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، G@m3R گفته است :

قبول میکنه مشکلی نیست، کشور رو ایران قرار بده و شماره رو بصورت 9893600000000 وارد کن. من با ایرانسل توی 5ثانیه کد رو دریافت کردم

این فقط دیروز بود یا امروزم هست

من میرم بگیرم فقط نسخه های پولی هست

مشکل چیه من نمیتونم بگیرم

ویرایش شده توسط Free Man
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 48 دقیقه قبل، Free Man گفته است :

این فقط دیروز بود یا امروزم هست

من میرم بگیرم فقط نسخه های پولی هست

مشکل چیه من نمیتونم بگیرم

تا 18 نوامبر وقت داره

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، G@m3R گفته است :

Screenshot_20181102-220925_1.thumb.jpg.37ac675481e9d041c2942eb3f7f09c29.jpg

2b55.png️ بازی Destiny 2 برای مدت محدود رایگان شد!
به مناسبت یک سالگی این عنوان،بتلنت به همه کاربران یک نسخه را برای همیشه بصورت رایگان هدیه می‌دهد! برای دریافت این بازی به لینک زیر مراجعه نمایید:

https://eu.account.blizzard.com/gifts/

اگر تاکنون اکانت بتلنت نداشته اید، قبل از دریافت این بازی، باید حتما قسمت تایید شماره موبایل SMS Protect را بر روی اکانتتان فعال کنید!

از بس پلیراشو از دست داده بانجی آخرش بازی رو فری کرد تا یکم پلیر جذب کنه

هرچی پلیر دستنی بود مهاجرت کردن به Warframe

xD

لینک به دیدگاه

درود دوستان .

قصد اد کردن بازی رو داشتم ولی هرکاری میکنم اکانت نمیسازه بی شبکه شخصی انتقال داده که وفتی گزینه ساخت رو میزنم سایت failed میشه با فیلتر شکنم همون صفحرو میاره با گوگلم امتحان کردم اصلا نمیسازه.

دوستان از چه راهی استفاده میشه کرد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

درود دوستان .

قصد اد کردن بازی رو داشتم ولی هرکاری میکنم اکانت نمیسازه بی شبکه شخصی انتقال داده که وفتی گزینه ساخت رو میزنم سایت failed میشه با فیلتر شکنم همون صفحرو میاره با گوگلم امتحان کردم اصلا نمیسازه.

دوستان از چه راهی استفاده میشه کرد؟

من dns ست کردم دیگه هر چی سایت تحریمه باز میکنه 

178.22.122.100

نمونه سایت amd بدون قندشکن

1.thumb.png.6f6b0af73fe16e3b18e7c857c45d28dc.png

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

دمت گرم داداش الان امتحان میکنم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بازی DISTRAINT: Deluxe Edition به مدت محدود در پلتفرم Steam رایگان شده است، از طریق لینک زیر برای اضافه کردن این بازی بصورت دائم به اکانت خود اقدام کنید:

https://goo.gl/dFnLLf

لینک به دیدگاه

بازی Play ARK: Survival Evolved  تا چهار روز دیگه رایگان شده

https://store.steampowered.com/app/346110/ARK_Survival_Evolved/

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، iiraniangamei گفته است :

بازی Play ARK: Survival Evolved  تا چهار روز دیگه رایگان شده

https://store.steampowered.com/app/346110/ARK_Survival_Evolved/

فکر نکنم رایگان شده باشه فقط تا مدت محدودی میشه بازی کرد.راستی Destiny 2 اگر کسی هست ادد کنه بریم بازی تنهایی خیلی کسل کنندست.(id:SUPERSOLDIER)

ویرایش شده توسط Rorschach
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 ساعت قبل، Rorschach گفته است :

فکر نکنم رایگان شده باشه فقط تا مدت محدودی میشه بازی کرد.راستی Destiny 2 اگر کسی هست ادد کنه بریم بازی تنهایی خیلی کسل کنندست.(id:SUPERSOLDIER)

سلام ، بله تا چهار روز آینده رایگان شده

بازی PlayerUnknown’s Battlegrounds و بازی PES 2019 بر روی Xbox one از تاریخ  8 الی 11 نوامبر به مدت محدودی رایگان شده اند که با اضافه کردن بازی به اکانتتان همیشه می توانید این عنوان را داشته باشید.همچنین در صورتی که حتی Xbox live Gold هم نداشته باشید می توانید به بخش آنلاین بازی ها دسترسی داشته باشید.

