رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی در مورد مشکل هارد

hossein9531
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان لیون

بنده یدونه هارد 2 ترابایت هیتاچی دارم چند وقته پیش با برنامه hd tune  چکش کردم و متاسفانه توی سطر آخر با ارور

interface crc error

مواجه شدم که البته یه شات ازش گذاشتم و مقدارش خیلی بالاست

چند وقته که سیستم با باز کردن یه فایل ویدیویی یا تبدیل کردن ویدیوها خود به خود ری استارت میشه

بعضی از دوستان می گفتن که این ارور مربوط به اتصال کابل sata به مادربرد هست که که احتمالا کابل ایراد داره اما کابل رو عوض کردم بازم برطرف نشد

اگه دوستان بتونن راهنمایی کنن ممنون میشم

10-November-2018_01-09.png

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم آیا به نتیجه ای نرسیدین؟ و مشکل رو حل نکردین؟ اگه حل ش لطفا خبر کنید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز، همیشه این ارور مربوط به کابل نیست، بلکه بعضی مواقع به دلیل مشکل در پورت‌ها و اتصالات هم هست.

تکنولوژی S.M.A.R.T طوری هست که مثل جدولی تمام وقایعی که برای هارد اتفاق افتاده رو ثبت می‌کنه، منتها بعضی وقایع قابل اصلاح نیستن چون درون هارد نبودن (همونطور که عرض کردم یا کابل یا اتصالات و پورت و ...)، شما اگر بدسکتور نرم‌افزاری داشته باشین ممکنه با استفاده از نرم‌افزاری بتونین اون رو حل کنین ولی اگر سخت‌افزاری باشه امکان‌پذیر نیست، حتی اگر کاری کنین که صفر بشه - که نمی‌تونین - باز هم با شروع به کار مجدد هارد مجدد جدول اسمارت فراخوانی می‌کنه و مشکل رو گزارش میده...

در مواقعی مشکلات پاور و کمبود اون هم باعث این کار میشن، از جمله اینکه ممکنه شما پورت ساتا رو وصل کرده باشین و پورت برق رو نزده باشین،‌ یا بالعکس و سیستم رو روشن کنین ( این مورد همیشه پیش نمیاد اما تا به حال پیش اومده )

در نتیجه شما اگر کابل رو هم عوض کنین یا حتی پورت‌ها رو هم تعمیر کنین این گزارش قابل پاک‌سازی نیست. این صرفا یک گزارش هست و بس، اگر عددش مرتب بالا میره باید نگران باشین. در هر صورت با توجه به این وضعیت هارد نیاز به مراقبت بیشتری داره...

اگر با ریستارت کردن سیستم ارورها زیاد میشن قطعا باید فکری به حالش کنین...

در ضمن حتما تست کامل از هارد بگیرین (از همون بخش Error Scan) و تیک سریع رو وردارین بذارین چند ساعت کامل تست بشه، موقع تست هیچ نرم‌افزاری رو اجرا نکنین و اگر هم نرم‌افزاری در حال اجرا در پس‌زمینه هست اون رو قبل اجرا ببندین.  این تست برای این هست که ببینین آیا فقط این ارور نمایشی هست یا خیر خود هارد هم مشکلاتی داره یا نه ...

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز همانطور که گفتم سیستم بنده با سی پی یو 1600 ایکس ای ام دی و گرافیک 1080 امپ اکسترم و ... هارد معمولا درصدش بالا میره همین که یه برنامه  یا بازی رو باز میکنم و همچنین دمی سی پی یو از  حالت معمولی سی پی یو که 42 هست شرو میشه و کمی نوسان داره ولی به 75 80 نمیرسه خلاصه تو یسری بازیها که کمی گرافیک بهتری دارن بازی بدون لگ و دیلای و ... شرو میشه ولی اتفاقی که میوفته این هست که پس از مدتی هنگ میکنه و نه نشانگر موس و نه هیپی تکون نمیخوره و مجبور به ریست میشوم حتی ویندوز هم تعویض کردم بایوس آپدیت کردم و ... و حتی کابل ساتا هارد رو هم عوض کردم و حتی خمیر سی پی یو رو عوض کردم البته خمیر سی پی یو خشک شده بود آیا طبیعی هست؟؟؟ و از بابت سلامت رم مادربرد و گرافیک اطمینان خاطر دارم و حتی سی پی یو چون توی برنامه pc scan ایرادی نشون نمیداد فقط این هنگ ها و کرش هارو مربوط میکرد به برنامه های exe  و البته بیشترش که در برنامه view reliability دیدم  مربوط به ویندوز میشد. خلاصه سرتون رو به درد نمیارم کسی هست که تجربه این اتفاقاتو داشته باشه و بتونه کمکم کنه؟ضمنا بنده چون در شهرستان هستم و نیروی فنی متخصصی در اینجا پیدا نمیشه و اگرم هست تخصص در سیستم های قدیمی دارن ممنون میشم کمکم کنید

درضمن در فروم سایت ها و خیلی جاها دیدم که خیلی ها این مشکلو داشتن و به جوابی نرسیدم ممنون میشم اگه کسی نظری پیشنهادی داره با من در میان بگذاره 

با تشکر از دوستان

لینک به دیدگاه

مشخصات کامل سیستم رو با جزییات بنویسین

دلیلی نداره درصد اون لاگ بره بالا مگه مشکلاتی که عرض کردم

تست از هارد گرفتین؟ حتما با مشخصاتی که میذارین تست هارد رو هم بذارین

کولرتون هرچی هست احتمالا خوب نصب نشده یا خمیر بی‌کیفیت میزنین

وقتی این اتفاق می‌افته دست بزنین به هیت‌سینک کولر پردازنده اگر خنک بود یعنی یا خوب نصب و چفت نشده یا خمیر بی‌خاصیت هست...

تا مشخصات رو ننویسین نمیشه بیشتر ادامه داد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...