رفتن به مطلب

قیمت گذاری سیستم

Recommended Posts

در 9 دقیقه قبل، Sir MehDi گفته است :

پ.ن  مجددا اگر توی همه تاپیک ها شرکت نکنیم اتفاق خاصی نمیفته و کسی نمیگه چرا شرکت نکردی. شاید اطلاعاتمون دقیق نباشه و باعث گمراهی بشه.

https://www.youtube.com/watch?v=SZUrnUpLXLA

من اگر GTX 770 4GB بیارم براتون شما 1800 میخرید ازم؟

خیر بنده نیاز به گرافیک ندارم وای اگر بخوام روزی 770 و یا 1050 تی ای بخریم  و قیمتش اینجوری باشه قطعا 770 خواهم خرید :)

ویدیو تست 770 روی بتلفیلد 1  که دایرکس 12 هم هستش ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Gg1s50IqXL0

اینم 1050 تی ای روی دایرکس 12

https://www.youtube.com/watch?v=9kwKenzl5XY

:)

لینک به دیدگاه

سلام دوستان قیمت مادربرد وcpuبین3/5الی4

قیمت رمهاتون500

قیمت گرافیک هم چون2گیگه1الی1200براش خوبه

هارد350الی400

پاور وکولر رو من انقدر توجریان قیمتهاشون نیستم

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، memex گفته است :

از نظر من فقط سیستم شما یه گرافیک کم داره 

رم هم متوسط هست برای بازی های الان 

شما گرافیکو بفروش 1.500 بزار روش یه کارت با vram 8 or 6 gig پیدا کن کارت قشنگ راه میوفته گلوگاهم نداری سیپیوتم قویه 

ممنون - ولی فکر کنم - حداقل هارد بلک و اس اس دی لازمه - 8گیگ رم و گرافیک-هزینه 1 بازی انلاین اورجینال هم که وحشتناک شده

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، 17behrooz گفته است :

قیمت رمهاتون500

قیمت گرافیک هم چون2گیگه1الی1200براش خوبه

هارد350الی400

پاور وکولر رو من انقدر توجریان قیمتهاشون نیستم

ممنون

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، Sandor گفته است :

درود

به نظرم نفروشی بهتره. بتلفیلد هم می‌تونی بازی کنی عزیز. با خرید ماژول اضافی رم تا حدی میتونی کمبود سیستمو جبران کنی. ولی اگر باز هم خواستید بفروشید بنده در خدمت هستم.

چشم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 دقیقه قبل، 17behrooz گفته است :

خدائی چرا قیمتهای پرت میدید و فروشنده را سر در گم میکنید ؟!!!!!!

وقتی باندل i7 حرفه ای 1151 با گارانتی را 4 نمیخرن چرا فکر میکنید باید باندل 4770K چهار سال کارکرده بدون گارانتی را 3.5 تا 4 بخرن ؟!

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

درود

باندل حدود 2800

رم 700

گرافیک 1300

هارد 350

پاور 750

کیس 800

مانیتور 4000

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 دقیقه قبل، Behzad Tak گفته است :

وقتی باندل i7 حرفه ای 1151 با گارانتی را 4 نمیخرن چرا فکر میکنید باید باندل 4770K چهار سال کارکرده بدون گارانتی را 3.5 تا 4 بخرن ؟!

درود

متاسفانه آقا بهزاد موضوع سر همان پینوشتی است که عرض کردم.

بعضی دوستان حتی زحمته این رو به خودشون نمیدن که قیمت کالا های مشابه رو چک کنند سپس قیمت بدند.

پ.ن وقتی توی یه فیلد اطلاعات کامل ندارم سعی کنم توی اون بحث شرکت نکنم چون شاید اطلاعاتم غلط باشه و باعث گمراهی بشه. مثل اینکه توی بحث سیستم های صوتی خودرو بیام شرکت کنم و بگم اطلاعاتم بیشتر از @Ali Subi عزیز هست.

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Behzad Tak گفته است :

ممنون می شم شما راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، ShQringQn گفته است :

درود

باندل حدود 2800

رم 700

گرافیک 1300

هارد 350

پاور 750

کیس 800

مانیتور 4000

ممنون دوست عزیز

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، samikkk گفته است :

ممنون دوست عزیز

خواهش میکنم ?

