رفتن به مطلب

سر و صدا و هنگ هارد

AliRezA_B
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان
مدتیه هاردم (وسترن آبی 1 ترابایت) با سر و صدا کار میکنه و حین کار درگیره و بعضا دیر به کلیکها جواب میده
قبلا چند بار حین کار برق رفته بوده و چند بار هم از طریق فشردن چند ثانیه ای دگمه پاور کیس خاموش شده .
با یکی دونفر صحبت کردم بعضی گفتن قابل تعمیره و بعضی هم گفتن آسیب دیده و باهاش کارکن تا کلا از کار بیفته
در ضمن بعد از این داستان چند بار پارتیشن بندی و فرمتش کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.
با برنامه های معمولی تست هارد هم مشکل خاصی نشون نمیده.
به نظرتون کاری میتونم براش بکنم؟
ممنون.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، behzadi گفته است :

با سلام خدمت دوستان
مدتیه هاردم (وسترن آبی 1 ترابایت) با سر و صدا کار میکنه و حین کار درگیره و بعضا دیر به کلیکها جواب میده
قبلا چند بار حین کار برق رفته بوده و چند بار هم از طریق فشردن چند ثانیه ای دگمه پاور کیس خاموش شده .
با یکی دونفر صحبت کردم بعضی گفتن قابل تعمیره و بعضی هم گفتن آسیب دیده و باهاش کارکن تا کلا از کار بیفته
ممنون.

درود

حتی یک هارد رو از مرگ هم میشه نجات داد و تا مدتها استفاده کرد

کابلهارو جاشو عوض کن یعنی کابل و دیتای دیگه رو وصل کن به هارد

اول برنامه hd tune رو نصب کن و اسکن رو بزن ببین چنتا خونه قرمز میندازه و یادداشت کن بدسکتورارو بعد نرم افزار hdd sententile رو نصب کن و با اون هم چک کن و بعد نرم افزار hdd regeneration رو نصب کن و از طریق بوت بد سکتورش رو رفع کن دو سه بار این کار رو انجام بده و تکرار بده در طول چند روز. دست اخر هم با نرم افزار mhdd هاردت رو پولیش کن..احتمال قوی درست میشه

ویرایش شده توسط فرهاد کوهکن
لینک به دیدگاه

سلام مجدد

داشتم  در رابطه با هارد 1 ترابایت بلک وسترن تحقیق میکردم دیدم  لیبل پشتشون به دو صورت هستش که پایین یکی کلمه خاویار داره و اون یکی wd

نتونستم سردربیارم کدومشون درسته!!!!!!

و اینکه با تعویض هارد آبی خودم با مثلا مشکی تفاوت محسوسی به وجود میاد؟

ممنونم.

لینک به دیدگاه

در در 1397/08/11, 00:59:30، behzadi گفته است :

با سلام خدمت دوستان
ممنون.

درضمن نتیجه تست هاردم با برنامه hdtuneخدمتتون به پیوست ارسال کردم.لطفا ملاحظه و اعلام نظر بفرمایید

ممنونم.

Capture.PNG

Capture2.PNG

Capture4.PNG

ویرایش شده توسط behzadi
افزودن عکس
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...