رفتن به مطلب

کمک در انتخاب کارت گرافیک (?r7 360)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام عزیزان.

بنده یه کارت گرافیک میخوام، بودجه ای هم در واقع ندارم قصد دارم قسطی خرید کنم!

ولی نمیخوام کارت بالای 1 میلیون یا 1100 بخرم!

کاربریم هم نرم افزار گرافیکی و برنامه نویسی هست (هر دو رو خیلی پیشرفته نه ، در حد متوسط که کارت قبلیم ، 5750 هم انجام میداد!)

و بعد از اونا هم بازی ، بازی های جدید میخوام بازی کنم اما اصراری روی کیفیت بالا ندارم روی low هم فریم بالا بده (برای اکثر بازی ها 40 فکر میکنم کافی باشه!) کافیه.

مانیتورم vga هستش e2050s که رزولوشن 900در 1600.

حالا لطف کنید بفرمایید بین این کارت ها با قیمت اعلامی کدوم ارزش داره بخرم؟

Biostar gt740 2gb ddr5 =700t

Asus mini r7 360 = 1060t

در ضمن بنده نو میخوام بخرم ، کارت gt 1030 رو خوشم نیومد ، چون 64 بیت هستش و ظاهرا به مانیتور vga هم نمیخوره! .

به نظرتون ارزش داره به خودم فشار بیارم یه rx 550 2gb بگیرم؟ که دویست تومان از r7 360 گرونتره ، یا اینکه یه 1050 2gb دست دوم تمیز بگیرم 1,200 ؟

و اینکه میگن توی بعضی از بازی ها gt740 اجرا نمیکنه یا کراش میکنه حقیقت داره؟ یعنی باگی داره؟

کارت قبلیم hd 5750 بود.

ببخشید زیاد شد؛

کارت r7 360 میتونه از pcie 2.0 تمام انرژی ـش رو بگیره؟ چون این مدل مینی شش پین نمیخوره و 88 واته مصرفش ولی pcie تا 75 وات میتونه انتقال بده! ظاهرا با 3 و 2.1 مشکلی نداره ، ولی با 2 مشکلی واسش پیش نمیاد؟ 

بردم msi 970a-g46.

راستی این گرافیکا با cpu amd fx 4320 گلوگاه میشن؟ یا کافیه؟

باتشکر از حوصله شما

ویرایش شده توسط AlirezaGT86
لینک به دیدگاه

عزیز با این بودجه شما میتونید این کارتها رو بخرید:

RADEON R7 260X

RADEON RX 460 2GB 4GB

لینک به دیدگاه

1050 هم خوبه 460 هم که دوستمون گفتن عالیه. هردو یه اندازه قدرت دارن ولی 460 وی رم بیشتری داره. ولی خوب بهتره 1050 تهیه کنی.

لینک به دیدگاه

اینا مگه آکبندشون توی بازار هست؟ 

در ضمن این rx 460 مگه از 550 قویتر نیست؟ پس چطور میتونهرارزونتر باشه؟

R7 260x هم عملکرد تقریبا یکسانی داره یا 360 ولی 360 برق کمتری میخواد و جدیدتره و یکمی هم ضعیفتره که ناچیزه.

درباره ی gt740 نظرتون چیه؟

لینک به دیدگاه

عزیز r7 260x با gtx 750 ti برابری میکنه و از بهینه ترین کارتهای جهان هست از لحاظ قیمت و پرفورم دست دو تو همین فروم و فروم همسایه به قیمت ۷۵۰-۹۰۰ فروخته شده چند روزیا

--

rx 460 بله از 550 یه مقداری گیمینگ بهتری داره نسخه دو گیگ تو همین فرومها بین ۸۵۰ تا ۱ تمن فروخته چده و نسخه ۴ گیگ به نظر بنده از ۱۰۵۰ دو گیگ به صرفه تره و قیمتش بین ۱ تمن تا ۱۲۰۰ هست.

--

gt740 که چه عرض کنم ۱۰۳۰ هم بخرید به پای کارتهایی که بالا عرض کردم نمیرسه چون یه جورایی low profile محسوب میشه و پرفورم حافظه پایینی داره که تو اجرای گیم ها با ریزولیشن و کانفیگ پایین کاربرد داره.

