رفتن به مطلب

پشتیبانی از رم در ماردر بورد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

حدود 30 تومن میتونم بخرم

نرم افزارهای مورد استفاده:

3ds max

vray

photoshop

after effects

substance painter & designer

marvelous designer

unreal engine

zbrush

لینک به دیدگاه

سلام .سی پی یو های رایزن با تمامی مارک های gskil کاملا سازگارن و بهترین کارآیی رو دارن با خیال راحت از این برند خرید کنید (شخصا روی چندین سیستم انداختم)

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

سلام .سی پی یو های رایزن با تمامی مارک های gskil کاملا سازگارن و بهترین کارآیی رو دارن با خیال راحت از این برند خرید کنید (شخصا روی چندین سیستم انداختم)

ممنونم، سوالم اینجا بود در یک مبحث دیگه پرسیده بودم موضوعی رو، دوستان گفتند قبل از خرید مطمئن باشید مادربورد شما اون نوع رم رو پشتیبانی میکنه.

الان سوالم در مورد مادربورد و رم بود

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، djcsaeed گفته است :

ممنونم، سوالم اینجا بود در یک مبحث دیگه پرسیده بودم موضوعی رو، دوستان گفتند قبل از خرید مطمئن باشید مادربورد شما اون نوع رم رو پشتیبانی میکنه.

الان سوالم در مورد مادربورد و رم بود

ببخشید متوجه منظورتون نمیشم!یعنی من سوالتون رو اشتباه متوجه شدم و پاسخم در مورد سوال شما نیست،؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

بنده هم همین مادربورد رو دارم و اگه به مشخصاتش توجه کنید متوجه میشید که تا فرکانس 3200 ساپورت میکنه. پس بهتره همین مدل رم رو با فرکانس 3200 تهیه کنید که هزینه اضافی بابت فرکانس زیادتری که نمیتونید ازش استفاده کنید ندید مگر اینکه از مادربوردهای نسل جدیدتر x470 استفاده کنید.

از بابت رم ها خیالت راحت سازگاره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من همین برد و همین برند رم رو مدل 3200 رو دارم تا 3000 بیشتر جوابگو نیست و مجبور به کاهش فرکانس شدم. پیشنهاد میکنم مدل 3200 و حتی اگه 3000 رو تهیه کنید بهتر هست. اگه 3400 بگیری مطمعنا باید به 3200 کاهش بدی اگه قبول کنه وگرنه مثل من مجبور میشی بازم بیاریش پایین تا 3000 یا اینکه بردتو x470 برداری.

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

متشکرم،

امکانش هست یک مدل مناسب مادربورد معرفی بفرمایید حداقل bus 3200 رو پشتیبانی کنه، خیلی هم گرون نباشه، نمیدونم چرا این مدل های گیمینگ انقدر گرون هستند بعضی هاشون. ترجیحا برند Asus

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، djcsaeed گفته است :

متشکرم،

امکانش هست یک مدل مناسب مادربورد معرفی بفرمایید حداقل bus 3200 رو پشتیبانی کنه، خیلی هم گرون نباشه، نمیدونم چرا این مدل های گیمینگ انقدر گرون هستند بعضی هاشون. ترجیحا برند Asus

عرض ادب دوباره

همه ی مادربوردهای x370 توانایی پشتیبانی از فرکانس 3200 در مشخصاتشون وجود داره ولی از پایدار بودنشون در اون فرکانس مطمئن نیستم، اگر از مادربوردهای x470 شرکت msi که قیمت مناسبی نسبت به برندهای دیگه دارند استفاده کنید احتمال خیلی زیاد با توجه به ساپورت فرکانس 3466 میتونید از رمهای 3200 به راحتی استفاده کنید و ارزانترین مدلی که میتونید تهیه کنید این مادربورد هست

https://emalls.ir/مشخصات_MSI-X470-GAMING-PLUS-AM4-Motherboard~id~1682451

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...