رفتن به مطلب

مشکل در برنامه ASUS GPU Tweak

Paradise Lost
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

بنده نزدیک 3 ساله از این برنامه استفاده  میکنم تا این که چند ماه پیش با یک مشکل جدی تو این برنامه و همه برانامه های گرافیک برام پیش اومده...

مثلا هر چی رو اپشن ها رو تنظیم میکنم و سیو میکنم سیو میشه ولی عمل نمیکنه! و بعدش همون سیو بعد از در اوردن برنامه بازم ریست میشه!!!?

این مشکل تقریبا با همه برنامه ها هست!! ولی مثلا تو نسخه MSI  سرعت فن ها سیو میشه، Memory cloack هم سیو میشه ولی بقیه اپشن ها نمیشه و در کل یکی در میون هست مشکل...

تو نسخه ایسوس که خودم بیشترین کار رو باهاش انجام دادم اولش اینطوری بود مثلا اپشن ها رو انجام میدادی، سرعت فن ، و بوست و غیره تا این که سیو میشد رو گزینه یک و بعد فقط همون یک رو میزدی همون پروفیال بالا میو اومد ولی الان بالا نمیاد که هیچ اگر گزینه ای هم شانسی کار کنه باید Apply بزنید و دیگه سیو هم نمیشه....

و یک مشکل دیگه هم اینه GPU boost تا 540 خودش خود به خود پایین میاد!!! چرا؟ در صورتی که قبلا خودکار رو فکر کنم رو 1140 بود.....

این مشکلات از چی میتونه باشه؟

Untitled.png

البته تو بخش مانیتورینگ همه پردازش ها رو مینویسه! الان بازی FH3 تو اخرین اپشن ها اینطوری هست... نمیدونم چرا تو گزینه اپشن ها فقط سیو نمیشه و اشتباه مینویسه؟!!!

Untitled.png

ویرایش شده توسط Paradise Lost
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...