لینک به دیدگاه

برادر اصلا احتیاجی به اس اس دی  نیست هارد بلک هم اصلا ارزش خرید نداره رم ddr3 قیمت مناسب میتونید پیدا بکنید فقط گرافیک رو تغیر بدین کافیه  گرافیک رو عوض کنید حتا رمو ارتقاع هم نیدین مشکلی پیش نمیاد براتون الان وضیت طوریکه ادم چیزی بفروشه نمیتونه بخره  حتا اگر قصد فروش هم دارین یه مدت کوتاه صبر بکنید چون وضعیت معلوم‌ نیست چجوری میشه فروش تو ایم شرایط واقعاً منطقی نیست

ویرایش شده توسط Pooriya1886
لینک به دیدگاه

اینکه باندل ۶۷۰۰ رو ۴ تومن بزور میشه فروخت بخاطر کم شدن خریداره نه نداشتن ارزش ، قیمت ۳۰۰۰ تا ۳۳۰۰ برا این باندل بسیار مناسب و منصفانه ست مگر اینکه عجله در فروش داشته باشی و بخوای به دلال بدی

خنده ام از اون آقایی میگیره که اومده میگه باندل ۲ تومن ، حاجی سردی ت نکنه?

من به شخصه به هیچ عنوان، به هیچ عنوان توصیه نمیکنم بفروشیش مخصوصا الان که مشتری کم و بیشتر دلال جماعت هست که اینجا دور دور میکنه میخواد مفت بخره الان که آکبند مشتری نداره سودش رو از جنس دست دو بدست بیاره، چند روز دیگه هم معلوم نیست قیمت ها چطور میشه پس فعلا صبر کن، اگر خیلی اصرار داری و میخوای بفروشی تو دیوار با قیمت خوب بفروش ، اینجا دلال بازی بیداد میکنه

ولی این سیستمی که من میبینم تنها چیزی که نیاز داری یه گراف بهتر هست ، ۱ تومن بذار رو کارتت یه ۱۰۶۰ یا ۴۸۰ خوش قیمت پیدا کن بخر حالشو ببر

مانیتورت زیادیه اگه خواستی فقط اونو بفروش یه مدل ارزونتر حدود ۱ تومنی بخر باقی پولشم خرج قطعات دیگه مثل گراف یا اضافه کردن رم کن ، قشنگ میتونی با باقی پولش گرافیکت رو تبدیل به ۱۰۷۰tiکنی

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، Pooriya1886 گفته است :

برادر اصلا احتیاجی به اس اس دی  نیست هارد بلک هم اصلا ارزش خرید نداره رم ddr3 قیمت مناسب میتونید پیدا بکنید فقط گرافیک رو تغیر بدین کافیه  گرافیک رو عوض کنید حتا رمو ارتقاع هم نیدین مشکلی پیش نمیاد براتون الان وضیت طوریکه ادم چیزی بفروشه نمیتونه بخره  حتا اگر قصد فروش هم دارین یه مدت کوتاه صبر بکنید چون وضعیت معلوم‌ نیست چجوری میشه فروش تو ایم شرایط واقعاً منطقی نیست

ممنون

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، moein252 گفته است :

اینکه باندل ۶۷۰۰ رو ۴ تومن بزور میشه فروخت بخاطر کم شدن خریداره نه نداشتن ارزش ، قیمت ۳۰۰۰ تا ۳۳۰۰ برا این باندل بسیار مناسب و منصفانه ست مگر اینکه عجله در فروش داشته باشی و بخوای به دلال بدی

خنده ام از اون آقایی میگیره که اومده میگه باندل ۲ تومن ، حاجی سردی ت نکنه?