لینک به دیدگاه

توی بنچمارک ها r7 360 خیلی نزدیک بود به gtx 750 ti ولی درست میفرمایید r7 260x یکمی از 360 قویتره ، بنده توی پست اصلی عرض کردم که قصد دارم نو بخرم (چون پول نقد ندارم و قسطی خرید میکنم) کاربریم هم عرض کردم ، به نظر شما همین r7 360 رو بگیرم؟ یا بیشتر به خودم فشار بیارم برم سمت rx 550 2gb و gtx 1050 2gb ؟ طبعا اینا قویترن ، اما به نظر شما با توجه به قیمتشون که rx حدود 200 و gtx حدود 400 تومان گرونتره ، ارزش داره که برم سمتشون؟ یا همین گزینه خوبه؟

برای دید بهتر من بازی f1 2017 روی تنظیمات متوسط (برای همه ی گزینه ها متوسط ) میخوام بشه بازی کرد ، و فریم مناسبِ بازی مسابقه ای رو بده (نمیدونم مناسبش چقدره!)

راستی درباره ی گلوگاه شدن cpu و کارکرد این کارت با سوکت pci e2.0 هم بفرمایید لطفا.

ممنون از وقتی که میزارید 

لینک به دیدگاه

بین اینایی که گفتی مطمعنن 1050

اگه کارکرده بخای هم 460 چهار گیگ

لینک به دیدگاه

عزیز تو همین فرومها زیاد آگهی میکنن و کارتهایی مثل ۱۰۵۰ و ۴۶۰ با حداقل یک یا دو سال گارانتی مونده یعنی کارتهای تمیزی هستند خب چه کاریه یکی مثل شما که برای کارهای گیم و خونگی میخواد آکبند بخره وقتی گارانتی دارش هست.٬٬!!

شما راهنمایی خواستی منم میگم خدمتتون که این روش بهتر هست به جای اینکه ۲۰۰ یا ۴۰۰ تمن پول بیشتر هزینه کنی در حالی که وقتی کارت آکبند بره رو سیستمت دیگه ۳۰٪ از قیمتش میفته! پس زیاد تفاوتی ندورمه! ?

لینک به دیدگاه

عرض کردم عزیز ، بنده پول نقد ندارم! قصد خرید به صورت اقساطی دارم ، این دوستان که کارت هاشون رو اقساطی نمیفروشن! ماشاالله ملت فرصت طلب شدن ، توی فشار ها میخوان بیشتر فشار بیارن!

بگذریم ، اون بنده خدایی که راضی شده به من اقساطی بفروشه مغازه دار هست و فقط کارت نو داره! بحث اینه عزیز.

حالا برگردیم به سوال؛ انتخاب من شد r7 360 ، اما حالا شما پیشنهاد میکنید یا به نظرتون ارزش داره که من فشار بیشتر به خودم بیارم و اگه شد با تقریبا 500 تومان بیشتر gtx 1050 2gb بگیرم یا اینکه با تقریبا 300 تومان بیشتر rx 550 2gb بردارم؟ یا اینکه با قیمت تقریبا 1100 همون r7 360 رو بردارم؟

درباره ی گلوگاه شدن fx 4320 و اتصال این کارت ها روی اسلات pcie 2.0 هم بفرمایید.

ممنونم

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

قبل از هرچیزی بهتر می‌بود مشخصات سیستمتون رو به صورت کامل و همراه با مدت زمانی که ازش استفاده کردید ارائه می‌کردید تا بتونیم شما رو کاملتر راهنمایی کنیم.مثلا مشخصات پاور سیستم شما خیلی می‌تونست به ما کمک کنه هر چند اغلب کارتهای گرافیک به روز و جدید خصوصا تو رنج بوجه‌ای که شما فرمودید نیاز به کابل برق جدا ندارند و به شدت کم مصرف هستند. اما در رابطه با خود کارت گرافیک باید خدممتون عرض کنم که مقایسه کارایی تمام کارت‌هایی که شما خودتون مد نظر دارید یا کسی بهتون پیشنهاد می‌ده، به صورت آنلاین قابل سرچ کردن هست. مثلا میتونید از این لینک یا این لینک استفاده کنید. برای نتایج بهتر می‌تونید سرچ بیشتری تو گوگل انجام بدید.

