رفتن به مطلب

سوال درباره کیبورد گیمینگ (مکانیکال)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

بنده یک عدد کیبورد msi gk40 دارم که کیبورد خوبی هم هست انصافا.

بسی به سرم زد برم یه کیبورد خیلی توپ بگیرم مکانیکال بگیرم و خوب چند تا سوال برام پیش اومد دوستانی که اطلاعات کافی دارن و یا تجربه استفاده از این کیبورد ها رو دارن لطف کنن پاسخ بدن.

1.به نظرتون ارزش داره فرمون بازی G29 رو بفروشم و به جاش کیبورد مکانیکال بخرم؟

2.با توجه به اینکه هم بازی میکنم هم تایپ میکنم هم عاشق صدای کیبورد و بازخورد لمسی اون هستم سوییچ قهوه ای از همه بهتره برام درسته؟

3.واقعا تفاوت کیبورد مکانیکال در عملکرد و حسی که کاربر منتقل میکنه چه قدر هست؟

4.اینکه میگن ریزر خیلی شاخ هست و اینا چه قدر واقعیه؟ در واقع من به شدت(خیلی به شدت)عاشق نورپردازی سیستم هستم و مخصوصا هماهنگ بودن این نورپردازی ها حالا نمیدونم برم به خاطر هماهنگ شدن نورپردازی با بقیه قطعات و البته زیبایی فوق العاده اش کیبورد ROG  STRIX  FLARE بگیرم یا اینکه نورپردازی ناهماهنگ با با بقیه قطعات رو به جون بخرم و برم ریزر مدل Blackwidow Chroma V2 که استراحتگاه دست خیلی خوبی هم داره بگیرم؟

منتظر پاسخ  های سبزتان هستم  تا از این درگیری ذهنی خلاص بشم.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ?️??? گفته است :

به نظر بنده شما 300 متر نوار rgb حافظه دار  بخرین کل خونه رو rgb کنید

نظر شما کاملا محترم والبته کاملا بی ربط و اینکه فقط یک بعد قضیه رو دیده اید.

ولی خوب راستش 300 که نه ولی 5 متر خریدم و همینکار رو کردم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، alirezatha گفته است :

سلام دوستان

بنده یک عدد کیبورد msi gk40 دارم که کیبورد خوبی هم هست انصافا.

بسی به سرم زد برم یه کیبورد خیلی توپ بگیرم مکانیکال بگیرم و خوب چند تا سوال برام پیش اومد دوستانی که اطلاعات کافی دارن و یا تجربه استفاده از این کیبورد ها رو دارن لطف کنن پاسخ بدن.

1.به نظرتون ارزش داره فرمون بازی G29 رو بفروشم و به جاش کیبورد مکانیکال بخرم؟

2.با توجه به اینکه هم بازی میکنم هم تایپ میکنم هم عاشق صدای کیبورد و بازخورد لمسی اون هستم سوییچ قهوه ای از همه بهتره برام درسته؟

3.واقعا تفاوت کیبورد مکانیکال در عملکرد و حسی که کاربر منتقل میکنه چه قدر هست؟

4.اینکه میگن ریزر خیلی شاخ هست و اینا چه قدر واقعیه؟ در واقع من به شدت(خیلی به شدت)عاشق نورپردازی سیستم هستم و مخصوصا هماهنگ بودن این نورپردازی ها حالا نمیدونم برم به خاطر هماهنگ شدن نورپردازی با بقیه قطعات و البته زیبایی فوق العاده اش کیبورد ROG  STRIX  FLARE بگیرم یا اینکه نورپردازی ناهماهنگ با با بقیه قطعات رو به جون بخرم و برم ریزر مدل Blackwidow Chroma V2 که استراحتگاه دست خیلی خوبی هم داره بگیرم؟

منتظر پاسخ  های سبزتان هستم  تا از این درگیری ذهنی خلاص بشم.

سلام دوست عزیز

1. در ماه از فرمون بازی چقدر استفاده می کنی؟ اگر یکی دوباره، بیخیالش، اگر بیشتره، دلت براش تنگ میشه.

2. اگر عاشق صدای کیبرد هستی، کلید های آبی بگیر، سرو صداش بیشتره. قهوه ای بی صداست فقط اگر حس سر انگشتانتون قوی باشه میتونید فید بک عملکرد قهوه ای رو حس کنید وگرنه عین کلید قرمزه، اگر سر انگشتانتون حسگرش مثل من که از بس تایپ کردم از کار افتاده، پس همچنان آبی بگیرید که هم صدا داره و هم حس قوی تر.

