رفتن به مطلب

کمک در مورد تصویر ندادن r9290x

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

کارت گرافیک  ایسوس رفرنس r9290x دارم که تصویر نمیده قبلا مشکلی نداشت الان سیستمو روشن میکنم 3تا بوق میزنه و تصویر نمیده همیچرم تست کردم ایراد از گرافیکه عکسای بردشو گذاشتم دوستان اهل فن اگه میتونن کمک کنن ممنون میشم

IMG_۲۰۱۸۱۱۲۲_۱۳۰۹۲۸_HDR.jpg

IMG_۲۰۱۸۱۱۲۲_۱۳۰۹۴۴_HDR.jpg

IMG_۲۰۱۸۱۱۲۲_۱۳۰۸۵۱_HDR.jpg

IMG_۲۰۱۸۱۱۲۲_۱۳۰۹۰۴_HDR.jpg

لینک به دیدگاه

درود مطمعنی گرافیکه که بازش کردی؟

سه تا کوتاه بیب بیب بیب به رم مربوط میشه سه تا بلند بیییییب بییییییب بیییییییب به مادربرد مربوط میشه  اونجوری که تو سایتهای ایراد یابی نوشتن.و یک دونه بوق بلند و سه تا بوق کوتاه به گرافیک!

مانیتور رو به گرافیک مادربرد وصل کن ببین تصویر میده؟

ویرایش شده توسط فرهاد کوهکن
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

سه تا کوتاه بیب بیب بیب به رم مربوط میشه سه تا بلند بیییییب بییییییب بیییییییب به مادربرد مربوط میشه  اونجوری که تو سایتهای ایراد یابی نوشتن.و یک دونه بوق بلند و سه تا بوق کوتاه به گرافیک!

بازش کردم بردشو از گردوخاک تمیز کردم بعد بستم رو سیستم درست شد نمیدونم چش شده بودالبته قبل اینکه بردشو باز کنم دو سه بار  رو مادربرد با یه گرافیک دیگه جابجا کرده بودم ولی تصویر نمیداد

ویرایش شده توسط alizavareh
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

برای منم دقیق همین مشکل با کارت گرافیکم پیش اومد اونم r9 290 بود که البته برای من فوت شد کلا ??

در 16 دقیقه قبل، alizavareh گفته است :

بازش کردم بردشو از گردوخاک تمیز کردم بعد بستم رو سیستم درست شد نمیدونم چش شده بودالبته قبل اینکه بردشو باز کنم دو سه بار  رو مادربرد با یه گرافیک دیگه جابجا کرده بودم ولی تصویر نمیداد

اگر‌کسی تعمیرکار ماهر میشناسین بنظرم بدین بهش یه نگاهی بندازه چون کارت منم همین شد و سوخت؛ شایدخدایی نکرده اگر قرار باشه خراب بشه؛ قبل سوختن بشه یه فکری به حالش کرد

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

برای منم دقیق همین مشکل با کارت گرافیکم پیش اومد اونم r9 290 بود که البته برای من فوت شد کلا 1f601.png1f601.png

اگر‌کسی تعمیرکار ماهر میشناسین بنظرم بدین بهش یه نگاهی بندازه چون کارت منم همین شد و سوخت؛ شایدخدایی نکرده اگر قرار باشه خراب بشه؛ قبل سوختن بشه یه فکری به حالش کرد

ای بابا..حیف شد همچین گرافیکی

در 54 دقیقه قبل، alizavareh گفته است :

اها.داش امیدوارم که مشکل جزعی و اسمبلی باشه و دفعه بعد بزاری رو سیستم کار کنه..حیفه این کارت

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

ای بابا..حیف شد همچین گرافیکی

اها.داش امیدوارم که مشکل جزعی و اسمبلی باشه و دفعه بعد بزاری رو سیستم کار کنه..حیفه این کارت

ممنون واقعا عظا گرفته بودم با این قیمتا فعلا که داره کار میکنه یه تست 3dmark گرفتم مشکلی نداشت 

ویرایش شده توسط alizavareh
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...