لینک به دیدگاه

من مدت زیادی هست که روی استیم فقط دوتا2 بازی کردم و الان می‌خوام برم سراغ چنتا بازی دیگه. از نظر سبک از بازی‌های سبک RPG و اکشن لذت می‌برم ولی چیزی که به شدت برام مهمه اینه که می‌خوام روی یه بازی وقت بذارم که ارزش داشته باشه. قبلا Path of Exile رو تجربه کردم و یادمه فیلتر بود و برای بازی کردن باید و توی سرور موندن نیاز به قندشکن داشتی و الانو نمیدونم! یه نگاهی هم به WarFrame انداختم و بازخوردهاش ظاهرا مثبت هست ولی یه نگاهی به گیمپلی بازی انداختم گویا بازی به شدت کژوآل و سریع هست ولی خب اگه کسی این دو تا بازی رو که نام بردم انجام داده یا میده منو درجریان بذاره ممنون میشم. اگر هم پیشنهادات دیگه‌ای دارید، همینجا بگید بهم و به صورت مختصر تجربه خودتون رو در اون بازی توصیف کنید.

لینک به دیدگاه

در در 1397/08/17, 11:02:34، Hassan.SK گفته است :

سلام ، بله تا چهار روز آینده رایگان شده

بازی PlayerUnknown’s Battlegrounds و بازی PES 2019 بر روی Xbox one از تاریخ  8 الی 11 نوامبر به مدت محدودی رایگان شده اند که با اضافه کردن بازی به اکانتتان همیشه می توانید این عنوان را داشته باشید.همچنین در صورتی که حتی Xbox live Gold هم نداشته باشید می توانید به بخش آنلاین بازی ها دسترسی داشته باشید.

همیشگی نیست عزیز، فقط همین چند روز میتونید رایگان بازی کنید .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Sandor گفته است :

من مدت زیادی هست که روی استیم فقط دوتا2 بازی کردم و الان می‌خوام برم سراغ چنتا بازی دیگه. از نظر سبک از بازی‌های سبک RPG و اکشن لذت می‌برم ولی چیزی که به شدت برام مهمه اینه که می‌خوام روی یه بازی وقت بذارم که ارزش داشته باشه. قبلا Path of Exile رو تجربه کردم و یادمه فیلتر بود و برای بازی کردن باید و توی سرور موندن نیاز به قندشکن داشتی و الانو نمیدونم! یه نگاهی هم به WarFrame انداختم و بازخوردهاش ظاهرا مثبت هست ولی یه نگاهی به گیمپلی بازی انداختم گویا بازی به شدت کژوآل و سریع هست ولی خب اگه کسی این دو تا بازی رو که نام بردم انجام داده یا میده منو درجریان بذاره ممنون میشم. اگر هم پیشنهادات دیگه‌ای دارید، همینجا بگید بهم و به صورت مختصر تجربه خودتون رو در اون بازی توصیف کنید.

World of tanks رو پیشنهاد میکنم . البته روی استیم نیست و کلاینت مخصوص خودشو داره . گیم پلی هاشو ببینید اگر خوشتون اومد بیشتر راهنمایی میکنم

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، Sandor گفته است :

من تقریبا 115 ساعت بازی کردم path of exile  تا همین 10 روز پیش. هیچ مشکلی نداشت و ف.ی.ل.ت.ر شکن هم نمیخواد. سرور فرانسه هم از همه پینگش پایینتر بود.

بازی قشنگیه ولی واسه من یه خورده خسته کننده بود (تکراری شد واسم , البته نظر شخصی). ایتم های بازی هم خیلی زشت و بی ریختن! این کارو کردن که واسه زیبا کردن ایتم و کاراکتر پول خرج کنی , فقط همین پولیه که ربطی به قدرت کاراکتر نداره. گرافیکش هم روی بالاترین تنظیمات گذاشتم خیلی خوب بود.

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، Illidan گفته است :

ن تقریبا 115 ساعت بازی کردم path of exile  تا همین 10 روز پیش. هیچ مشکلی نداشت و ف.ی.ل.ت.ر شکن هم نمیخواد. سرور فرانسه هم از همه پینگش پایینتر بود.

مطممئنی عزیز؟ من با نت پارس آفلاین میرفتم شیلتر بود. البته قضیه مال پارساله

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به مدت 2 روز میتونید ark survival evolved رایگان بازی کنید

image.thumb.png.619d7e6faa09cc8182f9352de4bc039a.png

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، Sandor گفته است :

مطممئنی عزیز؟ من با نت پارس آفلاین میرفتم شیلتر بود. البته قضیه مال پارساله

بله مطمعنم.  الان اومدم پلی کنم عکس بگیرم واسه شما که دیدم اپدیت اومده واسش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...