من به شخصه به هیچ عنوان، به هیچ عنوان توصیه نمیکنم بفروشیش مخصوصا الان که مشتری کم و بیشتر دلال جماعت هست که اینجا دور دور میکنه میخواد مفت بخره الان که آکبند مشتری نداره سودش رو از جنس دست دو بدست بیاره، چند روز دیگه هم معلوم نیست قیمت ها چطور میشه پس فعلا صبر کن، اگر خیلی اصرار داری و میخوای بفروشی تو دیوار با قیمت خوب بفروش ، اینجا دلال بازی بیداد میکنه

ولی این سیستمی که من میبینم تنها چیزی که نیاز داری یه گراف بهتر هست ، ۱ تومن بذار رو کارتت یه ۱۰۶۰ یا ۴۸۰ خوش قیمت پیدا کن بخر حالشو ببر

مانیتورت زیادیه اگه خواستی فقط اونو بفروش یه مدل ارزونتر حدود ۱ تومنی بخر باقی پولشم خرج قطعات دیگه مثل گراف یا اضافه کردن رم کن ، قشنگ میتونی با باقی پولش گرافیکت رو تبدیل به ۱۰۷۰tiکنی

ممنون دوست عزیز?

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، samikkk گفته است :

حداقل هارد بلک و اس اس دی لازمه - 8گیگ رم و گرافیک

چخبره...

هارد ک داری ssd هم نیاز نیست تاثیری نمیزاره مگه بخوای 2ملیون بدی سرعت بالای 2گیگ داشته باشی

رم هم چون vram کارت بالای 6 ذکر کردم نیاز نیست

لینک به دیدگاه

یعنی به نظرتون با یه گرافیک می شه بازی بتلفید با حالت نرمال بازی کرد؟سی پی یو گلوگاه ایجاد نمی کند ؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، samikkk گفته است :

یعنی به نظرتون با یه گرافیک می شه بازی بتلفید با حالت نرمال بازی کرد؟سی پی یو گلوگاه ایجاد نمی کند ؟

نه cpu که قویه

با 1070ti هم گلوگاه نمیکنه

لینک به دیدگاه

یه گرافیک 6gb1060  یا 1070 یا rx580 8gb بگیر

رم رو هم به 12 یا 16 ارتقا بده

تا چند سال دیگه خیالت راحته

لینک به دیدگاه

دوتا رم  ddr3  که بشه 16 گیگ - و مناسب این سیستم معرفی می کنید؟

قیمت گرافیک چنده؟

رم و گرافیک خودم  به نظرت به چه قیمت می شه بفروشم؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، samikkk گفته است :

دوتا رم  ddr3  که بشه 16 گیگ - و مناسب این سیستم معرفی می کنید؟

قیمت گرافیک چنده؟

رم و گرافیک خودم  به نظرت به چه قیمت می شه بفروشم؟

رم هر مدلی موجود بود ddr3 که باسش 2400 باشه بگیر... 

گرافیک خودت رو میتونی از 1100 تا 1300 بفروشی

رم رو هم از 700 تا 850

گرافیک 1060 نو الان از 3100 هست تا... و کارکرده فکر کنم بتونی 2400 به بالا گیر بیاری

گرافیک 1070 هم نو الان 4700 به بالا هست دست دومش هم فکر کنم حدودای 3800 به بالا باشه

گرافیک 580 نو الان 3900  به بالا هستش که دست دومش 2800 به بالا گیر میاد

لینک به دیدگاه

در در 1397/08/12, 13:55:07، samikkk گفته است :

ممنون - ولی فکر کنم - حداقل هارد بلک و اس اس دی لازمه - 8گیگ رم و گرافیک-هزینه 1 بازی انلاین اورجینال هم که وحشتناک شده

سیستم مورد نیاز بتل 5 اومده.

رو 1080 جواب میده،ممکنه برا رم گرافیک مجبور شی تنظیمات رو ،رو مدیوم بزاری ولی کفایت میکنه

رم کامپیوتر هم کفایت 1080 رو در بازیهای حاضر میکنه.

در کل اوکی هست،اگه میخوای بازی کنی نگهش دار.

اگر نه،کلا به فکر خروج از بازی هستی ،اون چیز دیگه ای هست.

ssd و اینا نه اینکه مهم نیست ولی حیاتی نیست.من آخرین بار بادو تا هارد کار کردم

الان یه 500 گذاشتم برا ویندوز یه 3 گذاشتم برا دیتا.تقریبا نقش ssd رو داره برام.بوت ویندوز کمتر از 10 ثانیه.

بعد هارد بلک میخوای چیکار.اینا اهمیت چندانی نداره.

در کل سیستمت برا 1080 و تنظیمات مدیوم مناسبه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...