اما در رابطه با اسلات PCIe 2.0 اصلا نگران نباشید. کارتهای PCIe 3.0 به دلیل ویژگی backwards compatibility کاملا با مادربردهای دارای اسلات PCIe 2.0 سازگار هستند و تفاوت راندمانشون هم محسوس نیست. کارت رو خیلی راحت داخل اسلات مادربرد بذارید و نگران هم نباشید. فقط فضای کیس و طول کارت گرافیک رو مد نظر داشته باشید تا پس از خرید به مشکل نخورید. در رابطه با سی پی یو هم نمی‌تونم با اطمینان بگم ولی بعید می‌دونم گلوگاهی ایجاد بشه.

ویرایش شده توسط Sandor
لینک به دیدگاه

سلام عزیز ، بله از سایت های اینترنتی زیاد استفاده کردم ، خواستم از تجربیات و پیشنهادات دوستان هم بهره ببرم.

از حسابگر های زیادی استفاده کردم برای محاسبه ی توان مصرفی ، برای همین مطمئن بودم ازش.

اینکه چه مدت استفاده شده رو نمیدونم! چون دست دون خریدم ، اما میدونم که هاردم تقریبا یکسال استفاده شده و بردم پنج ‌ شش سال!

مشخصات سیستمم:

Ram: 4gb ddr3 1600

Power: green 530ab

Mainboard:msi 970a-g46

Cpu: phenom x4 b55 که دارم عوضش میکنم با fx 4320

.

سایت ها گفتن x4 b55 کاملا با r7 360 خوب کار میکنه و 0.54%  گلوگاهه ، گفتن که fx 4320 زیادی قویه! سایته میگقت این سی پی یو واسه گرافیکت زیادی قویه.

ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

مادربردتون خوبه ولی پاور اگر 600 بود بهتر می‌بود چون در زمان کاراییِ حداکثری از سیستم، فشار زیادی بهش نمیومد. ولی باز همین هم خوبه و قابل استفاده است. تنها توصیه این هست که ابدا سراغ کارتهای گرافیک قدیمی و پرمصرف نرید.

لینک به دیدگاه

سلام رم رو یه چهار دیگه اضافه کن ، کارا گرافیک هم rx460 خوبه بدون شش پین هم گیر میاد چهار گیگش

انویدیا هم 950 بدون شش پین گیر میاد دو گیگ ، ولی پیشنهاد بنده هست  960  چهار  گیگ یا rx0460 4 gig

لینک به دیدگاه

سلام ، فعلا امکان افزایش رم واسم وجود نداره ، این گرافیکایی که فرمودید نو توی بازار نیستن و من به دلایلی مجبورم که نو بخرم.

باتشکر از راهنمایی شما

لینک به دیدگاه

سلام ، دوستان نظرتون چیه کلا این سیستم رو فراموش کنم ، برد و سی پی یو و رمم رو بفروشم ، بعد یه ryzen 3 2200g بخرم که گرافیک vega 8 رو همراهش داره به همراه یه برد b450 و  8 گیگ رم ddr4 احتمالا باس 2400.

البته هزینه ـش خیلی میشه اما به نظر شما کاراییش اونقدری هست که ارزش هزینه داشته باشه؟؟ چون اگه بخوام فقط cpu و گرافیک همین سیستم رو عوض کنم حدود 1150 هزینه ـست ، اما اون کار حدود 2400 هزینه میبره! و یه بدی که ryzen داره نمیشه بعدا کراس فایر کرد باهاش ، باید حتما یه کارتی بخری که ارتقا زیادی نسبت به vega 8 که بنچمارک میگه با رم مناسب 15% قویتر از r7 360 هستش محسوب بشه.

من تا سه سال استفاده ی خاصی که عرض کردم رو ازش دارم ، بعد از اون یه سیستم عادی خانگی واسم بسه ، چون اونموقع خرید لپتاپ واسم واجب میشه و اکثر کارام رو با اون میکنم ، البته احتمالا اونموقع هم گاهی بخوام بازی کنم  ، واسه همین اصلا به این سیستم فکر کردم چون جدیدتره و جای ارتقا بیشتری داره ، نظرتون چیه؟

ممنون

لینک به دیدگاه

باسلام ، یک عدد r7 خریداری شد.

باتشکر از دوستانـ

خاتمه تاپیک

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...