3. خیلی زیاد اما تقریبا 90 درصد حس این تفاوت کاملا روانیه تا واقعی، یعنی در ذهن شماست این تفاوت، یعنی کیبرد کیبرده، مثل اینکه پراید و مرسدس بنز که هر دو شما رو به مقصد می رسونند، منتها این کجا و آن کجا. اون 10 درصد باقی مانده برمیگرده به عادت شما. اگر شما به یک نوع از کیبرد عادت داشته باشید، همیشه بهترین پرفورمنس رو در همون کیبرد یا مشابهش خواهید داشت.

4. ریزر شاخ بودنش شاخ هست بخصوص در مدلهای High End، و فراموش نکنید تجربه ریزر در ساخت تجهیزات جانبی گیمینگ بیشتر و بهتر از بقیه برند هاست.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

سلام دوست عزیز

1. در ماه از فرمون بازی چقدر استفاده می کنی؟ اگر یکی دوباره، بیخیالش، اگر بیشتره، دلت براش تنگ میشه.

2. اگر عاشق صدای کیبرد هستی، کلید های آبی بگیر، سرو صداش بیشتره. قهوه ای بی صداست فقط اگر حس سر انگشتانتون قوی باشه میتونید فید بک عملکرد قهوه ای رو حس کنید وگرنه عین کلید قرمزه، اگر سر انگشتانتون حسگرش مثل من که از بس تایپ کردم از کار افتاده، پس همچنان آبی بگیرید که هم صدا داره و هم حس قوی تر.

3. خیلی زیاد اما تقریبا 90 درصد حس این تفاوت کاملا روانیه تا واقعی، یعنی در ذهن شماست این تفاوت، یعنی کیبرد کیبرده، مثل اینکه پراید و مرسدس بنز که هر دو شما رو به مقصد می رسونند، منتها این کجا و آن کجا. اون 10 درصد باقی مانده برمیگرده به عادت شما. اگر شما به یک نوع از کیبرد عادت داشته باشید، همیشه بهترین پرفورمنس رو در همون کیبرد یا مشابهش خواهید داشت.

4. ریزر شاخ بودنش شاخ هست بخصوص در مدلهای High End، و فراموش نکنید تجربه ریزر در ساخت تجهیزات جانبی گیمینگ بیشتر و بهتر از بقیه برند هاست.

ممنون از راهنماییتون از سردرگمی در اومدم 

فقط یه نکته اگر سوئیچ آبی بگیرم برای بازی کردن مشکلی پیش نمیاد؟ 

چون جاهایی که خوندم گفتن آبی انحصارا برای تایپ کردن هست

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، alirezatha گفته است :

ممنون از راهنماییتون از سردرگمی در اومدم 

فقط یه نکته اگر سوئیچ آبی بگیرم برای بازی کردن مشکلی پیش نمیاد؟ 

چون جاهایی که خوندم گفتن آبی انحصارا برای تایپ کردن هست

من هر سه تا رو تست کردم، قهوه ای که الان دارم، قرمز و آبی رو تست کردم.

آبی به نظرم برای بازی هم خوبه اگر کیبرد نرم بخوای عالیه.، ببین دکمه قرمز رو تا کف کیبرد باید بخوابونی تا عمل کنه، اگر توی گیم با انگشتانت می کوبی روی کیبرد، قهوه ای و قرمز بگیر. اگر موقع بازی حس شب اول قبر رو به کیبرد منتقل نمی کنی و آدم ریلکس و آرومی هستی، از بازی با کلید آبی لذت خواهی برد چون هم نرم تره و هم صداش قشنگ تره.

آبی رو فقط برای اینکه سرو صداش زیاده گفتن واسه گیم ممکنه مناسب نباشه.

اگر ریزر بخوای بگیری، چون از Cherry استفاده نمی کنه داستانش فرق داره ها، از دوستانی که ریزر دارند باید بپرسی.

لینک به دیدگاه

درود

صدای کیبرد مکانیکی خیلی جذابه و یکم بلندولی فکر میکنم طولانی مدت رو مخ باشه!؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

درود

صدای کیبرد مکانیکی خیلی جذابه و یکم بلندولی فکر میکنم طولانی مدت رو مخ باشه!؟

اونی که خودش تایپ می کنه حال می کنه، :D معمولا بقیه دادشون میره هوا.

کلید آبی: New Project21.mp3

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

اونی که خودش تایپ می کنه حال می کنه، :D معمولا بقیه دادشون میره هوا.

کلید آبی: New Project21.mp3

?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...