رفتن به مطلب

درخواست قیمت گذاری هارد 1 ترابایت

izon
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان هارد سیگیت 1 ترابایت که 256 تا بد سکتور داره چند میرزه؟

فقط نمیدونم چرا تو HD Tune تست کامل میگرم سکتورهای  خراب رو نشون نمیده و میزنه همه سکتورها سالم هستن

البته خودمم با این هارد کار میکردم مشکلی نداشتم باهاش تست سرعتش هم ببینید خوبه  ...

Capture0.JPG

Capture1.JPG

Capture2.JPG

Capture3.JPG

IMG_20181107_153836.jpg

ویرایش شده توسط izon
لینک به دیدگاه

سلام . اون آبیه که مال کابله هیچ

زرده هم مربوط به سکتور هایی هست که خراب شدن و هارد اونا رو عملا از دور خارج میکنه که خوانده نشن  و کمی سرعت کاهش پیدا میکنه . برای همین تو خونه های سبز نشون نمیده و در قصمت pending sector عددش 0 هست . شاید بتونی با دستگاه pc3000  رفعشون کنی باید بپرسی

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

درود در مورد این ارور realocated sector count متاسفانه یکی از هارد های دوستان این مشکل رو پیدا کرده بود که سرعت کپی بعد از یه مقدار کپی کردن به شدت افت میکرد در حد فلش و حتی کمتر  .شما این مشکلو نداشتین ؟ چون توی تست هم نشون داده سرعتتون داره کاهش پیدا میکنه

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

سلام . اون آبیه که مال کابله هیچ

زرده هم مربوط به سکتور هایی هست که خراب یا شدن و هارد اونا رو عملا از دور خارج میکنه که خوانده نشن  و کمی سرعت کاهش پیدا میکنه . برای همین تو خونه های سبز نشون نمیده و در قصمت pending sector عددش 0 هست . شاید بتونی با دستگاه pc3000  رفعشون کنی باید بپرسی

سلام مرسی از راهنماییت میپرسم

در 10 دقیقه قبل، silentoff گفته است :

درود در مورد این ارور realocated sector count متاسفانه یکی از هارد های دوستان این مشکل رو پیدا کرده بود که سرعت کپی بعد از یه مقدار کپی کردن به شدت افت میکرد در حد فلش و حتی کمتر  .شما این مشکلو نداشتین ؟ چون توی تست هم نشون داده سرعتتون داره کاهش پیدا میکنه

سلام والا من که باهاش کار میکردم چیز خاصی حس نمیکردم الان نرم افزار اینجوری زده روش حساس شدم
اون زمانی که باهاش کار میکردم فایل های سنگین که کپی میکردم سرعتش کمتر از 50 مگ نمیشد و فکر میکردم این یه چیز نرماله که اول با سرعت بالا شروع میشه بعد میاد رو 50 ثابت میشه ?

ویرایش شده توسط izon
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، izon گفته است :

سلام والا من که باهاش کار میکردم چیز خاصی حس نمیکردم الان نرم افزار اینجوری زده روش حساس شدم
اون زمانی که باهاش کار میکردم فایل های سنگین که کپی میکردم سرعتش کمتر از 50 مگ نمیشد و فکر میکردم این یه چیز نرماله که اول با سرعت بالا شروع میشه بعد میاد رو 50 ثابت میشه 1f601.png

با اون دستگاه احتمالا بتونی درستش کنی فقط باید بپرسی ببینی چجوریاس . 

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، izon گفته است :

اون زمانی که باهاش کار میکردم فایل های سنگین که کپی میکردم سرعتش کمتر از 50 مگ نمیشد و فکر میکردم این یه چیز نرماله که اول با سرعت بالا شروع میشه بعد میاد رو 50 ثابت میشه ?

50 مگابایت باز خوبه هارد اون بنده خدا میومد روی 4 مگابایت .اگر راهی باشه که بشه درستش کرد خوبه .

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

با اون دستگاه احتمالا بتونی درستش کنی فقط باید بپرسی ببینی چجوریاس . 

مرسی فردا از چند جا میپرسم

در 4 دقیقه قبل، silentoff گفته است :

50 مگابایت باز خوبه هارد اون بنده خدا میومد روی 4 مگابایت .اگر راهی باشه که بشه درستش کرد خوبه .

آره اگر تونستم درستش کنم خبر میدم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...